הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרירי הקור!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
אפשר לרדת מידה במכנסיים מבלי לרדת במשקל, שמעתם?

נערך לאחרונה:
אוי אני רואה את התכנית שלו ואני תמיד מת שהיא שם היא פשוט אבלה

---------- התגובה התווספה ב 00:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:22 ----------

היא בכלל תזונאית למה היא מדברת על אימונים

---------- התגובה התווספה ב 00:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:22 ----------

אנשים שמחליקים יכולים למנוע החלקה על ידי שרירי ה"קור"? ממה שידוע לי יש ריפלקס שאחראי לזה. כמה בולשיט.

היא נראת לי משוגעת אלב אין לי זכות לשפוט אותה,מישהו יכול להסביר מזה בדיוק שרירי הליבה?(או מה שזה לא יהיה)

• פותח/ת השרשור
אוי אני רואה את התכנית שלו ואני תמיד מת שהיא שם היא פשוט אבלה

---------- התגובה התווספה ב 00:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:22 ----------

היא בכלל תזונאית למה היא מדברת על אימונים

---------- התגובה התווספה ב 00:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:22 ----------

אנשים שמחליקים יכולים למנוע החלקה על ידי שרירי ה"קור"? ממה שידוע לי יש ריפלקס שאחראי לזה. כמה בולשיט.
זה לא רק רפלקס, יש 2 אזורים משמעותיים (אפשר לומר אחד, שמעבד נתונים של השני) שאחראים על כך ( Cerebellum = אחראי על תיקון תנועתי ויציבה, בזמן שה Cerebrum אחראי על התנועתיות עצמה, כמובן עם כמה עצבים שתלויים בכך וכו', תלוי במיקום).

הנה תרגיל שעובד על שרירי הקור למי שרוצה. מומלץ למי שלא יודע לבצע דד ליפט ורוצה ללמוד את התנועה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש לה צורת דיבור יוצאת דופן, לפעמים קצת מפחיד
המנחה אוכל את כל השטויות שלה בכל כך קלות 😲 הדוגמא של 'אדווה' היה פטתי

אכן מפחידה

קור פיטנס זה למעשה שיעור של פעילות גופנית שמשלב עבודה על מרכז הגוף, שריר הקור, הליבה
דמיין לך אישה ששמה מחוך ומחזקת למעשה את שרירי מרכז הגוף שהם הבטן
ואז היא תוכל לשים מכנסיים בלי להעזר בקיר

אם תקשיבו טוב היא בעצם אומרת:
קור פיטנס זה למעשה שיעור שנועד להרוויח כסף על ידי לימוד תנועות מגוחכות
דמיין לך אישה שבמקום לעשות סקוואט ודדליפט ולהתאמן לבד צריכה לבוא לשיעור המטופש שלי ולשלם כסף
ואז היא תוכל לשים מכנסיים בלי להעזר בקיר

חוץ מיזה שהיא מקבלת כסף מאינטל 🤡
intel_core_2_duo_p8700-300-210.jpg

הבעיה היא שיש אנשים ברמה נמוכה שמשווקים את עצמם בצורה טובה,איך שהיא מדברת,כמו אנשי שווק מקצוענים שפולטים רצף של מושגים מבלבלים ולא מובנים. כל מי שבא לחדר כושר,רץ קצת,מרים קצת משקולות (לא משנה מה) יוכל להרים שקית סופר כבדה עם איזון :D
מה זה שרירים עמוקים?

תחזירו שוב ושוב ל0:18 זה פשוט אדיר היא נראית עם פיגור שם

---------- התגובה התווספה ב 20:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:50 ----------

ומי לעזאזל צריך להעזר בקיר כשהוא לובש מכנסיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית