הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים טפשים/מעצבנים בחד"כ

• פותח/ת השרשור M_A
  • פורסם בתאריך

M_A

משתמש מתחיל
138
0
נק' מוניטין:
7
138
0
1.אחד שהתאמן על ספה מול המראה ושם את הרגל שלו על המראה גבוה כדי לייצב את עצמו.
2.מישהו שהתאמן יחף
3. הקשוחים,תמיד עם פרצוף חמוץ
4. אנשים שלא מחזירים משקולות
5. אנשים שתופסים מכשיר ועושים סט כל 5 דקות

אני מתאמן יחף[מידי פעם] ולפעמים/לרוב לא מחזיר משקולות ועושה סט כל 5 דקות +
OPS

1.אחד שהתאמן על ספה מול המראה ושם את הרגל שלו על המראה גבוה כדי לייצב את עצמו.
2.מישהו שהתאמן יחף
3. הקשוחים,תמיד עם פרצוף חמוץ
4. אנשים שלא מחזירים משקולות 5. אנשים שתופסים מכשיר ועושים סט כל 5 דקות

אני עושה את זה כול הזמן.

גברים שעושים תרגילים כמו הרחקת ירך.

אנשים שסתם יושבים על מכשיר, נניח לחיצת חזה במכונה, וסתם דוחקים משקל של 20 קילו. פשוט עושים את הרוטינה שלהם כמו איזה רובוט ככה כל הזמן, אותו משקל.

אנשים שבאים למכון רק לעשות מתח ויש להם חולצת סיום מסלול או משהו כזה והיא גם גזורה בצוואר.

היו עשרות דיונים כאלה, רק שהפעם אני ממש לא מסכים, אם כבר אתה פותח כזה דיון לפחות תכתוב דברים חכמים\נכונים :nono:

1 - היחיד שאני מסכים איתו

2 - למי אכפת?

3 - רוב הלא-ליצנים - לא באים לחדר כושר כאילו זה מקום סוציאלי שאתה בא להכיר אנשים ולהיות שמח. מי שמתאמן עצים לרוב יעזור לו להיות "קשוח", רציני, עם רייג', כמו שהולכים למלחמה. ולא ליצן עליז 🤡 אז שוב, למי אכפת? למה אתה צריך שאנשים יחייכו אליך -_-

4 - שוב, למי אכפת? אם יש מקרה קיצוני שמישהו עושה דדליפט 4 פלטות ויש רק מוט אחד והוא השאיר אותו ככה על הרצפה עם כל המשקולות אז כן זה מעצבן, אבל זה לא קורה

5 - אני חושב שזה כולנו. כל מי שמתאמן עצים נח הרבה בין סט לסט. ככה שזה דיי מטומטם, אתה יוצא נגד כל הפורום? 🤪

• פותח/ת השרשור
נראה לי שחלקכם לקח את זה קשה 😳
לא אכפת לי שמישהו משחק אותה קשוח,זה לא פוגע בי,אבל זה כן מעצבן אותי.
בקשר ל-5, לתפוס מכשיר 20 דקות זה סביר?גם אם תתנו לאנשים להתאמן איתכם זה יוצר בלאגן

בטח שזה סביר.
ניסית פעם לעשות סקוואט 5*5 אקרוס ביום נפח של טקסס?

בקשר ל-5, לתפוס מכשיר 20 דקות זה סביר?גם אם תתנו לאנשים להתאמן איתכם זה יוצר בלאגן
לא אכפת לך אבל זה מעצבן אותך? אז כן אכפת לך? לא הבנתי.

20 דקות זה כלום. אם אפשר להתאמן ביחד אז אחלה ואם לא אז לא. שהמכון יקנה עוד ציוד.

ילדי קוביות בני 20+ שמקשיבים למדריך שהתחרה ולקח חומרים, ועושים רבע סקוואט, ואז שאומרים להם תשבור מקביל אז הוא אומר אבל המדריך **** אומר לא לעבור מקביל, אז אני לא עובר! למרות שגם למקביל הוא לא מגיע, ובנוסף לזה חושב שקריאטין זה מזיק, אבל בכל זאת משתמש(כי לטענתו זה אנאבולי), ומרים כל שניה תחולצה כמו הומו כדי לבדוק שהקוביות במקום ועושה כבר 636352 שנים את אותו המשקל בבנץ פרס ובוכה שהוא לא מתחזק.

כן כן חברים, כל זה קיים בבן אדם אחד, נמצא אצלי במכון, בן 22-23, מי שמעוניין לצפות בתופעה מוזמן לגלי גיל בקריית מוצקין.

ילדי קוביות בני 20+ שמקשיבים למדריך שהתחרה ולקח חומרים, ועושים רבע סקוואט, ואז שאומרים להם תשבור מקביל אז הוא אומר אבל המדריך **** אומר לא לעבור מקביל, אז אני לא עובר! למרות שגם למקביל הוא לא מגיע, ובנוסף לזה חושב שקריאטין זה מזיק, אבל בכל זאת משתמש(כי לטענתו זה אנאבולי), ומרים כל שניה תחולצה כמו הומו כדי לבדוק שהקוביות במקום ועושה כבר 636352 שנים את אותו המשקל בבנץ פרס ובוכה שהוא לא מתחזק.

כן כן חברים, כל זה קיים בבן אדם אחד, נמצא אצלי במכון, בן 22-23, מי שמעוניין לצפות בתופעה מוזמן לגלי גיל בקריית מוצקין.
חחח זה לא רק אצלך..

בכלל בחדרי כושר של הקריות יש המון תופעות כאלו.
בגלי גיל יש כלוב? או ראק? או שדיברת על סמית'? 🤡
אנשים כאלו ישר נכנסים אצלי לבלק ליסט (מה שאומר שהם מקבלים פרצוף מוזר של "פחח." באמצע סופרסט לכשל בפרפר, והצעה להשגיח עליהם בבנצ' חימום של 30 ק"ג כאות זילזול. כמובן שבסטים הכבדים אני לא יכול כי יש לי שיחה חשובה בדיוק. והחלק האחרון רק תיאורטי כי אין להם סטים כבדים).

מתאמנים (בדרך כלל זה המבוגרים - 60+) שבאים למדריך כשהוא במשמרת ואומרים לו "זה שעושה שם את התרגיל המוזר הזה צועק כל הזמן - תגיד לו שיפסיק זה מפריע לי, וחוץ מזה התרגיל הזה מזיק ולא בריא"

התרגיל - סקוואט, והמתאמן מבצע אותו היטב עם 180 קילו על המוט. התשובה שלי לכאלה היא בדרך כלל "אם תראה לי איך מוציאים 200 קילו בלי לצעוק אני אגיד לו שיהיה בשקט".

מתאמנים שבאים בטענות למאמנים שלהם על זה שהם לא מתקדמים ואומרים שהתוכנית גרועה - כן בטח, אתה עושה 120 דק' אירובי קל מאד (הליכה) בשבוע יחד עם עוד 3 אימוני משקולות שחצי מהאימון אתה מעביר בלדבר עם השותף שלך לעבודה, ובנוסף אוכל 3500 קלוריות ביום - לא פלא שלא ירדת גרם ואפילו עלית.

או - אתה אוכל כמו אנורקסית בת 12 וישן 4.5 שעות בלילה - אתה מצפה להתקדם ?

--------הזכיר לי משהו שלקחתי ממקור

המצב שלי טוב, אצלי אומנם לא משתמשים בראק (כולו שלי חחח, אני זוכר שעשיתי שם סקוואט, ויום למחרת הגעתי והוא היה בדיוק באותו מצב שהשארתי 😲)
אבל האנשים שם אחלה, כולם מכירים את כולם, המאמנים לא מנוסים בכלל (ולא ממש מבינים* אבל כיף איתם ולדבר איתם

אני מקווה לחזור לשם יום אחד 😃 אולי אפילו בתור מדריך

כאלה שעושים פרצופים כשאתה עושה דד ליפט כי זה עושה רעש, ועוד יותר גרועים אלה שמעירים על זה.

אנשים שדופקים לך תסט בבנץ' פרס כי הם לא יודעים לשמור, ועוד יותר גרוע שאתה אומר להם לא לגעת אלה רק כשאתה מבקש, ובכל זאת הם עוזרים לך כשאתה טיפה מתאמץ והורסים את הכל.

ילדים שעושים בנץ עם משקל שכבד להם והחבר של זה שעושה מושך לו את המוט (יעני "ספוטר") ובסוף הוא אומר לו "לא עזרתי לך בכלל אחי הצלחת בהכל".

ילדים שעושים בקרוס משקל שקשה להם ובמקום תרגיל לחזה זה כבר תרגיל מורכב :-P

מאמנים שעושים אימונים ליצניים למתאמנים שלהם,כמו לשים נער בן 18 על בוסו ולתת לו למשוך רצועות גומי...

אני נמצא בראק כל האימון כמעט. זה בין חצי שעה לשעה וחצי, וממש לא מעניין אותי אם אנשים כמוך חושבים שזה סביר או לא סביר. מי שרוצה ייכנס איתי, מי שלא רוצה יחכה בחוץ ויבכה בפורום אחר כך.

אני נכנס לראק ולא יוצא ממנו במשך שעה וחצי כל אימון. סקוואט, פרס/פוש-פרס, חתירה/דדליפט. ושכולם ילכו למצ1צ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית