אני ביחידה קרבית, ודיי טוחנים אותנו שם, בהנתי לאחרונה שאני רוצה לעזוב ולהיות גובניק, בעיקר בגלל שמהרגע שהתגייסתי אני חולה בדברים שונים ומשונים ולא מקבל טיפול ראוי.
לפני שנה בערך התחילו לי כאבים ברגלים, אפילו כתבתי את זה פה. אחרי שהפסקתי לרוץ למשך כמה חודשיים הכאב נפסק. הגעתי לטירונות, והכאבים התחילו לחזור בהדרגה, עד שכבר התחיל לכאוב לי ללכת (עכשיו) דחפו לי משככי כאבים ובסוף הסכימו לשלוח אותי למיפוי עצמות.
---
מיפוי כל גופי
קליטה מוגברת לינארית לאורך הקורטקס של הפמורים (שליש פרוקסימלי ושליש דיסטלי)
ובשליש אמצעי של הקורטקס מדיאלי של הטיביות, בעיקר בימנית.
הממצאים מתאימים לSF בדרגה 3 בטיביה ימנית ובדרגה 2 בשאר המקומות.
קליטה מוגברת במקסילה, יתכן על רקע דלקת מקומית.
קליטה מוגברת קלה ובלתי סדירה בכתפיים ובברכיים יתכן על רקע תגובת מאמץ.
פרט לכך ללא ממצאים פתולוגיים בשלד.
---
עוד דבר שאני רוצה להוסיף זה שלפני שהתגייסתי הייתה לי דלקת בגרון ולא הצלחתי לבלוע כלום, קבלתי אוגמנטין והכאבים עברו. עכשיו אחרי כמה חודשיים הכאבים חזרו והחובשת אומרת לי שאין לי דלקת כי יש לי רק 37.3 חום, זה מה שמצאו במקסילה?
שאני עושה שכיבות שמיכה יש לי כאבים בכתף הימנית, אפשרי שזה מה שהוא מצא?
כעיקרון אני לא בבסיס עכשיו ועדיין לא הגשתי את זה, השאלה היא האם יכול לרדת לי פרופיל או משהו כזה? למישהו יש מושג מה הדרכי טיפול בצבא?
לפני שנה בערך התחילו לי כאבים ברגלים, אפילו כתבתי את זה פה. אחרי שהפסקתי לרוץ למשך כמה חודשיים הכאב נפסק. הגעתי לטירונות, והכאבים התחילו לחזור בהדרגה, עד שכבר התחיל לכאוב לי ללכת (עכשיו) דחפו לי משככי כאבים ובסוף הסכימו לשלוח אותי למיפוי עצמות.
---
מיפוי כל גופי
קליטה מוגברת לינארית לאורך הקורטקס של הפמורים (שליש פרוקסימלי ושליש דיסטלי)
ובשליש אמצעי של הקורטקס מדיאלי של הטיביות, בעיקר בימנית.
הממצאים מתאימים לSF בדרגה 3 בטיביה ימנית ובדרגה 2 בשאר המקומות.
קליטה מוגברת במקסילה, יתכן על רקע דלקת מקומית.
קליטה מוגברת קלה ובלתי סדירה בכתפיים ובברכיים יתכן על רקע תגובת מאמץ.
פרט לכך ללא ממצאים פתולוגיים בשלד.
---
עוד דבר שאני רוצה להוסיף זה שלפני שהתגייסתי הייתה לי דלקת בגרון ולא הצלחתי לבלוע כלום, קבלתי אוגמנטין והכאבים עברו. עכשיו אחרי כמה חודשיים הכאבים חזרו והחובשת אומרת לי שאין לי דלקת כי יש לי רק 37.3 חום, זה מה שמצאו במקסילה?
שאני עושה שכיבות שמיכה יש לי כאבים בכתף הימנית, אפשרי שזה מה שהוא מצא?
כעיקרון אני לא בבסיס עכשיו ועדיין לא הגשתי את זה, השאלה היא האם יכול לרדת לי פרופיל או משהו כזה? למישהו יש מושג מה הדרכי טיפול בצבא?