הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הצעד הבא?

קרמבו

משתמש משקיע
2,011
10
נק' מוניטין:
25,622
2,011
10
אז כמו שרובכם וודאי יודעים, הממשלה רוצה להעביר גזרה שתעביר 25% מכספי מלגות לאברכים.
(פרטים יותר מדוייקים תוכלו לחפש באינטרנט וכו')
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3978199,00.html

ובעקבות זה, החלטתי לפתוח משחק חדש.

מאיפה ייקחו לך עוד דברים?

אני אתחיל עם כמה דוגמאות פשוטות.

אז בוא נראה.. פעם הבאה שתזמין פיצה, תקבל רק 6 משולשים, כי השאר יילך לאברכים.
פעם הבאה שתקנה מכונית, תקבל רק 3 גלגלים.
על כל 3 פעמים שאתה מז**ן את חברה שלך, הפעם הרביעית הולכת לאברכים..

אתם מוזמנים להמשיך. לפחות זה עוזר להוציא לי חלק מהתיסכול

כשאתה אומר שכל פעם רביעית שאתה מ**ן את חברה שלך הולכת לאברכים, הכוונה שהאברכים באים ומנצלים את זה או מה?

• פותח/ת השרשור
כשאתה אומר שכל פעם רביעית שאתה מ**ן את חברה שלך הולכת לאברכים, הכוונה שהאברכים באים ומנצלים את זה או מה?

שאברך בא אליך הביתה ונותן לה במקומך (או שהיא באה אליו)

כל רבע ראשון במשחק כדורסל יילך לאברכים.

כל פעם שייצא לכם במחשבון X מסויים , המחשבון יחזיר לכם X-0.25

כל אות רביעית במקלדת תילך לאברכים.

כל כוכב רביעי במוניטין הולך.

שאברך בא אליך הביתה ונותן לה במקומך (או שהיא באה אליו)

כל רבע ראשון במשחק כדורסל יילך לאברכים.

כל פעם שייצא לכם במחשבון X מסויים , המחשבון יחזיר לכם X-0.25

אז זהו, שאני לא בטוח שכל האברכים יאהבו את זה. אולי הם ירצו אותך במקומה..

במקום לזיין את השכל בפורומים תקימו את התחת השמן שלכם ותלכו לעשות הפגנה כוחנית שתזעזע את כל מי שעומד מאחורי הדברים הללו, שאנשים בישראל במקום לבכות יתחילו לעשות אולי אנשים איי שם למעלה יסתמו את הפה ויבינו שלעם יש כוח, אבל כשכל אחד בוכה ויושב בבית שום דבר לא יצא מזה.
וכן, עושים את זה לפני שהחוק עובר ולא אחרי.
בארה"ב הורידו ככה מושל של קליפורניה לפני 8 שנים, מושל, אני לא מדבר על חוק אלא הורידו בן אדם כוחני בזה שאספו 100,000 חתימות מתושבי קליפורניה ואמרו לו יפה שלום, בישראל זה בחיים לא היה קורה וכולם עדיין היו ממשיכים לבכות.

על זה נאמר, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

ואאלה יפה, לא עושים צבא, מקבלים כסף וזכויות יתר מהמדינה בגלל שהם לומדים תורה ומקדמים בכך את האנושות והמדינה! החיים דבש..

אני הייתי בהפגנה אתמול בירושלים. באו יותר מ-15 אלף איש לפי ההכרזות במקום וזה היה די מרשים. רק חבל שעם הפגנות לא משיגים כלום. וכל הדיבורים שלכם פה והקיטורים על החרדים הטפילים לא שווים כלום עד שלא ניסיתם לעשות משהו בנידון, כמו להרים שלט ולצעוק.

דיון מיותר.

למה שאני אממן תואר שני או דוקטורט בהסטוריה ?
זה תורם יותר מלימוד תורה ?

זה וזה בזבוז כסף
אבל יותר כיף להתעצבן על חרדים

אני הייתי בהפגנה אתמול בירושלים. באו יותר מ-15 אלף איש לפי ההכרזות במקום וזה היה די מרשים. רק חבל שעם הפגנות לא משיגים כלום. וכל הדיבורים שלכם פה והקיטורים על החרדים הטפילים לא שווים כלום עד שלא ניסיתם לעשות משהו בנידון, כמו להרים שלט ולצעוק.

דיון מיותר.

מתי אתה חוזר לשחק? השתפרתי הרבה! 😛

למה שאני אממן תואר שני או דוקטורט בהסטוריה ?
זה תורם יותר מלימוד תורה ?

זה וזה בזבוז כסף
אבל יותר כיף להתעצבן על חרדים

אתה לא מממן לא תואר שני ולא דוקטורט. כל תלמידי תואר שני ושלישי גם עובדים באוניברסיטה, וגם המלגות שלהם באות מגופים פרטיים שתורמים למחקר.

חבל שאתה לא יכול להגיד "למה שאני אממן תואר ראשון", כי גם לך ממנו אחד כזה. באסה.

אתה לא מממן לא תואר שני ולא דוקטורט. כל תלמידי תואר שני ושלישי גם עובדים באוניברסיטה, וגם המלגות שלהם באות מגופים פרטיים שתורמים למחקר.

חבל שאתה לא יכול להגיד "למה שאני אממן תואר ראשון", כי גם לך ממנו אחד כזה. באסה.

לך לעבוד בהיי טק
תהיה מליונר
מה אתה עושה דוקטורט במתמטיקה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית