הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התנסות בAB של לייל

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
מה אתה רוצה להכניס במקום החתירה? (ואל תגיד לי דדליפט).
גם אני עשיתי אותה וגם אלירן עשה אותה. ההתקדמות במשקלים היא מאוווווווווד איטית, זו לא תוכנית טובה לכוח (ואם אני זוכר נכון הוא גם צועק בתחילת המאמר המקורי שאם מישהו רוצה להתקדם בכוח שלא ילך על התוכנית הזאת, היא bulking routine).

• פותח/ת השרשור
כן די ברור לי - אני פשוט מחפש תוכנית "נוחה" יותר התחילו לי כאבים במפרקי הידיים (בין שורש כף היד לאמה). ואם זה לא יעלם לא ברור לי איך אני אוכל להמשיך להרים כבד.

למה הכוונה חיים בBULKING?

ולגבי התוכנית השגתם עליה במסה\היפרטרופיה?

תוכנית עם חזרות גבוהות לא תהיה "נוחה" לכאבים במפרקי הידיים. יכול להיות שמה שאתה צריך זה בעצם מנוחה.
Bulking במובן שלו הוא להוסיף לעצמך מאסה ונפח.
אפשר להשיג עם התוכנית עליה בהיפרטרופיה, אבל לדעתי האישית היא לא מוצלחת. כל המשחקים האלה באימון לפלג גוף עליון מיותרים בעליל (סקוואט, ולחיצת רגליים, ואח"כ תאומים פה, תאומים שם..). אולי תעדיף תוכנית גנרית יותר, כמו זו שעשיתי מספרון של אנדי בייקר?
התוכנית המקורית הולכת ככה:

Day 1 (Monday)
Incline Bench Press 4 x 6
Flat DB Bench Press 3 x 10-12
BB Rows 4 x 6
Pulldowns 3 x 10-15

Day 2 (Tuesday)
Squats 4 x 6
Goodmornings 3 x 8
GHR 3 x 10
Abs - whatever

Day 3 (Thursday)
Press 3 x 6, 1 x 10-12
Pull Ups x 50 reps for time
BB Rows or Powershrugs 3 x 12-15
Weighted Dips x 50 reps for time

Day 4 (Friday)
Front Squats 3 x 10
Stiff Leg Deadlifts 3 x 10
GHR 3 x 10
Abs – whatever​

שלושה שבועות אתה מעלה במשקלים, שבוע רביעי עושים שבוע קל עם מבנה מעט שונה ואז חוזרים למשקלים שעשית בשבוע השלישי.
אני שיניתי אותה קצת כשעשיתי אותה, אם מעניין אותך אני אכתוב את השינויים.

אכן גם אני ניסיתי אותה והתאכזבתי. מאוד קשה לעלות במשקלים, משמע, ההתקדמות בכל מה שקשור לכח היא מאוד קטנה.
אתה מצפה שעל חשבון זה תבוא היפרטרופיה אבל זה לא קרה יותר מידי. בSS גדלתי והתחזקתי פי כמה וכמה מאשר בתכנית הזאת.
אולי הייתי צריך לעשות אותה אחרי SS ואז לשפוט אותה- כי באתי אליה דיי אנורקס.
בכל מקרה, הדעה האישית שלי היא שמאוד לא התרשמתי ממנה- אם כבר, לך על מה שחיים הציע.

• פותח/ת השרשור
תודה אלירן, אם כך ארד ממנה כנראה שלייל מוטב לו שיישאר בתזונה.

חיים אשמח לשמוע פרטים נוספים...ועם יש לך חומר לשלוח עליה אשמח לעבור עליו. לגבי התוכנית אבל ממה שהצלחתי להבין: הבנצ' עם דמבלים? ויש בה חתירה (כרגע כאבים במפרקים שמקרינים לאמה - לא בטוח שאוכל לעשות את התרגיל).

ולגבי התוכנית שכתבת עד כמה היא תשמור על הכוח שהצלחתי לצבור בליניארית אם בכלל?

דברת גם לגבי מנוחה - על כמה זמן מדובר במנוחה?

תוכנית עם חזרות גבוהות לא תהיה "נוחה" לכאבים במפרקי הידיים. יכול להיות שמה שאתה צריך זה בעצם מנוחה.
Bulking במובן שלו הוא להוסיף לעצמך מאסה ונפח.
אפשר להשיג עם התוכנית עליה בהיפרטרופיה, אבל לדעתי האישית היא לא מוצלחת. כל המשחקים האלה באימון לפלג גוף עליון מיותרים בעליל (סקוואט, ולחיצת רגליים, ואח"כ תאומים פה, תאומים שם..). אולי תעדיף תוכנית גנרית יותר, כמו זו שעשיתי מספרון של אנדי בייקר?
התוכנית המקורית הולכת ככה:

Day 1 (Monday)
Incline Bench Press 4 x 6
Flat DB Bench Press 3 x 10-12
BB Rows 4 x 6
Pulldowns 3 x 10-15

Day 2 (Tuesday)
Squats 4 x 6
Goodmornings 3 x 8
GHR 3 x 10
Abs - whatever

Day 3 (Thursday)
Press 3 x 6, 1 x 10-12
Pull Ups x 50 reps for time
BB Rows or Powershrugs 3 x 12-15
Weighted Dips x 50 reps for time

Day 4 (Friday)
Front Squats 3 x 10
Stiff Leg Deadlifts 3 x 10
GHR 3 x 10
Abs – whatever​

שלושה שבועות אתה מעלה במשקלים, שבוע רביעי עושים שבוע קל עם מבנה מעט שונה ואז חוזרים למשקלים שעשית בשבוע השלישי.
אני שיניתי אותה קצת כשעשיתי אותה, אם מעניין אותך אני אכתוב את השינויים.

היי, אני אשמח לכמה תשובות על התוכנית אם תוכל לענות לי בבקשה, אני לא שואל מתוך ביקורת אלא מניסיון להבין את התוכנית:
- למה הבנץ' פרס מבוצע בדאמבלים? ולמה טווח החזרות בשיפוע עליון נמוך מהטווח במישור?
- מה הרעיון בביצוע 50 חזרות על זמן במתח ודיפס?
-GHR מבוצע עם משקל?

תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית