עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1.אחד שהתאמן על ספה מול המראה ושם את הרגל שלו על המראה גבוה כדי לייצב את עצמו.
2.מישהו שהתאמן יחף
3. הקשוחים,תמיד עם פרצוף חמוץ
4. אנשים שלא מחזירים משקולות 5. אנשים שתופסים מכשיר ועושים סט כל 5 דקות
לא אכפת לך אבל זה מעצבן אותך? אז כן אכפת לך? לא הבנתי.נראה לי שחלקכם לקח את זה קשה 😳
לא אכפת לי שמישהו משחק אותה קשוח,זה לא פוגע בי,אבל זה כן מעצבן אותי.
בקשר ל-5, לתפוס מכשיר 20 דקות זה סביר?גם אם תתנו לאנשים להתאמן איתכם זה יוצר בלאגן
חחח זה לא רק אצלך..ילדי קוביות בני 20+ שמקשיבים למדריך שהתחרה ולקח חומרים, ועושים רבע סקוואט, ואז שאומרים להם תשבור מקביל אז הוא אומר אבל המדריך **** אומר לא לעבור מקביל, אז אני לא עובר! למרות שגם למקביל הוא לא מגיע, ובנוסף לזה חושב שקריאטין זה מזיק, אבל בכל זאת משתמש(כי לטענתו זה אנאבולי), ומרים כל שניה תחולצה כמו הומו כדי לבדוק שהקוביות במקום ועושה כבר 636352 שנים את אותו המשקל בבנץ פרס ובוכה שהוא לא מתחזק.
כן כן חברים, כל זה קיים בבן אדם אחד, נמצא אצלי במכון, בן 22-23, מי שמעוניין לצפות בתופעה מוזמן לגלי גיל בקריית מוצקין.
ילדי קוביות בני 20+ שמקשיבים למדריך שהתחרה ולקח חומרים, ועושים רבע סקוואט, ואז שאומרים להם תשבור מקביל אז הוא אומר אבל המדריך **** אומר לא לעבור מקביל, אז אני לא עובר! למרות שגם למקביל הוא לא מגיע, ובנוסף לזה חושב שקריאטין זה מזיק, אבל בכל זאת משתמש(כי לטענתו זה אנאבולי), ומרים כל שניה תחולצה כמו הומו כדי לבדוק שהקוביות במקום ועושה כבר 636352 שנים את אותו המשקל בבנץ פרס ובוכה שהוא לא מתחזק.
כן כן חברים, כל זה קיים בבן אדם אחד, נמצא אצלי במכון, בן 22-23, מי שמעוניין לצפות בתופעה מוזמן לגלי גיל בקריית מוצקין.
נראה לי שחלקכם לקח את זה קשה 😳
לא אכפת לי שמישהו משחק אותה קשוח,זה לא פוגע בי,אבל זה כן מעצבן אותי.
בקשר ל-5, לתפוס מכשיר 20 דקות זה סביר?גם אם תתנו לאנשים להתאמן איתכם זה יוצר בלאגן