הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוכנית לאנשים שמתחילים ולא יכולים לעמוד בSS

Jogo Bonito

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
30
55
0
אני אשאל את השאלה בשם חבר שלי -

הוא מעוניין להתחיל להתאמן באופן רציני, אבל עקב שילוב של עבודה\לימודים (סטודנט) הוא לא יכול לעמוד בתנאי SS (בעיקר שינה), הוא ניסה SS ונתקע די מהר

איזה תוכנית הייתם ממליצים לו לעשות כך שיתקדם כמה שיותר מהר מבחינת מראה חיצוני ומשקלים?

ד"א - ניסית להשתמש בחיפוש ולא מצאתי תשובה לנושא, ככה שאולי כדאי להבהיר את זה כאן אחת ולתמיד

תודה.

נערך לאחרונה:
אני אשאל את השאלה בשם חבר שלי -

הוא מעוניין להתחיל להתאמן באופן רציני, אבל עקב שילוב של עבודה\לימודים (סטודנט) הוא לא יכול לעמוד בתנאי SS (בעיקר שינה), הוא ניסה SS ונתקע די מהר

איזה תוכנית הייתם ממליצים לו לעשות כך שיתקדם כמה שיותר מהר מבחינת מראה חיצוני ומשקלים?

ד"א - ניסית להשתמש בחיפוש ולא מצאתי תשובה לנושא, ככה שאולי כדאי להבהיר את זה כאן אחת ולתמיד

תודה.

לא מצאת תשובה כי אין תשובה: כל תכנית רצינית דורשת מנוחה ראויה, נכון שהעצימות ב SS היא מאוד גבוהה ולכן דרושה יותר מנוחה, אבל כמו שאתה מציג את זה, אם לא תהיה לו מנוחה ראויה אף תכנית לא תתאים לו, והוא עלול להגיע למצב של אימון יתר

אם אין לו את ה 7-8 שעות שינה קשה לי לראות איך הוא מתקדם טוב, בכל תכנית..

• פותח/ת השרשור
זהו, שהוא יושן את ה6-8 שעות בלילה אבל פשוט לא מצליח להתקדם בתוכנית..ואני אישית הייתי עד לכך שהוא אכל 4000 קלוריות ביום, פשוט לא מתאימה לו כנראה עקב הימים העמוסים והעצימות שבתוכנית.

אם לא SS- איזו תוכנית כן כדאי לנסות?

הוא יכול לנסות תכנית כח עם התקדמות איטית יותר כמו הלינארית
אבל עד שהוא לא יהיה רציני הוא לא יתקדם לשומקום

• פותח/ת השרשור
מה הקשר לרציני?
יש עדיפויות בחיים
לדעתי עם כל הכבוד, לימודים ועבודה באים לפני אימונים

הלינארית לא אידיאלית לדעתי לאנשים שמתחילים ממשקלים נמוכים..כי לפחות לפי האקסל באתר - הוא יעלה בה קילו בשבוע בכל תרגיל ולדעתי יצבור בה הרבה מאוד שומן.

הפתרון לדעתי הוא תוכנית AB כלשהיא עם תרגילים מורכבים..יש למישהו הצעה לכזאת?

מה הקשר לרציני?
יש עדיפויות בחיים
לדעתי עם כל הכבוד, לימודים ועבודה באים לפני אימונים

הלינארית לא אידיאלית לדעתי לאנשים שמתחילים ממשקלים נמוכים..כי לפחות לפי האקסל באתר - הוא יעלה בה קילו בשבוע בכל תרגיל ולדעתי יצבור בה הרבה מאוד שומן.

זה לא סותר את העובדה שהוא לא מתאמן באופן רציני
לא ביקרתי אותו על זה, כי נכון לפעמים יש מחויבויות ודברים אחרים

כמה שומן הוא יצבור תלוי בכמה הוא יאכל, מן הסתם בהתקדמות איטית כזאת בתור מתחיל אין צורך לאכול משמעותית מעל נייטרלי

• פותח/ת השרשור
חברה, שוב אני אומר
הבן אדם ניסה SS, אכל בטירוף ופשוט לא הצליח להתאושש בין אימון לאימון ולהעלות במשקלים - ככה שהתוכנית הזאת היא לא אופציה עבורו, אנחנו מחפשים אלטרנטיבה שגם תאפשר לו להתקדם בקצב סביר אבל תהיה קצת פחות דורשנית.

ול-SOMEONE, להתאמן 3 פעמים בשבוע זה מספיק רציני. פשוט לא כולם יכולים להקפיד על המנוחה שדורשת SS כדי להתאושש בין אימון לאימו - מבחינת תזונה וכל השאר הוא רציני לחלוטין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית