הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנדרוגינוס או מה?

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
LOL!!
אני זוכר שראיתי פרופיל שלה או תמונות שלה ולא היה לי נעים לכתוב 😛

יש מצב היא עשתה ניתוח לשינוי מין ולא שינתה בת.ז.? ככה היא (הוא) מתחרה בתחרויות נשים.

בד"כ הייתי נועל נושאים כאלו כי היא עדיין מתחרה ונדרש לתת מעט כבוד, אבל בגלל שהיא אמרה שאני מאמין במחקרים אקזוטים אז כנראה שזה מגיע לה.

• פותח/ת השרשור
בד"כ הייתי נועל נושאים כאלו כי היא עדיין מתחרה ונדרש לתת מעט כבוד, אבל בגלל שהיא אמרה שאני מאמין במחקרים אקזוטים אז כנראה שזה מגיע לה.
לא פתחתי את האשכול מתוך חוסר כבוד. פתחתי אותו מתוך חשד. כמו שהיה עם הרצה הזאת באולימפיאדה.
אני לא מאמין שזאת זאת עם האקזוטיים. LOL
אבל ברצינות, בדקו אותה לפני שנתנו לה להתחרות?

אתם חבורת משועממים, בחיי. מה זה חשוב אם היא גבר או אישה, תחרויות בודיבילדינג הן ספורט אולימפי? תנו לאנשים לעשות את מה שהם רוצים/אוהבים ותפסיקו להיכנס להם לתחתונים (תרתי משמע).

אתם חבורת משועממים, בחיי. מה זה חשוב אם היא גבר או אישה, תחרויות בודיבילדינג הן ספורט אולימפי? תנו לאנשים לעשות את מה שהם רוצים/אוהבים ותפסיקו להיכנס להם לתחתונים (תרתי משמע).

אל תדאג, לתחתונים שלה אנחנו לא נכנס.

היא אכן אישה, אישה חזקה (אלופת הארץ / העולם בלחיצת חזה) אישה על חומרים ואוהבת נשים...

• פותח/ת השרשור
אתה לא חושב שצריך לבדוק את המין שלה אם היא אלופת הארץ/עולם בלחיצת חזה כמו שמישהו אמר פה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית