הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאחר שעברתי אימון SS ראשון, הייתי רוצה קצת עזרה מכם

• פותח/ת השרשור Dream
  • פורסם בתאריך

Dream

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
1. התוכנית שלי היא:
A - סקוואט, בנץ' ואז דדליפט. חימום 5 חזרות כל פעם עולה במשקל עד המשקל הנוכחי ששם 5 חזרות 3 סטים.
B - סקוואט, פרס ומתח. חימום 5 חזרות כל פעם עולה במשקל עד המשקל הנוכחי ששם 5 חזרות 3 סטים.

זה טוב ?
2. לפני שהתחלתי ss עשיתי ab עם תרגילים מבודדים. בסוף האימון הרגשתי את השירים ממש זועקים.. הרגשתי שממש עבדתי על כל שריר ושריר ושהאימון היה יעיל! היום למשל חוץ מרגליים וגב תחתון לא הרגשתי כלום. לא חזה או משהו (עשיתי a). מה זה אומר?
3. יש אנשים שעשו ss והתפתחו באופן רציני? כי רוב המאמנים במכון שלי שיש להם גופה לא רעה בכלל לא שמעו בכלל על ה-ss.
4. אתם עושים ss ? אם כן כמה זמן ואתם מרגישים הבדל? אם לא אז עשיתם פעם? עשה משהו?
5. מה יותר יעיל? הss או תוכנית רגילה של תרגילים שעובדים על כל שריר בנפרד?
6. יש לי בעיה בקיעור הגב בדדליפט. כאילו הגב לא מסוגל לעשות את הפעולה הזאת. מישהו יכול להסביר לי איך לסדר את זה? איך לשפר את זה?
7. תכלס עכשיו, למה כולם מדברים על שרירי רגליים כלכך? כאילו זה הדבר המשמעותי ביותר במכון? אני באמת מצפה לתשובה שתסביר לי כי באמת אני מתקשה להבין איך דווקא השריר הזה תופס משמעות כזאת.

חייב לציין:
תזונאית שיצא לי לדבר איתה אמרה לי שעליתי קילו ו200 גרם בחודש ועשרה ימים, שמתוכם 300 גרם שריר. זה על הפנים? היא אמרה שזה לא טוב בכלל.

* אם אתם יכולים לענות לי לפי המספרים שציינתי זה יעזור לי לאללה. ממש תודה! (ובבקשה אם אפשר לענות כמו בני אדם ולא לחשוב שדברים מובנים מאליו כי אחרת לא הייתי שואל פה).

תודה רבה מראש!

נערך לאחרונה:
אל תתייחס אליה
כל עוד אתה עובד נכון ומוסיף משקל למוט תמשיך לאכול
אם אתה לא מוסיף משקל למוט והמשקלים עדיין נמוכים אל תאכל כמו חזיר בנתיים, אלא חיובי קטן
תעלה סרטונים, בעיקר של סקוואט/דדליפט
ותפתח לוג

חוק מספר 1 בתזונה ואימונים - לא לדבר עם תזונאיות \ דיאטניות \ רופאים \ מאמנים במכון \ סייבורגים 🚬🤪🚬

וחוץ מיזה;

1. אני סקרן לגבי איך היא מדדה כמה שריר הוספת. יהיה מבדר אם היא נתנה לך להחזיק אחד מהמכשירים האלקטרוניים האלה.

2. קילו אחד ב-40 יום? נראה לי ש-YNDTP.

• פותח/ת השרשור
חוק מספר 1 בתזונה ואימונים - לא לדבר עם תזונאיות \ דיאטניות \ רופאים \ מאמנים במכון \ סייבורגים 🚬🤪🚬

וחוץ מיזה;

1. אני סקרן לגבי איך היא מדדה כמה שריר הוספת. יהיה מבדר אם היא נתנה לך להחזיק אחד מהמכשירים האלקטרוניים האלה.

2. קילו אחד ב-40 יום? נראה לי ש-YNDTP.

אני אמור להעלות יותר?

אני בSS רק שלושה שבועות והעלתי 2 ק"ג, מבחינה חיצונית נראה כאילו זה הלך למקומות הנכונים (בעיקר לרגליים..)

1. התוכנית שלי היא:
A - סקוואט, בנץ' ואז דדליפט. חימום 5 חזרות כל פעם עולה במשקל עד המשקל הנוכחי ששם 5 חזרות 3 סטים.
B - סקוואט, פרס ומתח. חימום 5 חזרות כל פעם עולה במשקל עד המשקל הנוכחי ששם 5 חזרות 3 סטים.

זה טוב ?
2. לפני שהתחלתי ss עשיתי ab עם תרגילים מבודדים. בסוף האימון הרגשתי את השירים ממש זועקים.. הרגשתי שממש עבדתי על כל שריר ושריר ושהאימון היה יעיל! היום למשל חוץ מרגליים וגב תחתון לא הרגשתי כלום. לא חזה או משהו (עשיתי a). מה זה אומר?
3. יש אנשים שעשו ss והתפתחו באופן רציני? כי רוב המאמנים במכון שלי שיש להם גופה לא רעה בכלל לא שמעו בכלל על ה-ss.
4. אתם עושים ss ? אם כן כמה זמן ואתם מרגישים הבדל? אם לא אז עשיתם פעם? עשה משהו?
6. יש לי בעיה בקיעור הגב בדדליפט. כאילו הגב לא מסוגל לעשות את הפעולה הזאת. מישהו יכול להסביר לי איך לסדר את זה? איך לשפר את זה?
7. תכלס עכשיו, למה כולם מדברים על שרירי רגליים כלכך? כאילו זה הדבר המשמעותי ביותר במכון? אני באמת מצפה לתשובה שתסביר לי כי באמת אני מתקשה להבין איך דווקא השריר הזה תופס משמעות כזאת.

חייב לציין:
תזונאית שיצא לי לדבר איתה אמרה לי שעליתי קילו ו200 גרם בחודש ועשרה ימים, שמתוכם 300 גרם שריר. זה על הפנים? היא אמרה שזה לא טוב בכלל.

* אם אתם יכולים לענות לי לפי המספרים שציינתי זה יעזור לי לאללה. ממש תודה! (ובבקשה אם אפשר לענות כמו בני אדם ולא לחשוב שדברים מובנים מאליו כי אחרת לא הייתי שואל פה).

תודה רבה מראש!
1. דדליפט עושים סט עבודה אחד, לא שלושה.
2. זה לא אומר כלום.
3. כן.
4. המון אנשים בפורום עשו את התוכנית. כל מי שעשה אותה כמו שהיא כתובה השיג תוצאות יפות של עלייה במסת שריר ושיפור תהומי בכח.
5. שאלה של מטרה. לדעתי עבודה פונקציונאלית היא נכונה יותר.
6. קראת את המאמר על הדדליפט? תעלה סירטון שלך כדי שנראה מה בדיוק הבעיה.
7. כי בנות לא באמת מסתכלות על הקוביות, הן מסתכלות על הרקטוס פמוריס והגלטוס מקסימוס. בגלל זה כל כך חשוב לעבוד על רגליים.
8. אל תדבר עם תזונאים. זה יפתור את הבעיה.

1. התוכנית שלי היא:

זה טוב ?

חייב לציין:

תודה רבה מראש!
1.התוכנית בסדר,עדיף במקום מתח פאוור קלין.בחימום אתה לא אמור לעשות בכל הסטים 5 חזרות,רק בהתחלה.אתה תתעייף לפני הסטים של העבודה לעשות 5 חזרות.
2.
שאלה: אחרי שסיימתי אימון, אני לא מרגיש עייף ולא מרגיש פאמפ, האם זה רע?
בכלל לא. התוכנית הזו אינה בנויה על השגת פאמפ, אלא על הוספת משקל על המוט על מנת שתוכלו להתחזק. הפאמפ הוא לא חלק מהתוכנית. בניית כוח ושריר לעומת זאת, כן. לפאמפ יש מעט קשר לגדילה..אולי.. ואולי לא, אך בעיקר, הפאמפ אינו הכרחי וממש אינו שווה ורחוק מאשר להיות חשוב על מנת שנדאג ממנו.
בהרבה תוכניות אימונים של "באדיבילדרים", בעיקר בתוכניות אימון המשלבות סטרואידים וחומרים אנאבוליים, הפאמפ יכול להיות חוויה מעט מעניינת, אף על פי שהיא נחשבת כמראה על פוטנציאל גדילה, היא לא קשורה בשום צורה ודרך לגדילה של מסת שריר.
במילים אחרות בניית שריר וה"פאמפ" לא קשורים זה לזה. יכול להיות לך האחד ללא השני. אתה יכול לבנות בצורה מרשימה גדולה ויפה מסת שריר מבלי שיהיה לך פאמפ.
ניתן לראות שהפאוורליפטרים והסטרונגמים החטובים מפותחים וחזקים מאוד. אני מוכן להתערב על כך שהם לא מתייחסים לפאמפ כאל פרמטר באימונים שלהם או כאל מטרה לה הם מכוונים. הדבר אכן יכול להתקיים כאפקט צד התלוי מעט בתרגיל או ברמת המתאמן , אבל בפירוש הם לא רואים את הפאמפ כמטרה.
אתה רוצה פאמפ? קח משקל ותתחיל לפמפם איתו סטים לידיים למשך 10 דקות. אני יכול להתערב שהבייספס שלך יהיה מותש, אבל יהיה לך הפאמפ שרצית, מתוך כל העבודה הזאת לא עשית אפילו מעט על מנת שהשריר שלך יגדל או יתחזק, אפילו לא במעט!
הבינו – פאמפ לא מסמל שום דבר על גדילה!
3.http://www.kilogram.co.il/2037
יש שם כמה שאלות קשורות
4.אתה מתחיל,בגלל זה אתה עושה SS.ברגע שאתה ממצה את ההתקדמות אתה מחליף תוכנית,היא לא קבועה.רוב המשתמשים הקבועים פה עברו את שלב המתחיל עד כמה שאני יודע...
5.

שאלה: האם תוכנית פיצולים של 3-4 ימים לא תעבוד טוב יותר מהתוכנית הזו? לא צריך יותר התאוששות?
תוכנית פיצולים של 3-4 ימים לא תעבוד טוב יותר עבור מתאמן מתחיל. היא אולי תתאים יותר למתאמן בשלב הביניים,, אבל כנראה שלא. היא כנראה תתאים יותר למתאמן המתקדם. היא בטוח תתאים יותר לבאדיבילדר שמתכונן לתחרות.
הבה נביט בפיצול אופייני של 4 ימים:
יום 1: חזה/יד אחורית.
יום 2: גב/יד קדמית.
יום 3: דלתא/טרפזים/אמות.
יום 4: רגליים.
יום 5: מנוחה.
במהלך פרק זמן של 15 ימים שבהם נעבוד לפי התוכנית הזו, תתאמנו 12 ימים, תנוחו 3 ימים ותעשו סקוואט, חזה, חתירה ודדליפט 3 פעמים.
בתוכנית של ריפטו תתאמנו 6 ימים, תנוחו 8 ימים ותעשו סקוואט 6 פעמים וחזה, חתירה ודדליפט 3 פעמים.
בסופו של דבר, תתאמנו פי 2 ימים, תעשו חצי מכמות הסקוואטים וחזה, חתירה ודדליפט אותו הכמות. עדיין, התאמנתם מספר כפול של ימים, (12 לעומת 6) ונחתם פחות מחצי (3 לעומת 8).
כמתחילים, אתם תזדקקו לזמן ארוך יותר להתאוששות, במיוחד אם תרצו לשמר את ההתקדמות המתמשכת בתרגילים החשובים. מתאמן במצב גופני טוב יותר ועם יותר ניסיון בעבודה עם מוט יצליח יותר עם תוכנית פיצולים מאשר מתאמן מתחיל.
6.קרא את הפרק על דדליפט בספר של ריפטו Starting Strength
7.לא ראיתי מישהו שמתלהב משרירי רגליים כי הם גדולים(אולי בילדרים),אם כבר להתלהב מרגליים חזקות או סקוואט כבד.שרירי הרגל הם בין השרירים החשובים בגוף,ועבודה עליהם(סקוואט ודדליפט) תורמת להתפתחות של שאר הגוף
עכשיו שוב,
קרא את המאמר הזה
http://www.kilogram.co.il/2037
אם משהו לא ברור תנסה לחפש תשובה בספר SS

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית