אני חושב שדווקא בפרונט סקוואט הן קצת בעייתיות בהתחלה. חכו קצת ותראו בעצמכם 😛
למה.. בפרונט הן נוחות מאוד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שדווקא בפרונט סקוואט הן קצת בעייתיות בהתחלה. חכו קצת ותראו בעצמכם 😛
(סטן-שור מהמחשב של מינימונסטר)
אבל זה יפגע ברגשות של אנשים אם אני העשה דד 210+ עם נעלי הבית שלי (ארנב... )
![]()
לא מסכימה - הוא לא אמר שהוא עושה את זה. אם כבר - הוא אמר שיש לו נעלי בית של ארנב ושהוא עושה דדליפט 210. אבל לא ביחד! 😃חוב לראק, 210 ק"ג עם נעלי בית של ארנב
זה היה בצחוק..לא מסכימה - הוא לא אמר שהוא עושה את זה. אם כבר - הוא אמר שיש לו נעלי בית של ארנב ושהוא עושה דדליפט 210. אבל לא ביחד! 😃
אפילו אלכס נהיה סוכן.
כמה אתה מוכר את הנעל? ראיתי רשום באתר 75$ אבל הבעיה שהם לא עושים שליחות לישראל או שצריך שם ויזה אני כבר לא זוכר :|אני אחד המוצלחים. מכרתי vs-athletics לחצי מהפורום.
האמת, כבר מצאתי פתרון הנדסי לעניין...יהיה צורך להשחית קצת ארנבים לצורך כך.אותי זה לא הצחיק, אבל רק משום שחשבתי על הרצפה החלקלקה אצלינו בחד''כ ואותי מרים 2XX ומנסה שהרגליים לא יצאו לשפגט :🙁- לא, לא מצחיק בכלל (למרות שעל רצפה נורמאלית זה יכול להיות נחמד)
הייתי בדכאון קליני כי עבדתי המון ובקושי התאמנתי. רק בשבוע האחרון חזרתי להתאמן סדיר. אז גם לא היה לי חשק לכתוב כל כך. 😣 אני אחזור לעצמי ואז אפתח שוב את הלוג.איפה נעלמת? נכנסת לדכאון קליני בגלל החיטוב? בקרוב אצלי.