הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באיזה חד"כ אתם מתאמנים? מרוצים/לא מרוצים?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
1-איפה אתם מתאמנים(מכון ואיזו עיר)
2-איזה מכשירים יש
3-מה מדיניות המכון לגבי סקוואט ודדליפט
4-אתם בכללי מבסוטים מהמכון?

גו אקטיב קיסריה

2-איזה מכשירים יש
כל מכשיר כמעט, ראק 1.

אין בעיה

4-אתם בכללי אתם מבסוטים מהמכון?
כן

1-איפה אתם מתאמנים(מכון ואיזו עיר).
התאמנתי בהולמספלייס מודיעין

2-איזה מכשירים יש
יש קומה נפרדת לאירובי, ויש קומה נפרדת למכשירים ומשקולות. מכל מכשיר יש שניים, או שלושה, ככה שמבחינת מכשיר לא חסר. המכשירים בסך הכל קלים לתפעול והגיוניים בתנועה שלהם, כלומר לא ממש ישנים ומוזרים כמו כל מני מכשירים שיצא לי לראות. החלק של החופשי קטן. יש ראק, אבל הוא בפינה וזה לא ממש נוח. זה נראה שהוא סתם שם כדי להיות מעמד למוטות. אין לו 2 פינים למקרה של כשל, כלומר הוא שם רק כדי להוציא את המוט. יש ספה אחת לחזה, עוד אחת לחזה עליון ויש עוד ספות שאפשר להזיז ובתכלס לאלתר או לעשות עם דאמבלים. דאמבלים יש עד 36-38 קילו, לא זוכר. לא מכון SS, אבל מי שעושה כל תכנית אחרת יסתדר שם. מבחינת משקל יש מספיק.
מכון סטנדרטי. לא קטן, לא ענק, מתאים לרוב האוכלוסיה הרגילה.

לא חושב שיש בעיה. היו איזה מדריך אחד או שניים שקצת הציקו לי ואמרו שאני אשבור את הגב אבל חוץ מזה דווקא המדריכים סבבה ונחמדים. זה נראה שלא ממש אכפת להם שתהרוג את עצמך באימון ותמות שליאין בעיה כל כך עם זה 😃

4-אתם בכללי אתם מבסוטים מהמכון?
טוב זה הולמספלייס. יש ג'קוזי, סאוונה, מקלחות, לוקים, בריכה, קצת דשא. ללכת במיוחד למכון ולשלם 400+ במיוחד בשביל זה ולא לנצל חוגים ואת כל מה שמסביב לא ממש שווה. הייתי ממליץ למי שגר במודיעין ללכת לאגו

SWIFT בישוב קדימה
2-איזה מכשירים יש
מכון די קטן בעיקרון,2 ספות בנץ',כלוב אחד מכל "מכשיר" יש 1 הליכונים יש 20-25 נדמה לי וזהו.
בהתחלה חופרים אבל יש שם 2 מדריכים ממש טובים וכשהם לידי אף-אחד לא מזבל ת'מוח
4-אתם בכללי מבסוטים מהמכון? מהמדריכים כן,מכמות המקום לדדליפט,כמות הכלובים ממש לא

ויז'ן במבשרת ציון

2-איזה מכשירים יש
יש כלוב, מוט, ספה ופלטות.
עוד כמה מכונות למיניהם ומכשירי אירובי.

אתה תהיה נכה אם תעשה יותר מרבע, והדדליפט יקרע לך את עמוד השדרה.
אבל בסך הכל אין בעיות חוץ ממאמן אחד שחש שם דיקטטור.

כן

הייתי מתאמן בנאוטילוס כפר סבא

2-איזה מכשירים יש

יש שם את כל מה שאתה צריך ביחס לגודל המקום (כלוב, מתח, לג פרס, בנץ, פלייס, ספות, סמית, רגליים, פולי ועוד)

לרוב לא אכפת או לא ממש יודעים איך לעשות בצורה תיקנית, יש רק אולי אחד או שניים

הייתי מבסוט כן. מקום קטן, המאמנים בדר"כ אנשים מאוד נחמדים (בעיקר היו מאוד צעירים, אחרי צבא) אבל גם מאוד מאוד לא מנוסים מלבד אחד או שניים, אותם אנשים בדר"כ אז קל להתחבר ולהכיר אנשים חדשים. עמוס מאוד בשעות רגילות (5-7 כמעט אי אפשר להתאמן) אבל בזמנים הנכונים זה מושלם, ולפעמים אני אפילו לבד (צהריים או בוקר)

הכל בלשון עבר כן? 😃

1. גו אקטיב, ראשון לציון.
2. יש את כל המכונות שמיועדות להחליף תרגילים חופשיים, בריכה, סאונה יבשה ורטובה וג'קוזי.
3. אין בעיה. יש כמו בכל מקום ליצנים שטוענים שאם אתה לא ספורטאי מקצועי, אין לך מה לחפש בתרגילים האלה. או לעשות בסמית', אבל אף אחד לא חופר במיוחד ונותנים יד חופשית.
4. מרוצה.

1. ספרינט, ראשון לציון.

2. יש הכל, ראק 1 (בלי מוטות בטיחות), 3 ספות לבנץ' ועוד 2 אינקליין + מכונות, מתח, סמית', רגליים וכל שאר מיני מכשירים אירוביים.

3. אין בעיה בכלל.

4. בכללי כן, קצת צפוף בערב במיוחד בגלל שיש רק ראק 1 אבל מסתדרים.

• פותח/ת השרשור
1. ספרינט, ראשון לציון.

2. יש הכל, ראק 1 (בלי מוטות בטיחות), 3 ספות לבנץ' ועוד 2 אינקליין + מכונות, מתח, סמית', רגליים וכל שאר מיני מכשירים אירוביים.

3. אין בעיה בכלל.

4. בכללי כן, קצת צפוף בערב במיוחד בגלל שיש רק ראק 1 אבל מסתדרים.
דוד הגמד עדיין שם? (שאלה רטורית)

Forma בתל-אביב

2-איזה מכשירים יש
מכונות יעודיות יש את הבסיס. לגבי חופשי - כלוב אין, ספת בנץ' יש אחת ויש גם ספת אינקליין אחת.

"למה צריך את זה ? יש תרגילים שאפשר לעשות על BOSU"

לא.

החל ממחר כבר לא מתאמן שם לשמחתי אלא ב-Go Active תל-אביב והחדר כושר של האוניברסיטה.

MyGym (לשעבר ג'ים 2000), קרית חיים

2-איזה מכשירים יש
אין כלוב ואין ראק, ויש רק ספת בנצ' אחת. יותר מכך, בכל המכון יש רק מוט אולימפי אחד (זה של הבנצ').
בעניין המכונות... כרגיל.

אין בעיה מבחינתם (אבל יש בעיה טכנית בגלל 2').

לא ממש.

אוניברסיטת חיפה

2-איזה מכשירים יש
יש ראק טוב (אך אין כלוב), יש 2 ספות לבנצ', ואין בעיה להשיג מוט.
מבחינת מכונות כרגיל++ (אם ב-MYGYM יש מכונה אחת מכל סוג אז פה יש 2).

אין בעיה.

כן, אחלה מכון.

חדרה-LIFE&FIFNESS
2-איזה מכשירים יש
הכל
המאמנים בסדר עם זה, המנהלים לא...
כן,אבל הרמה מתחילה לרדת עכשיו,הביאו מנהל חדש והוא שונא דדליפטים וסקואטים

1. ספורטן חיפה
2. מה שאני צריך
3. לא יודע לא עושה לא אכפת לי
4. אוהב מאוד את המקום.. אחלה מדריכים, לא מוזנח

שחכתי לציין מדריכים עם הישגם דיי מרשימים 🤩

1. אטלנטיס, אשדוד
2.כלוב, 3 בנצ'ים , ספסלים מתכווננים, כל מיני מכשירים והליכונים, משקולות עד 55 ,המון פלאטות של 20\25 קילו. מרווח ולרוב ללא לחץ.
צרות של עשירים אבל הציוד די בלוי, המשקולות אחרי ה 37 מאד מאד לא נוחות (ידית צרה וארוכה).
הריצפה היא בטון חלקלק ללא כיסוי כלשהו, בקיץ המזגן ממש לא מספק. שעות עבודה חרא - 10-22.
3. סקווט אין בעיה, דדליפט בעל הבית לפני הרישום אמר שאין שום בעיה לזרוק על הרצפה ובפועל מזיין לי ת'מוח ומאיים בקנסות על הריסת ציוד אפשרית - ועל ההצעה שלי שירפד איזור רצפה באיזה 2 מטר רבוע של גומי מתרץ בזה שזה יפריע לאנשים אחרים 😳 .
4. די מבסוט, במיוחד מזה שיש מקום לזוז ולא כמו בבן-גוריון ששם היה לחוץ מאד. אבל בעל הבית מעצבן ודי הורס את האימון בזיוני המוח והסיפורים "איך היה מרים 300 קילו". המאמנים סבבה, מכבדים אותי ואני אותם.

1. אטלנטיס, אשדוד
2.כלוב, 3 בנצ'ים , ספסלים מתכווננים, כל מיני מכשירים והליכונים, משקולות עד 55 ,המון פלאטות של 20\25 קילו. מרווח ולרוב ללא לחץ.
צרות של עשירים אבל הציוד די בלוי, המשקולות אחרי ה 37 מאד מאד לא נוחות (ידית צרה וארוכה).
הריצפה היא בטון חלקלק ללא כיסוי כלשהו, בקיץ המזגן ממש לא מספק. שעות עבודה חרא - 10-22.
3. סקווט אין בעיה, דדליפט בעל הבית לפני הרישום אמר שאין שום בעיה לזרוק על הרצפה ובפועל מזיין לי ת'מוח ומאיים בקנסות על הריסת ציוד אפשרית - ועל ההצעה שלי שירפד איזור רצפה באיזה 2 מטר רבוע של גומי מתרץ בזה שזה יפריע לאנשים אחרים 😳 .
4. די מבסוט, במיוחד מזה שיש מקום לזוז ולא כמו בבן-גוריון ששם היה לחוץ מאד. אבל בעל הבית מעצבן ודי הורס את האימון בזיוני המוח והסיפורים "איך היה מרים 300 קילו". המאמנים סבבה, מכבדים אותי ואני אותם.
כנ''ל.
אוסיף ואומר על המכשירים - לשמחתי אני לא מתאמנת עליהם הרבה כי רובם בלויים עוד משנות התרת''ס ויש בהם ליקויים שונים שהבעלים בד''כ לא מתקן.
3 מאמנים - אחד טוב, אחד בינוני אבל לא מפריע ודודה מעצבנת שלא יודעת כלום אבל דוחפת אף שלשמחתי נמצאת לרוב בבקרים.
בגדול סביר ומעלה ומתאים למטרות שלי. הייתי שמחה אם שעות הפתיחה היו יותר נוחות.

נערך לאחרונה:
בבית
אין אף מכשיר
כלוב, ספה ובמה
מתח
2 מוטות אולימפיים
100 קילו באמפר פלייטס
320 קילו ברזל

דאמבלים מתברגים עד 55 קילו
מוט W וישר קצר
(לא משתמש בנ"ל)

מרוצה, לפעמים מתאמן עם חברים ולפעמים לבד
אני אוהב להתאמן לבד

בבית
אין אף מכשיר
כלוב, ספה ובמה
מתח
2 מוטות אולימפיים
100 קילו באמפר פלייטס
320 קילו ברזל

דאמבלים מתברגים עד 55 קילו
מוט W וישר קצר
(לא משתמש בנ"ל)

מרוצה, לפעמים מתאמן עם חברים ולפעמים לבד
אני אוהב להתאמן לבד

זה לא יוצא יותר יקר מחדר כושר לשנה או שנתיים 😳?

זה לא יוצא יותר יקר מחדר כושר לשנה או שנתיים 😳

שעות פתיחה (אני לפעמים מתאמן ב 11 בלילה עד 1)
קרוב לבית (לא צריך להתארגן למכון פשוט מתאמן...)
ציוד שאספתי לאט לאט וקניתי בהזדמנות
בסופו של דבר זה הכי זול

אם אתה מתאמן רציני וזה לא זמני, ואם אתה אוהב להתאמן לבד זה שווה
בכל מקרה התכנון זה להתארגן כמה חברה להתאמן באוף סיזן ביחד

זה לא יוצא יותר יקר מחדר כושר לשנה או שנתיים 😳?

אתה הולך להתאמן רק שנה או שנתיים?

(חוץ מיזה שהציוד שלו, בשונה מחדר כושר. תמיד אפשר למכור. זה כמו לשכור בית VS לקנות בית, רק שמחיר השכירות לשנה-שנתיים שווה למחיר הקנייה).

1-איפה אתם מתאמנים(מכון ואיזו עיר)- באלאנס בקרוב, בנתיים "גלי גיל". בקריות
2-איזה מכשירים יש - בבאלנס יש הכל חוץ מאיזה מכשיר בטן שאני אוהב.
3-מה מדיניות המכון לגבי סקוואט ודדליפט - אין שום בעיות, להפך, יש גם חוגים שם שמלמדים טכניקה.
4-מבסוטים מהמכון?- מאוד(מדובר על באלאנס)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית