הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון - דעתכם על ניתוחים פלסטיים לגברים

• פותח/ת השרשור Dream
  • פורסם בתאריך

Dream

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
מה דעתכם על ניתוחי אסתטיקה לגברים? (כמו ניתוח אף, הסרת שומות וכו')
הייתם עושים אחת אם לא הייתם מרגישים שלמים עם הגוף שלכם\ הפרצוף וכו'?

הכל תלוי כמה זה בולט לעין, יש כאלה שרק הם אלה שחושבים שיש להם בעיה ואף אחד לא רואה את זה, אבל אם זה ממש מפריע לך למהלך החיים אז כן תלך על זה.

הכל תלוי בעלות מול תועלת, אני למשל עושה הסרת שיער בלייזר שזה נחשב לניתוח אסתטי במובן מסוים.
מבחינתי העניין שאני לא צריך לגלח את הבטן והגב זה חוסך לי הרבה זמן ועצבים.

אני עם ניתוח אף מגיל 16,אחרי שנשבר 6 פעמים -"מחלת אספלט" 😃 לא היית ברירה,היה מעוך...

אתה במצב טוב, יש לי חבר שמתאמן כבר 8 שנים בערך והוא ניראה סבבה לגמרי, גדול והכל אבל הוא לא נכנס אף פעם לים או לבריכה כי יש לו תאומים קטנים LOL
והוא לא יודע מה לעשות הוא רוצה לעשות ניתוח להגדלת תאומים!

הכל תלוי בעלות מול תועלת, אני למשל עושה הסרת שיער בלייזר שזה נחשב לניתוח אסתטי במובן מסוים.
מבחינתי העניין שאני לא צריך לגלח את הבטן והגב זה חוסך לי הרבה זמן ועצבים.

גם אני עושה לייזר אני כבר בטיפול 9 וזה כאבי תופת..!
איפה אתה עושה?
ועם איזה מכשיר?

אם אין לכם שיער כמו גורילה למה אתם מורידים את זה בלייזר??זה לא אמור להגעיל אף אחד

צילומיםאולתחרויותרקשיערלהורידלימרשהלאאישתיאבלגורילהכמושעיראני

צילומיםאולתחרויותרקשיערלהורידלימרשהלאאישתיאבלגורילהכמושעיראני

צילומים אול תחרויות רק שיער להוריד לי מרשה לא אישתי אבל גורילה כמו שעיר אני

אולי תפסיק כבר עם הפלאפון המעאפן הזה LOL
פעם אתה עושה טריפל ופעם חידון תנ"כי

---------- התגובה התווספה ב 11:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:19 ----------

או שיותר נכון:
אני שעיר כמו גורילב אבל אישתי לא מרשה לי להוריד שיער רק תחרויות מול צילומים*

זה מה שרצית להגיד KALINA?

רוב הניתוחים אני נגד (גם לנשים וגם לגברים): שאיפת שומן, שיערות בליזר, הגדלת חזה (לנשים).
שאיפת שומן והגדלת חזה לנשים: יש מספיק אימונים שאפשר לעשות בשביל להוריד בשומן, ולהוריד גם את האור העודף. בשביל מה צריכים לשלם על עצלנות? קחו שעה ביום ותתחילו לעבוד על עצמכם. חזה גדול זה נחמד, אבל גוף יפה, זה הרבה יותר יפה מחזה גדול עם גוף מכוער.
הסרת שיער בליזר: אני לא יודע עד כמה זה בריא, ועד כמה זה לא בריא. לא בדקתי את הנושא, ולכן אני לא הייתי ממליץ ללכת בלי לבדוק עם הבדיקה תקינה בראותית. בסה"כ ליזר זו קרינה.

לא רק נשים... בסופו של דבר כולנו נתקמט.
מי שרוצה ויש לו את היכולת הכספית - אני בעד.

גם אני עושה לייזר אני כבר בטיפול 9 וזה כאבי תופת..!
איפה אתה עושה?
ועם איזה מכשיר?

אני בנטורפיל עם המכשיר הלייטשר, אין ספק שזה כאבי תופת, אבל התוצאות בסופו של דבר שוות את הכאב.

אני בנטורפיל עם המכשיר הלייטשר, אין ספק שזה כאבי תופת, אבל התוצאות בסופו של דבר שוות את הכאב.

די אתה לא רציני חחח...
גם אני בנטורפיל, לייטשר.
ז"א שאתה לבן עם שיער יחסית כהה, אתה במקרה עושה את זה ברעננה?

---------- התגובה התווספה ב 14:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:21 ----------

דרך אגב על איזה דרגה אתה ואיזה מס' טיפול?

רוב הניתוחים אני נגד (גם לנשים וגם לגברים): שאיפת שומן, שיערות בליזר, הגדלת חזה (לנשים).
שאיפת שומן והגדלת חזה לנשים: יש מספיק אימונים שאפשר לעשות בשביל להוריד בשומן, ולהוריד גם את האור העודף. בשביל מה צריכים לשלם על עצלנות? קחו שעה ביום ותתחילו לעבוד על עצמכם. חזה גדול זה נחמד, אבל גוף יפה, זה הרבה יותר יפה מחזה גדול עם גוף מכוער.
הסרת שיער בליזר: אני לא יודע עד כמה זה בריא, ועד כמה זה לא בריא. לא בדקתי את הנושא, ולכן אני לא הייתי ממליץ ללכת בלי לבדוק עם הבדיקה תקינה בראותית. בסה"כ ליזר זו קרינה.

אני כאילו היחיד ששמתי לב לעילגות???

אני כאילו היחיד ששמתי לב לעילגות???

fat sniffing זה הכי הארדקור שיש!!!!!! 🤪

butters2.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית