עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החל מהשבוע אני מתאמן במכון McFit במינכן.
יש במינכן 4 סניפים שלו, יש לרשת 133 סניפים ברחבי אירופה (בעיקר בגרמניה).
יש המווווון מכשירי כוח לצד משהו כמו 40 הליכונים, 10 מכונות חתירה, 30 אליפטי.
יש 3 ראקים, 3 סמית', 4 לחיצת רגליים עם פלטות, 5 בנץ' מישור, 3 בנץ' חיובי, 2 בנץ' שלילי, 2 פולי-קרוס שלמים, 2 עמדות חתירה, משקולות יד עד 50 קילו, טונות של פלטות (שמים שם פלטות על הרצפה כדי להגביה את המוט לדדליפט כי יש צלחות רק עד 15 קילו והקוטר שלהן קטן).
המון בילדרים מקצועיים, עד עכשיו פגשתי רק 3 חבר'ה שמתעסקים בפאוורליפטינג והיום פגשתי בחור אחד שעשה דדליפט 190 ק"ג ל-5 סטים של 3 חזרות. כל השאר מתמקדים בעיקר במכשירים.
המכון פתוח 24 שעות ביממה, 365 ימים בשבוע כולל חגים.
התענוג עולה 17 יורו לחודש (85 שקל).
ולזה קראת גו קרטיב המקומי? 😲החל מהשבוע אני מתאמן במכון McFit במינכן.
יש במינכן 4 סניפים שלו, יש לרשת 133 סניפים ברחבי אירופה (בעיקר בגרמניה).
יש המווווון מכשירי כוח לצד משהו כמו 40 הליכונים, 10 מכונות חתירה, 30 אליפטי.
יש 3 ראקים, 3 סמית', 4 לחיצת רגליים עם פלטות, 5 בנץ' מישור, 3 בנץ' חיובי, 2 בנץ' שלילי, 2 פולי-קרוס שלמים, 2 עמדות חתירה, משקולות יד עד 50 קילו, טונות של פלטות (שמים שם פלטות על הרצפה כדי להגביה את המוט לדדליפט כי יש צלחות רק עד 15 קילו והקוטר שלהן קטן).
המון בילדרים מקצועיים, עד עכשיו פגשתי רק 3 חבר'ה שמתעסקים בפאוורליפטינג והיום פגשתי בחור אחד שעשה דדליפט 190 ק"ג ל-5 סטים של 3 חזרות. כל השאר מתמקדים בעיקר במכשירים.
המכון פתוח 24 שעות ביממה, 365 ימים בשבוע כולל חגים.
התענוג עולה 17 יורו לחודש (85 שקל).
יצא לי להיות באחד מהסניפים שלו, באמת מקום מדהים, יותר מכל מה שראיתי בארץ.
אני רק לא מבין למה מכון כושר צריך להיות פתוח 24 שעות ביממה. יש מישהו שיתאמן ב3 בלילה?
ולזה קראת גו קרטיב המקומי? 😲
אבל אחיייי בטח שם המדריכים לא מבינים כלום.גם אני לא בדיוק מבין בשביל מה, יש מכונים כאלה גם בארץ. אני מרחם על המדריך המסכן שעושה משמרת 0:00-6:00.
מה, לא דומה? 🤪
מסכים איתך,אחרי השיפוץ החדר כושר נהיה ממש טוב!1. טכניון
2. מגוון רחב של מכשירים, 2 קומות שאחת מהן מיועדת לאירובי, מספיק מוטות ופלטות, קצת צפוף בקומה התחתונה בשעות עומס אבל מסתדרים בכיף, פתוח מ6 בבוקר עד חצות בימים א-ה ו עד 1730 בסופש.
3. אף אחד לא יגיד לך מילה אם לא תבקש עזרה, רובם ממש אחלה.
4. מאוד מרוצה!
יצא לי להיות באחד מהסניפים שלו, באמת מקום מדהים, יותר מכל מה שראיתי בארץ.
אני רק לא מבין למה מכון כושר צריך להיות פתוח 24 שעות ביממה. יש מישהו שיתאמן ב3 בלילה?
רן מאיפה הבאת את הצלחות האולימפיות?דווקא אני חושב שזה כיף שהמכון פתוח 24 ש
לא מעט פעמים אני מוצא את עצמי אחרי לימודים/עבודה...
שאני יודע שאני יכול לקום למחרת קצת מאוחר
אז אני נח קצת בערב/לילה ומתחיל אימון ב 11 ככה
דווקא אני חושב שזה כיף שהמכון פתוח 24 ש
לא מעט פעמים אני מוצא את עצמי אחרי לימודים/עבודה...
שאני יודע שאני יכול לקום למחרת קצת מאוחר
אז אני נח קצת בערב/לילה ומתחיל אימון ב 11 ככה
רן מאיפה הבאת את הצלחות האולימפיות?