הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוויות מאימון עם נעלי VS החדשות

לא רציתי לפתוח ת'רד חדש אז אנצל"ש:

אתמול קיבלתי לידי את הנעליים סוף סוף (הן חיכו לי בבית שבועיים כי הייתי תקוע בלימודים) והתהלכתי איתן קצת וכבר התחלתי להרגיש את הברכיים 😛

איכות הבנייה היא ממוצעת. הסוליה הפנימית מרגישה מצויין והמבנה שלה די אחיד ואין הבדלים בה בין הנעליים. הסוליה החיצונית או התחתית מרגישה קצת מוזר, היא לא ישרה לגמרי בעקב ובמרכז כף הרגל ויש בליטה במרכז כף הרגל כך שאפשר ממש לסובב את הרגל על הציר שהיא יוצרת. זה לא כל כך קריטי כי אני מניח שזה יתיישר מבלאי מהר מאוד. בכל זאת זה הציק במעט. התמיכה בעקב מעולה וכשסוגרים עם הסקווץ' הנעל תופסת את העקב בצורה מעולה. ההדבקה החיצונית של קירות הנעל לחתיכה הקשיחה של הסוליה לא נראית מקצועית ואני רק מקווה שזה לא ישתחרר שם ויתחיל להיקרע.

בסקוואט ב-LB משום מה הצלחתי לרדת יותר עמוק מבלי שהתכוונתי לעשות זאת וישר חשבתי שהסיבה היא שהברכיים גולשות בטירוף אבל לא שמתי לב לזה (לא שיכולתי להעיד את זה על עצמי) ובנוסף הרגשתי את ההאמס ומשום מה גם את התאומים. אבל הברכיים נהיו רגישות לאחר מכן.

ה-PC היה קטסטרופלי. המשכתי לפספס את ה-aiming point והמוט המשיך להיתפס לי בברכיים וניסיתי לתקן את זה אבל הייתי יותר מדי מבולבל עם איך שזה הרגיש. בגלל כל הבלאגן נכשלתי כבר במשיכה השלישית של 65 קילו. 😵

באופן כללי אני מרוצה מאוד מהרכישה וזה שווה את מלוא המחיר, למרות שאצטרך להתרגל לזה ולתקן את הטכניקה בהתאם.

תמונות בקרוב.

(סטן-שור מהמחשב של מינימונסטר)
אבל זה יפגע ברגשות של אנשים אם אני העשה דד 210+ עם נעלי הבית שלי (ארנב... )
BIG-310014059999.jpg

חוב לראק, 210 ק"ג עם נעלי בית של ארנב

חוב לראק, 210 ק"ג עם נעלי בית של ארנב
לא מסכימה - הוא לא אמר שהוא עושה את זה. אם כבר - הוא אמר שיש לו נעלי בית של ארנב ושהוא עושה דדליפט 210. אבל לא ביחד! 😃

נערך לאחרונה:
כשאנשים שומעים את המילים חוב לראק- נעלם להם ההומור.
זה יותר גרוע מהמילה שואה. עליה אפילו יש הומור שחור.

• פותח/ת השרשור
אותי זה לא הצחיק, אבל רק משום שחשבתי על הרצפה החלקלקה אצלינו בחד''כ ואותי מרים 2XX ומנסה שהרגליים לא יצאו לשפגט :🙁- לא, לא מצחיק בכלל (למרות שעל רצפה נורמאלית זה יכול להיות נחמד)

תשלחו לי נעלי ארנב הביתה, אני מבטיח לעשות אתם 210 קילו דדליפט חחחחחח...

שנעשה תחרות נעליים מול מולטי' של NSI? 😛

אותי זה לא הצחיק, אבל רק משום שחשבתי על הרצפה החלקלקה אצלינו בחד''כ ואותי מרים 2XX ומנסה שהרגליים לא יצאו לשפגט :🙁- לא, לא מצחיק בכלל (למרות שעל רצפה נורמאלית זה יכול להיות נחמד)
האמת, כבר מצאתי פתרון הנדסי לעניין...יהיה צורך להשחית קצת ארנבים לצורך כך.
אז אם תרצה לעשות דדליפט אם ארנבים בכל זאת - אין זו אגדה 🤡

איפה נעלמת? נכנסת לדכאון קליני בגלל החיטוב? בקרוב אצלי.

איפה נעלמת? נכנסת לדכאון קליני בגלל החיטוב? בקרוב אצלי.
הייתי בדכאון קליני כי עבדתי המון ובקושי התאמנתי. רק בשבוע האחרון חזרתי להתאמן סדיר. אז גם לא היה לי חשק לכתוב כל כך. 😣 אני אחזור לעצמי ואז אפתח שוב את הלוג.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית