הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם-קריאטין

Dumbbell

משתמש פעיל
480
6
נק' מוניטין:
732
480
6
צהריים טובים,
בן אדם מבוגר בן 82 עשה בדיקות דם.
הרמה של הקריאטין בדם שלו היא 1.83 (מעל הנורמה) כשהנורמה היא 0.87-1.17(יכול להיות שסטיתי טיפה בטווח אבל ממש קצת)
מה זה אומר?
תודה.

אתה מתכוון לקריאטינין
ושילך לרופא המשפחה שינתח את הבדיקות, בכל מקרה לפי מה שאני יודע זה עלול להעיד על בעיה בכליות או בכבד.

אני חושב שהתכוונתה 1.38
שילך לבדוק את זה זה לא טוב לי עשו המון בעיות על 1.2

לאנשים שמתאמנים יש יותר גבוה משאר האוכלוסיה ו-1.2 לגבר שמתאמן עצים זה נורמלי ברוב המיקרים
בנוסף לקיחת קריאטין תגביר את רמות הקריאטינין
אפשר לנסות להטריל ברופא, להתאמן עצים ולקחת קריאטין ואז לבקש בדיקת דם לקריאטינין. הרופא ייבהל 👹👹

לאנשים שמתאמנים יש יותר גבוה משאר האוכלוסיה ו-1.2 לגבר שמתאמן עצים זה נורמלי ברוב המיקרים
בנוסף לקיחת קריאטין תגביר את רמות הקריאטינין
אפשר לנסות להטריל ברופא, להתאמן עצים ולקחת קריאטין ואז לבקש בדיקת דם לקריאטינין. הרופא ייבהל 👹👹
כן, רק שלא שמת לב שהוא רשם שזה אדם בן 82.

הכי טוב לך לרופא, אל תחפש תשובות בפורומים מאנשים שאתה לא מכיר..

רק שאתה לא שמת לב שכבר עניתי לו מקודם (תגובה ראשונה), והתגובה שציטטת הייתה על מה ששימי אמר.

• פותח/ת השרשור

כן ברור קבענו תור, פשוט אמא שלי היית לחוצה אז אמרתי שאני אבדוק לה.
שבת שלום

קריאטינין לרוב מעיד על בעיה בכליות.
תחזרו שוב על הבדיקה ותתיעצו עם רופא.
אם הערכים ממשיכים להיות מאוד חריגים לכו לנפרולוג.

רק שאתה לא שמת לב שכבר עניתי לו מקודם (תגובה ראשונה), והתגובה שציטטת הייתה על מה ששימי אמר.

רק אתה לא שמת לב שאני שמתי לב שאתה לא שמת לב שלזה שבהודעה הראשונה כן שמת לב שהבנאדם בן 82. 🤡

רק אתה לא שמת לב שאני שמתי לב שאתה לא שמת לב שלזה שבהודעה הראשונה כן שמת לב שהבנאדם בן 82. 🤡

מצטער לאכזב, הביטוי לא תקין. אם שמתי לב למשהו, זה אומר שבאופן מודע התייחסתי אליו, ולכן אני יודע שהתייחסתי אליו (ולכן לא יכול להיות שלא שמתי לב שכן שמתי לב, אלא אם יש לי פיצול אישיות. ואין לי 🚬🤪🚬)

אז תתקן את ה-CFG שלך, כי כלל הגזירה
קוד:
[RIGHT]"כן שמת לב "נונטרמינל -> "כן שמת לב שלא שמת לב"[/RIGHT]
לא נכון סמנטית.

logoen.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית