אחרי שמחקת תבצע הפעלה מחדש ותראה אם זה עוזרמחקתי אותם וגם זה לא עזר(גם לא ניקוי של cleaner). ממש מוזר 😳
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחרי שמחקת תבצע הפעלה מחדש ותראה אם זה עוזרמחקתי אותם וגם זה לא עזר(גם לא ניקוי של cleaner). ממש מוזר 😳
עובד! תודה רבה.אחרי שמחקת תבצע הפעלה מחדש ותראה אם זה עוזר
יאללה תהנה שמחתי לעזורעובד! תודה רבה.
הבעיה לא נפתרה סופית. זה עדיין ממשיך לקרות בחלק מהיום. לדוגמא מקודם רציתי להיכנס וזה לא נתן לי. למעשה זה טוען במשך לפחות 2 דקות ונכנס לאתר עם טעינה של 2 פוסטים, לא יותר.יאללה תהנה שמחתי לעזור
תתעבד גברהבעיה לא נפתרה סופית. זה עדיין ממשיך לקרות בחלק מהיום. לדוגמא מקודם רציתי להיכנס וזה לא נתן לי. למעשה זה טוען במשך לפחות 2 דקות ונכנס לאתר עם טעינה של 2 פוסטים, לא יותר.
הייתי צריך למחוק שוב את הקבצי COOKIE ולעשות ריסטרט למחשב. רק ככה זה עובד.
מה אני אמור לעשות במצב הזה? כל פעם לעשות ריסטרט?😆
אתה יכול להשתמש בדפדפן אחר יש תקופות שזה קורה יותר רוב הזמן אין עם זה בעיה ..הבעיה לא נפתרה סופית. זה עדיין ממשיך לקרות בחלק מהיום. לדוגמא מקודם רציתי להיכנס וזה לא נתן לי. למעשה זה טוען במשך לפחות 2 דקות ונכנס לאתר עם טעינה של 2 פוסטים, לא יותר.
הייתי צריך למחוק שוב את הקבצי COOKIE ולעשות ריסטרט למחשב. רק ככה זה עובד.
מה אני אמור לעשות במצב הזה? כל פעם לעשות ריסטרט?😆
טוב נראה כבר, אולי אני אתן צ'אנס נוסף לפיירפוקס. עד שהתרגלתי לכרום 😭אתה יכול להשתמש בדפדפן אחר יש תקופות שזה קורה יותר רוב הזמן אין עם זה בעיה ..