הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואידים ותופעות לוואי

• פותח/ת השרשור Neo
  • פורסם בתאריך

Neo

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום,
אני חודשיים אחרי סייקל שני של פרופ וטרן + Gh
מבחינת מינונים, לקחתי את המינימום של המינימום משניהם, מפוצל לשתי זריקות בשבוע. ומה-GH התחלתי עם ארבע IU ביום וחודש לפני הסוף עליתי לשש.

התוצאות היו טובות ויפות... העליתי משהו כמו 12 קילו ב-9 שבועות.
עכשיו, הבעיה שלי היא כזו: תופעות לוואי לא ממש ראיתי ולא ממש היו לי חוץ משיער שהתחיל לצמוח (כוסאמק) ואפילו אקנה לא היה.
הבעיה היא שאני בחור די פרנואיד, מאז סיום הסייקל אני מסתכל על עצמי במראה ונדמה לי שהסנטר שלי גדל לעומת איך שהוא היה פעם. רוב הסיכויים שזו סתם פרנויה אבל השאלה שלי היא, זה בכלל אפשרי? עם מינונים כאלה נמוכים וסייקל יחסית קצר?

אני סה"כ רוצה להיות רגוע, וכל הדיונים שיש באינטרנט הם לא חד משמעיים.
אני בן 24 דרך אגב.

תודה לכולם

אי אפשר לדעת מה גרם לזה, יכול להיות שה GH כן גרם לגדילה של הסנטר, מינונים זה דבר אינדיבידואלי.
בכל מקרה תמיד עדיף למדוד לפני ואחרי כדי להיות בטוח.

• פותח/ת השרשור
רגע, אז יש באמת סיכוי שסנטר יכול לגדול ממינון של 6 IU ביום? זה היה Gh סיני.
בדקתי גם הרבה באינטרנט, כל הדיונים על תופעות הלוואי של הGH מתייחסים לגדילה של הלסת ולא של הסנטר. הלסת שלי למשל לא גדלה. זה הגיוני?

היי ניו,

אשמח לדעת איזה פרופ וטרן לקחת? כלומר של איזה חברות? מינונים גם כן...

לגבי הג'י אייג גם לי היה ניסיון עם הסיני, איזה לקחת? היג'וטרופין?
אני השתמשתי במינונים שתיארת ולא חשת יותר מדי תופעת לוואי.
אגב כמה זמן לקחת ג'י אייג'? יצאת מרוצה?

• פותח/ת השרשור
אז ככה...
אין לי מושג לגבי החברות של הפרופ והטרן, אבל המקור שלי מאוד מאוד אמין אז פשוט סמכתי עליו.
לגבי המינונים, אני לא ממש מתעסק ומבין בזה, סה"כ סייקל שני. אבל פס אחד במזרק מכל חומר, ובארבעה שבועות הראשונים אפילו פחות מזה.

כן, השתמשתי בהייג'טרופין. לקחתי בערך חודשיים וחצי יום יום. בסה"כ הייתי מרוצה, ראיתי גדילה במסה בגלל השילוב עם הטרן והפרופ ובמקביל גם ירידה באחוזי שומן. רק היד קצת כאבה כל בוקר.

בשורה תחתונה, מהיכרותי עם עצמי ועם הנטייה שלי להיות פרנואיד אני לא אחזור על זה רק בשביל לחסוך לעצמי דאגות בעתיד. היה נחמד, תודה, מספיק.

לקחת יום יום מבלי הפסקה את הג'י אייג'?

ההיגוטרופין זה 8 איו יו נכון?

אגב לא ראית את החברות של הפרופ והטרן שהזרקת?

סה"כ אם אתה מרוצה אז הכי טוב...

אני התניסיתי בסייקל האחרון שלי עם שילוב של גי אייג' היה קטלני המשכתי אחרי הסייקל גם ופשוט תוצאות בסט... אעשה אותו גם בסייקל הבא.

אז ככה...
אין לי מושג לגבי החברות של הפרופ והטרן, אבל המקור שלי מאוד מאוד אמין אז פשוט סמכתי עליו.
לגבי המינונים, אני לא ממש מתעסק ומבין בזה, סה"כ סייקל שני. אבל פס אחד במזרק מכל חומר, ובארבעה שבועות הראשונים אפילו פחות מזה.

כן, השתמשתי בהייג'טרופין. לקחתי בערך חודשיים וחצי יום יום. בסה"כ הייתי מרוצה, ראיתי גדילה במסה בגלל השילוב עם הטרן והפרופ ובמקביל גם ירידה באחוזי שומן. רק היד קצת כאבה כל בוקר.

בשורה תחתונה, מהיכרותי עם עצמי ועם הנטייה שלי להיות פרנואיד אני לא אחזור על זה רק בשביל לחסוך לעצמי דאגות בעתיד. היה נחמד, תודה, מספיק.

לפי התגובות שלך, רואים שאין לך מושג בעסק הזה, במקומך הייתי מתרחק.
אם אין לך מושג מה אתה לוקח, אז למה אתה לוקח? אל תסמוך על אף אחד בעסק הזה במיוחד אם אתה לא מכיר אותו אישית.
אפילו אם זה "מר ישראל".

• פותח/ת השרשור
תשמע, אני לא טיפש, לא לקחתי סתם חומרים על "עיוור" אני מודע למה שאני עושה ועוד פי כמה וכמה עם האופי הפרנואידי שלי. זה לא שלא ידעתי מה אני לוקח פשוט באותו רגע לא זכרתי מה היו המינונים המדויקים. הכל נעשה בפיקוח ובייעוץ וגם קיבלתי כמה חוות דעת.
מה שגם לקחתי במינונים מאוד מאוד נמוכים אפילו מתחת למינימום.
אבל...
בשורה התחתונה, אני מבין למה התכוונת ואתה צודק. גם רשמתי את זה קודם באחת ההודעות הקודמות שלי.
הסיכון לא שווה את זה. ואנשים פה יכולים להגיד עד מחר שאם עושים את זה נכון לא צריכה להיות בעיה אבל לפי דעתי, בכלל, בכל התחום הזה רב הנסתר על הגלוי, אי אפשר לדעת באמת למה זה גרם או יגרום בעתיד.
אני מרוצה מהתוצאות (כמעט) עכשיו נמשיך בעלייה איטית במסה. אני ממילא לא תכננתי אף פעם להתחרות. זה הכל בשביל ההרגשה הטובה שלי עם עצמי.

קשה לי להאמין שגדלה לך הלסת מ 4-6 יחידות ביום זה לא עובד ככה. בכל מקרה אני מציע לך לקרוא את הפוסט שלי לגבי GH אולי תבין טיפה יותר איך הוא עובד ואיך הכי טוב לקחת אותו.

לי יש בעיה אחרת,בגל שרגליים גדלו-הזין נראה יותר קטן...אני יודע שהוא נשאר אותו הדבר,אבל נראה םחות:suicide:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית