אחר חוות דעת על DYMATIZ קפה מוקה

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
ריח: ריח מעולה ממש אהבתי את הריח מזכיר קצת שוקולד האמת
ערבוב: כיודע מתערבב מעולה, ברגע ששמתי את האבקה ואת המים זה כבר התמוסס כמעט לגמרי וכמעט לא הייתי צריך לנער
טעם: ציפתי קצת יותר שיהיה טעם של מוקה (כי אני אחד שממש אוהב מוקה) אבל יותר הרגשתי את הקפה שם, זה לא היה מר אך לא מתוק מאוד
טעם נחמד מאוד האמת שציפתי קצת ליותר מכל התגובות
אני נותן לטעם 7.5/10

בכל האבקות חלבון יש natural and artificial flavors, הפירוש זה חומרי טעם טבעיים ומלאכותיים, לא מדובר בצבעי מאכל 😃

בדיוק,בכל האבקות יש וגם בדימטייז יש , כולל צבעי מאכל מלאכותיים . אחרת הם מזמן היו מתגאים בזה שהם משתמשים בצבעי מאכל טבעיים . זה דבר יחסית חדש בשוק העיניין של צבעי מאכל טבעיים וכל מוצר שמכיל אותם מתגאה בזה וכתוב עליו בהדגשה ללא צבעי מאכל מלאכותיים .

בדיימטייז בננה אין צבעי מאכל !! אתה התבלבלת ודיברת מקודם על חומרי טעם טבעיים ומלאכותיים ולא פרשת נכון את המשפט באנגלית וחשבת שהחומרי טעם באנגלית זה צבעי מאכל אבל זה לא צבעי מאכל! אין בדיימטייז צבעי מאכל ואם היה הם היו חייבים לציין את זה על התווית! האמת שנדיר שבטעמי בננה יש צבעי מאכל, אופטימום החברה היחידה שבה ראיתי שהוסיפו צבע מאכל צהוב, אף פעם לא הבנתי חברה שמעדיפה שהשייק שלה "יראה צהוב ויפה יותר" על חשבון זה שהיא מוסיפה צבעי מאכל, לא מבין את אופטימום למה הם עשו את זה.

ותבין דבר פשוט- אין לדיימטייז מה להתגאות כמו שאתה אומר שהם שמים צבעי מאכל טבעיים כי הם פשוט לא שמים בכלל צבעי מאכל!

נערך לאחרונה:
בדיימטייז בננה אין צבעי מאכל !! אתה התבלבלת ודיברת מקודם על חומרי טעם טבעיים ומלאכותיים ולא פרשת נכון את המשפט באנגלית וחשבת שהחומרי טעם באנגלית זה צבעי מאכל אבל זה לא צבעי מאכל! אין בדיימטייז צבעי מאכל ואם היה הם היו חייבים לציין את זה על התווית! האמת שנדיר שבטעמי בננה יש צבעי מאכל, אופטימום החברה היחידה שבה ראיתי שהוסיפו צבע מאכל צהוב, אף פעם לא הבנתי חברה שמעדיפה שהשייק שלה "יראה צהוב ויפה יותר" על חשבון זה שהיא מוסיפה צבעי מאכל, לא מבין את אופטימום למה הם עשו את זה.

ותבין דבר פשוט- אין לדיימטייז מה להתגאות כמו שאתה אומר שהם שמים צבעי מאכל טבעיים כי הם פשוט לא שמים בכלל צבעי מאכל!

גם אופטימום לא כותבים שהם שמים צבעי מאכל ,ויש .
אם באבקה יש צבע ואפילו קל ביותר זה אומר שיש בו צבע מאכל, טבעי או לא אבל יש .

אופטימום טעם בננה כתוב צבע מאכל- Yellow #5 , הם כותבים את זה כי יש צבע מאכל, חברות שלא כותבות פשוט לא שמות צבע מאכל!
בשום אבקת חלבון אחרת בטעם בננה אין שום צבע מאכל, לא מבין את אופטימום למה הם הורסים לעצמם.

נערך לאחרונה:
אופטימום טעם בננה כתוב צבע מאכל- Yellow #5 , הם כותבים את זה כי יש צבע מאכל, חברות שלא כותבות פשוט לא שמות צבע מאכל!
בשום אבקת חלבון אחרת בטעם בננה אין שום צבע מאכל, לא מבין את אופטימום למה הם הורסים לעצמם.

אם זה ככה אז דימטייז באמת איכותית יותר , באמת לא מבין מה העניין לשים צבעי מאכל טבעיים או לא לשים בכלל , כל כך פשוט בימינו, מלא מוצרים עברו לטבעיים

אופטימום זה חרא מרכיבים הם שמים high fructose corn syrup בכמויות לא מעטות שהופך לתוצרי פסולת בגוף מייד נאגר כשומן. מעבר לזה הטעמים שלהם לא משהו. אני חושב שהם ממש אובר רייטד אני מת על דימטייז

אחלה אבקה מבחר טעמים שחבל על הזמן. פרופיל טוב של גלוטמין ו BCAA לא צריך יותר מזה

• פותח/ת השרשור
טוב אני ישנה קצת את דעתי חחח
אחרי שלקחתי בפעם השנייה את החלבון אני רוצה להגיד שזה מתחיל דווקא להרגיש טעים יותר (שוב אני מזכיר זה לא טעם מתוק או משהו) אבל עדיין זה טעים ומתאים לאוהבי הקפה (כמוני) סה"כ אני מרוצה מהקנייה
מעניין אותי גם שאר הטעמים שלהם

עוגיות הכי טוב, בעיקר כשאין לדימטייז טעם עוגיות

אופטימום זה חרא מרכיבים הם שמים high fructose corn syrup בכמויות לא מעטות שהופך לתוצרי פסולת בגוף מייד נאגר כשומן. מעבר לזה הטעמים שלהם לא משהו. אני חושב שהם ממש אובר רייטד אני מת על דימטייז

אחלה אבקה מבחר טעמים שחבל על הזמן. פרופיל טוב של גלוטמין ו BCAA לא צריך יותר מזה

😲
אתה רציני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית