תוסף שנותן לפרוץ לפייסבוק/אימיילים ברשת WIFI שיתופית

• פותח/ת השרשור
טוב מצאתי אלו 3 תוכנות (בוינדוס)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בשביל להפעיל את התוסף צריך את התוכנות, זה לא במקום, זה חלק.

הבנתי.
יש תוסף/תוכנה יותר נורמלית מאשר משהו שמתריע לך שמישהו משתמש בזה?
כלומר- אמצעי הגנה אחר?

• פותח/ת השרשור
איזה הגנה? זה כלי פריצה לא הגנה וזה לא מתריע לאף אחד.

• פותח/ת השרשור
תעשה LOG OFF בכל רשת ציבורית שאתה מתחבר אליה כשאתה מסיים.

מעניין אותי אם זה עובד גם ברשתות שדורשות VPN. אני מהמר שלא, ככה שבאוניברסיטה אתה מכוסה.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שהוא מתכוון שהוא מתחבר מהבית ל VPN של האוניברסיטה, אני יודע שעושים את זה בחלק מהאוניברסיטאות בארץ כדי לגשת למאגרי מידע.

ואם יש סיסמא לאותו המשתמש שרוצים להיכנס אליו למחשב זה עדיין יהיה אפשרי?

תעשה LOG OFF בכל רשת ציבורית שאתה מתחבר אליה כשאתה מסיים.
אין קשר ללוג אוף

זה סניפר => גונב לך את הסיסמה ברגע שאתה מתחבר

האמת היא שאין יותר מידיי מה לעשות (חוץ מכמובן לא להתחבר לאתרים כאלה ברשתות ציבוריות)

- אפשר להשתמש ב-Blacksheep, אבל זה תוסף ספציפי נגד פיירשיפ, כלומר כל אחד יכול לקחת את פיירשיפ (קוד פתוח) ולשנות אותה קצת ככה שבלקשיפ לא יעבוד עליה. אם כי זה נותן מענה כללי יחסית טוב - רוב מי שישתמש בזה הם ילדי סקריפט שחשים h4x0rs 1337 ולא באמת יתעמקו בזה וייצרו גרסה משלהם.

- חיבור מוצפן https, אבל אין אותו באתרים כאלה, בדרך כלל רק באתרים שקשורים לכסף כמו בנקים \ הזמנות באינטרנט

- חיבור VPN שגם לא יותר מידיי רלוונטי, בשימוש בעיקר ברשתות פנימיות של חברות גדולות.

אין סיבה לסמוך על חיבור בתוך האוניברסיטה (אלא אם כן הגדרתם VPN בשביל להתחבר ואתם יודעים שזה מוצפן)
אצלנו למשל התוסף עובד (אני מדבר על חיבור WIFI למשל כשנמצאים פיזית באוניברסיטה, לא על חיבור מהבית)

נראה לי שהוא מתכוון שהוא מתחבר מהבית ל VPN של האוניברסיטה, אני יודע שעושים את זה בחלק מהאוניברסיטאות בארץ כדי לגשת למאגרי מידע.
אה כן. אני עושה את זה באופן קבוע.

הורדתי את הכל לפי ההוראות, אבל כשאני מנסה ללחוץ על הכפתור ,start capturing
הוא לא מגיב לי.
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית