לאחרונה קבלתי את המוצר הנ"ל בטעם תות-קיווי.
מדובר בחלבון אייזולייט נטול פחמימות ולקטוז כמובן.
טעם: אחלה טעם. שילוב של תות ותפוח לדעתי. אהבתי.
בסינטרקס טוענים שאפשר ללקק את האבקה ישר מהקופסא (טרנד חדש). ניסיתי- זה די מגעיל. אתה מרגיש כמו ילד מפגר ששותה שקיות של סוכר.
ערבוב: גרוע גרוע גרוע גרוע גרוע! ואם לא הבנתם, גרוע.
פשוט תת רמה. קודם כל המוצר מסרב להתערבב. וככל שאתה מערבב יותר- נוצר יותר קצף. בסופו של דבר לאחר שקשוק של השייקר(אפילו זה עם הכדור!) יוצא 90 אחוז קצף שאי אפשר לשתות בכלל ו10 אחוז נוזל.
בקיצור כל החלבון הולך לאיבוד כי אי אפשר לשתות אותו.
הדרך היחידה לצרוך את המוצר הזה באופן נורמלי הייתה לדחוף אותו בתוך שייקים של פירות בבלנדר.
סיכום:
להתרחק כמו מאש. המוצר מאוד טעים- רק שזורקים את רובו לפח. אם אתה אוהבים לאכול קצף בכפית או אוהבים ללקק סוכר כמו ילדים מפגרים ישר מהקופסא, המוצר בשבילכם. אם לא- פשוט לא לקנות.
ציפיתי להרבה יותר והתאכזבתי קשות.
הטעם מעולה- הערבוב פשוט מזעזע. במטריקס הרגיל של סינטרקס זה לא קרה.
בנתיים, מבין כל אבקות האייזולייט, הכי טובות ומתערבבות היו דיימטייז שוקולד וסייטוספורט פטל.
נ.ב: יש מצב שנפלתי על מוצר מקולקל אבל לא נראה לי. קרה לי פעם שקבלתי סייטוספורט מקולקל ושמים לב להבדל. המוצר הנ"ל היה נראה לי תקין לחלוטין.
פשוט לא יאמן כמה קצף. אם אני אכין ממנו שייק רגיל שוב- אני אעלה תמונה.
מדובר בחלבון אייזולייט נטול פחמימות ולקטוז כמובן.
טעם: אחלה טעם. שילוב של תות ותפוח לדעתי. אהבתי.
בסינטרקס טוענים שאפשר ללקק את האבקה ישר מהקופסא (טרנד חדש). ניסיתי- זה די מגעיל. אתה מרגיש כמו ילד מפגר ששותה שקיות של סוכר.
ערבוב: גרוע גרוע גרוע גרוע גרוע! ואם לא הבנתם, גרוע.
פשוט תת רמה. קודם כל המוצר מסרב להתערבב. וככל שאתה מערבב יותר- נוצר יותר קצף. בסופו של דבר לאחר שקשוק של השייקר(אפילו זה עם הכדור!) יוצא 90 אחוז קצף שאי אפשר לשתות בכלל ו10 אחוז נוזל.
בקיצור כל החלבון הולך לאיבוד כי אי אפשר לשתות אותו.
הדרך היחידה לצרוך את המוצר הזה באופן נורמלי הייתה לדחוף אותו בתוך שייקים של פירות בבלנדר.
סיכום:
להתרחק כמו מאש. המוצר מאוד טעים- רק שזורקים את רובו לפח. אם אתה אוהבים לאכול קצף בכפית או אוהבים ללקק סוכר כמו ילדים מפגרים ישר מהקופסא, המוצר בשבילכם. אם לא- פשוט לא לקנות.
ציפיתי להרבה יותר והתאכזבתי קשות.
הטעם מעולה- הערבוב פשוט מזעזע. במטריקס הרגיל של סינטרקס זה לא קרה.
בנתיים, מבין כל אבקות האייזולייט, הכי טובות ומתערבבות היו דיימטייז שוקולד וסייטוספורט פטל.
נ.ב: יש מצב שנפלתי על מוצר מקולקל אבל לא נראה לי. קרה לי פעם שקבלתי סייטוספורט מקולקל ושמים לב להבדל. המוצר הנ"ל היה נראה לי תקין לחלוטין.
פשוט לא יאמן כמה קצף. אם אני אכין ממנו שייק רגיל שוב- אני אעלה תמונה.
נערך לאחרונה: