הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבקש הזמנה לטורנט ליץ'

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
אני אשמח לקבל הזמנה לTL מבעלי ההזמנות.. מי שמפחד לתת לי סתם ככה הזמנה יכול לדבר איתי דרך הודעות פרטיות או פה... ניסיתי לקבל מחברים אבל לאף אחד אין את האופציה...😣

לאף אחד אין את האופציה כי ההזמנות לא פעילות כרגע בגלל האתר החדש שהוקם.

בחור גם אם ההזמנות ייפתחו אף אחד שלא מכיר אותך לא ייתן לך הזמנה סתם כך. אם יתנו לך באן כל השרשרת הקרובה של המזמינים מעלייך יעופו איתך.

• פותח/ת השרשור
אני מודע לבעיה שאם אני מקבל באן כל השרשרת הקרובה של המזמינים יקבלו באן(למרות שהבנתי שהם יכולים לקבל רק אזהרה) בגלל זה אמרתי שאפשר לדבר איתי בפרטי..
חשבתי שאיכשהו זה יסתדר אבל לא חשוב. אפשר לנעול..

איך לדבר עם מישהו בפרטי יעזור לך? אתה תבטיח לו שאתה לא תזייף העלאה ותהיה משתמש טוב?

אין איזושהי דרך להיות רשום לאתר מבלי לקבל הזמנה?
להיות משתמש חדש ולהתחיל להעלות הרבה GB

נדיר שפותחים את האתר לנרשמים חדשים, אני לא ראיתי הרשמה חופשית עד עכשיו ואני שם מ-2006.

נדיר שפותחים את האתר לנרשמים חדשים, אני לא ראיתי הרשמה חופשית עד עכשיו ואני שם מ-2006.
הייתה הרשמה חופשית שנה שעברה ב"יום הולדת" של האתר, כמובן שזה היה לרבע שעה, וכמובן שלא הייתי בבית להירשם >.>

היה השנה,לפני כמה חודשים למשהו כמו חצי שעה

נרשמתי שם כדי לתת משתמש לחבר ובסוף הוא לא היה צריך,אני אחטט במייל יותר מאוחר ואם אני אמצא את המשתמש והוא עדין יהיה פעיל אני אתן לך אבל קח את זה בערבון מוגבל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היה השנה,לפני כמה חודשים למשהו כמו חצי שעה

נרשמתי שם כדי לתת משתמש לחבר ובסוף הוא לא היה צריך,אני אחטט במייל יותר מאוחר ואם אני אמצא את המשתמש והוא עדין יהיה פעיל אני אתן לך אבל קח את זה בערבון מוגבל

אני אשמח ממש חחח:193ek:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית