מידע גיליתי איך מכינים ביצה קשה טעים

SpellStorm

משתמש קבוע
1,105
0
נק' מוניטין:
1,514
1,105
0
חשבתי לשתף את זה:
טוב אז אני אחד שאוכל לפעמים משהו כמו 6 ביצים בארוחה לפעמים יותר ותמיד הסתבכתי בלהכין ביצים קשות למרות שזה אמור להיות הדבר הכי קל בעולם. או שהביצה נשברת או שהיא לא מוכנה מספיק. גם כשהייתי מצליח להכין כמו שצריך אז הטעם של זה היה תמיד בלאי.
מנגד, גדלתי על נאפיס - שמן שכמותי - מאז הסניף הראשון שנפתח לי מתחת לבית - ותמיד היו להם ביצים קשות חומות כאלה הכי טעימות בעולם (לאחרונה זה ניהיה זבל של מסעדה מאד מסחרי פעם זה היה אוכל תימני איכותי).
אז אתמול עלה לי רעיון ואוולה זה פעל:

לוקחים ביצים (אני הכנתי 8) שמתי את כולם בתוך נייר כסף (לכל מקרה כדי שלא ילכלך) כולם ביחד עשיתי לא בנפרד. שמים בתנור או טוסטר אובן על 130-150 מעלות למשך 5 שעות.

ישר איך שמוציאים את הביצים שמים בתוך קערה עם מי קרח.

מוכן!

זה יוצא חום חום וטעים טעים!🤩
הביצים הכי טעימות שאכלתי בחיים שלי! יששש:IZAVno6Ssw:

יש מצב אני מפגר וכולם יודעים את זה אבל לא אכפת לי כי עכשיו טעים לי 🖕

קבצים מצורפים

• Image0179.jpg
    Image0179.jpg
    KB 84.7 · צפיות: 563
נערך לאחרונה:
10 דקות על אש נמוכה, ולשים עין כשהמים רתחו...לא קשה 😲

אני לא אוכל ביצים קשות, זה סתם מגעיל. אני פשוט מחרבש מקושקשת \ חביתה עם ירקות וגבינה , או סלט ביצים, ואפילו ביצת עין

10 דקות על אש נמוכה, ולשים עין כשהמים רתחו...לא קשה 😲

אני לא אוכל ביצים קשות, זה סתם מגעיל. אני פשוט מחרבש מקושקשת \ חביתה עם ירקות וגבינה , או סלט ביצים, ואפילו ביצת עין

גם לחרבש יוצא טעים אבל צריך לנקות טוב אחרי 😃
למה לשים על אש נמוכה :S ?

לכל הגאונים. פינג'אן זה ספל. זה שאיזה ישראלי מפגר החליט שזה הקומקום זה כי הוא מפגר. וכולם מפגרים אחריו.
אתם מוזמנים לפתוח מילון עברי טורקי ולבדוק מה זה ספל ומה זה קנקן קפה (אני אגלה לכם- ג'זבה). אחר כך ישראלים מטומטמים בטורקיה מבקשים מהמוכר בחנות פינג'אן ולא מבינים למה הם מקבלים כוסות (סיפור אמיתי).

לכל הגאונים. פינג'אן זה ספל. זה שאיזה ישראלי מפגר החליט שזה הקומקום זה כי הוא מפגר. וכולם מפגרים אחריו.
אתם מוזמנים לפתוח מילון עברי טורקי ולבדוק מה זה ספל ומה זה קנקן קפה (אני אגלה לכם- ג'זבה). אחר כך ישראלים מטומטמים בטורקיה מבקשים מהמוכר בחנות פינג'אן ולא מבינים למה הם מקבלים כוסות (סיפור אמיתי).

תאכלס ישראלי מפגר קלעת בול אחויה

לא למדואת זה מהערבים :stop:? כי הערבים אומרים רק פינג'אן (מאז הכיבוש הטורקי נראה לי)
הייתי אצל בחור אשכנזי בבית (לא להיעלב 😃 ) והוא בילבל אותי עם הפינג'אן עד שהסברתי לו מה זה

למי שמתעניין המפעל זה חור כזה באזור תעשיה חדש של ראשל"צ ליד חצי חינם הקטן קצת קשה להסביר איך מגיעים אבל זה בתוך החניה יש עליה כזאת למעלה 🤫 הם מוכרים לכל מי שבא צריך רק לבקש.
מה המחיר של מגש ביצים שכולם מדברים על המקום הסודי הזה שלך?😉

תזהר, שמעתי שאם אתה מחמם את הביצה בעשירית מעלה אחת מעל 104.2, היא מאבדת 4 פיקוגרם לאוצין.
וברצינות, זה ביצים סטייל ביצים ששמים בחמין. זה באמת הרבה יותר טעים ככה.
תכין סביח עם זה. זה משדרג את המנה בטירוף.

סוף סוף בחור רציני שמדבר על אוכל רציני !
כל הכבוד:Sync-0h5y1d7:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית