הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מזון מעובד

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
מה דעתכם על מזון מעובד? אני מדבר על מוצרים כמו שניצלים, המבורגרים, קציצות קפואות, רביולי ולזניות קפואות, פיצות וגם פופקורן בשקיות. האם יש בהם חומרים מסויימים? כדי להתרחק מהם או זה לא כך כל משנה?
אני חי בזמן האחרון על כל המזן הקפוא, מעניין אם אני עושה נזק

מאז שאני בארה"ב אני חי על זה, אני מחקר מהלך, אז אם אני חי והבדיקות דם שלי תקינות (ואני לא מתאמן), אז נראה לי שזה בסדר (כל עוד אתה עם בקרה קלורית).

אולי, אבל אני גם אוכל פירות וירקות (ובמידות של ארה"ב כל ירק כאן = 2-3 מנות ירק כמו בארץ), אז אני לא באמת מתבסס ר-ק על מזון מעובד, אבל כן זה חלק גדול מחיי כי אני עצלן ואין לי זמן.

גם השאלה היא האם הערכים התזונתיים של המזון המעובד באמת מדויקים (משפיע על הבקרה הקלורית)

ואתה חושב שהערכים של מזון לא מעובד הם כן נכונים?
גם שם עובדים עלינו בעיניים.

גם נכון. דבר שבכלל מעלה שאלה לגבי הצריכה הקלורית שלנו... עד כמה היא מדויקת בכלל.

ואתה חושב שהערכים של מזון לא מעובד הם כן נכונים?
גם שם עובדים עלינו בעיניים.
אני חושב שיש הבדל
אם זה מזון מעובד לדוגמה פיצה\המבורגר קפוא \ מנה חמה של א1סם \ סנ*ק7ס, כל מה שאתה יודע על המוצר זה מידע שהחברה פרסמה, אז שם באמת יכולים לעבוד עליך

לעומת מזונות לא מעובדים שהרבה יותר קל לדעת את הערכים הנכונים כי הם "אוניברסלים"
למשל חזה ע1ף \ ביצים \ חלב \ ירקות \ אג1זים ו-raw foods למיניהם

לא חושב שיש איזשהו נזק כל עוד אתה מקפיד לצרוך את הערכים שאתה צריך בסוף היום,אני לא ממש אוהב להכניס לגוף כאלה דברים(כמו השניצלים הקפואים) כי לדעתי הם דוחפים לשם המון חרא לא נחוץ ,בנוסף אם אתה הולך על החברות הידועות אז זה יוצא מאוד יקר

אני חושב שיש הבדל
אם זה מזון מעובד לדוגמה פיצה\המבורגר קפוא \ מנה חמה של א1סם \ סנ*ק7ס, כל מה שאתה יודע על המוצר זה מידע שהחברה פרסמה, אז שם באמת יכולים לעבוד עליך

לעומת מזונות לא מעובדים שהרבה יותר קל לדעת את הערכים הנכונים כי הם "אוניברסלים"
למשל חזה ע1ף \ ביצים \ חלב \ ירקות \ אג1זים ו-raw foods למיניהם
מסכים שקל לך לדעת. אבל זה אומר שקל לך "לבדוק" אותם. לא שהם לא מרמים. כי ראיתי לא פעם ערכים קצת הזויים.
בכל מקרה זה נכון שהסטייה קטנה יותר במזונות לא מעובדים.

השפים הידועים ביותר למיטב ידיעתי הם גברים

ובקשר לפופקורן בשקית ,אל תיגע בחרא הזה כל פעם מפרסמים שחלקיקי פלסטיק מהשקית חודרים לפופקורן בזמן שהוא במיקרו ,הכי טעים פופקורן בסיר . כנל בישול בכלי פלסטיק במיקרו .
כמו כן כל ההמבורגרים הקפואים נקניקיות וקבבים שיש במקררים זה המיץ של הזבל מלא חרא וחומרים מסרטנים לדוגמה ניטריטים
ציטוט:
"ניטריטים וניטראטים הם מלחים (פוספאטים) המשמשים לדישון צמחים בחקלאות ולשימור הטריות של מזונות מסויימים כגון: נקניקיות, סלמי וסוגי בשר מעובדים, מעושנים או משומרים, סלטים מוכנים. הם נפוצים מאוד בכל תעשיות שימור המזון המוכן.

בכניסה לגוף הם הופכים לחומר הנקרא: ניטרוזאמין הנחשב כמסרטן.
במי השתייה בארץ נמצאו כמויות של ניטרטים ובארות רבות נסגרו בשל כך.
לאחרונה התפרסם כאילו גם במסננים של תמי 4 יש ניטריטים, אין לי הוכחה לכך "

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית