הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חברו בורות עם פאשיזם, מה יצא?

Someone...

משתמש קבוע
1,450
4
נק' מוניטין:
3,637
1,450
4
מרחיקים את השומן מביה"ס
הצעת החוק שהעלה חבר הכנסת דני דנון יכולה לחולל מהפכה אמיתית בתחום המזון הנמכר בבתי הספר. אם תתקבל יוכלו מפעילי הקיוסקים למכור רק מים, מיץ טבעי או משקה חלב. בכל הנוגע לארוחה עצמה, הניסוח מותיר מקום בערך רק לסנדוויצ'ים בריאים וסלטים, שכן יחול איסור למכור מזון מטוגן, עשיר בשומן, מעובד או עשיר בסוכר, הגדרה שמוציאה מהתפריט אפילו חביתות או נקניק מעובד.

כתבה מישראל היום (לא מהיום 🤡 מלפני 5 ימים)
http://www.israelhayom.co.il/en/site/newsletter_article.php?id=8827

כמו שחברינו אלן אמר

The bandwagon is lead by blind horses

😵‍💫🥊

לא יוציאו אותם מהחוק בדיוק מהסיבה שלא מוציאים סיגריות מהחוק.
ויש כבר מספר מדינות בעולם שהוציאו מהחוק שומן טראנס, ממסעדות בעיקר.

נו הנה, כבר הוציאו שומן טראנס מהחוק, זה יהיה אחלה לזרום עם זה ולהוציא מהחוק כל מה שרע לך. נוכל ליצור עולם טוב יותר.

תעשו לי טובה ילד שירצה לאכול ג'אנק יאכל ג'אנק. ילד שההורים שלו שמים לו המבורגר בלחמניה לבית ספר זה מה שהוא יאכל. גם ככה היום כל הילדים מקבלים כסף לקנות מה שהם רוצים לאכול זה חוק מטומטם שלא שומר על אף אחד חוץ ממי שחוקק אותו וזה גם לא יעשה פסיק בגרף השמנה\בריאות לאורך השנים. לא לפה ולא לפה.
ולחשוב שילדים יתחילו "להכיר ירקות" בגלל החוק הזה זה לחיות בסרט. ילד שאוכל ירקות זה כי בבית אוכלים ירקות ולזה הוא רגיל.
עדיף היו שמים את זה בתקציב חינוך ומחנכים את המורים דוגמת המורה לספורט פה של מנשה (משתתף בצערך - לי אישית היה אחלה מורה לספורט היה נותן לנו לעשות כמעט מה שרוצים. העיקר שתעשה ספורט. זה היה לפני הרבה שנים..)

אפשר לטפל בסיפטום,ולא בבעיה
אני מציע שבכל בוקר ילדים שיכנסו לבית הספר יקבלו מהשומר 3 צמידים
הם יענדו את הצמידים
וברגע של משבר
הם יקחו את הצמיד מגומי,ימשכו אותו,זה יכה בהם ואז הם יבינו "אנילאצריךלאכולג'אנקאניאוכלרקירקותואומרלאלבורקס"
אני רק אחרי שרזיתי 10 קילו
לקחתי על עצמי את המוצר
עוד חבריםמשתמשים והם מאוד מרוצים.

לנושא:אני באמת לא חושב שזה מה שיעזור,להיפך,מתי שלוקחים מילד המבורגר בבוקר,הוא יאכל 2 בצהריים

אני הייתי ילד מאוד שמן שהייתי קטן ,בכיתה ג' שקלתי 55 קילו על גובה 1.45
וזה בכיתה ג'
כי כל היום הייתי אוכל מה שבא לי,אף פעם לא הרגשתי שחסר לי
וזה עבד לטובתי בשלב מסוים,שאף פעם הגבילו אותי באוכל
פשוט תמיד דחפואותי לעשות ספורט
אז אולי,ידחפו את הילדים לעשות יותר ספורט?,ופה הבעיה גם של המורים החאפרים ...
MAMA KNOWS BEST אחרי הכל..

אני מסכים עם הדעה של משה.רוב הנערים לא עוסקים בספורט ופיתוח גוף לפחות לא בפן הרציני. לכן עדיף שיתרחקו משומן רווי וטרנס שומן כמו שקיים בהמבורגרים צ'יפס ושאר מאכלי ג'אנקפוד למינהם.עדיף לטעמי שיקנו לחם לבן שיתן להם כוח לשעות הראשונות של הבוקר בכדי שיוכלו ללמוד כראוי.לפחות זה,זה חשוב מאוד.

נערך לאחרונה:
אני מסכים עם הדעה של משה.רוב הנערים לא עוסקים בספורט ופיתוח גוף לפחות לא בפן הרציני. לכן עדיף שיתרחקו משומן רווי וטרנס שומן כמו שקיים בהמבורגרים צ'יפס ושאר מאכלי ג'אנקפוד למינהם.עדיף לטעמי שיקנו לחם לבן שיתן להם כוח לשעות הראשונות של הבוקר בכדי שיוכלו ללמוד כראוי.לפחות זה,זה חשוב מאוד.

לטעמי אתה צריך להיות ראש ממשלה, או יותר טוב - מלך.

הכל שאלה איפה עובר הגבול. ההצעה הזאת יכולה להוות תקדים מסוכן. למרות שעקרונית אני מסכים אם משה.

אפשר לטפל בסיפטום,ולא בבעיה
אני מציע שבכל בוקר ילדים שיכנסו לבית הספר יקבלו מהשומר 3 צמידים
הם יענדו את הצמידים
וברגע של משבר
הם יקחו את הצמיד מגומי,ימשכו אותו,זה יכה בהם ואז הם יבינו "אנילאצריךלאכולג'אנקאניאוכלרקירקותואומרלאלבורקס"
אני רק אחרי שרזיתי 10 קילו
לקחתי על עצמי את המוצר
עוד חבריםמשתמשים והם מאוד מרוצים.

👏👏👏

חחחחחחחח קרעת אותי

• פותח/ת השרשור

ליצנים פשיסטים 🚬🤪🚬
ה-FDA הוציא בכלל את האזהרה על משקאות אלכוהול עם קפאין (שזה גם מטומטם).
אבל בארץ מתרגמים את זה לאזהרה נגד משאות אנרגיה. ויש כולה 100 מ"ג קפאין בפחית.

מה יהיה מחר? אבקת חלבון לגיל 18+ כי יש בזה אסטרואידים?

גבינה צהובה רק עם רישיון כי יש בזה הרבה חלבון?

😵

ג'אנק פוד = הרבה קלוריות ולא משביע. ילד שלא מתאמן ולא שומר על תפריט (כמו רוב הילדים) סתם ישמין מזה כי הוא יהיה במאזן חיובי שלא לצורך. בנוסף זה יבוא על חשבון מזון מזין יותר. מסקנה : החוק טוב!

ג'אנק פוד לא משביע?
מה רע בלאפה? לא מזיז לך?
מזיזה לי רק אחרי שהכנסתי בעזרתה כמות קלוריות שבשביל ילד שלא מתאמן מספיקה ליום שלם. מה שלא משאיר מקום לירקות, סיבים תזונתיים שומן איכותי ועוד כל מיני דברים שרק ליצנים אוכלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית