הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה-סקוואט

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
אני כעקרון אחרי מתיחת גיד/שריר בגב אז לא עושה משקלים כבדים מסתפק ב 120 קילו על 6 חזרות.
בסרטון אני עושה רק 60 קילו.
שמעתי לב שהגב שלי מתעג למטה איכשהו מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה ומה לקוי בטכניקה שלי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דבר ראשון נעליים

דבר שני נראה שהקצב שלך מהיר מדי, כנרה בגלל שהמשקל קל לך, עושה רושם כאילו אתה משתמש בבאונס של המוט ברצפה כדי להתחיל את החזרה הבאה..

• פותח/ת השרשור
היה לנו בקורס איזה בילדר אחד שאמר "דדליפט זה כמו סקוואט"....

אההה חחח טעיתי בכל זאת ברור שהתכוונתי לדדליפט

---------- התגובה התווספה ב 17:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:00 ----------

דבר ראשון נעליים

דבר שני נראה שהקצב שלך מהיר מדי, כנרה בגלל שהמשקל קל לך, עושה רושם כאילו אתה משתמש בבאונס של המוט ברצפה כדי להתחיל את החזרה הבאה..
מזאת אומרת משתמש בבואנס?

---------- התגובה התווספה ב 17:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:00 ----------

כי אתה לא מוציא ת החזה החוצה
יכול להיות.
אני העדכן עוד דדליפט ויוציא את החזה ניראה כבר איך יצא

נראה טוב

אבל זה לא דדליפט...
דדליפט מתחיל ומסתיים כשהוא "נת" על הרצפה.. אתה עשית משהו כמו touch n' go ואפילו בחלק מהחזרות אל נגעת עם המוט ברצפה.. לא דמבר על להניח אותו

בכל קמרה זה נראה טוב וזה קל לך

• פותח/ת השרשור
כע זה היה מאוד קל לי אני דיי נזהר אכשיו בגלל הפציעה בגב פעם הבאה אני הצלם את עצמי עושה את 120 קילו.
חחחח קשה לי להחליט עכשיו אחד אומר טוב השני אומר לא טוב ...
קיצר אני יפרסם עוד סרטון שובע הבא אם 120 קילו ונחרוץ את גורלי

באונס=הריבאונד של המוט מהרצפה, כמו שנאמר, דדליפט מתחילים כל חזרה מחדש שהמוט נח על הרצפה. אני גם לוקח שנייה להיכנס לסט-אפ מחדש אם אני מפקשש במהלך הסט.

ושוב-נעליים

---------- התגובה התווספה ב 17:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:35 ----------

ואגב שים לב שבכתורת רשמת סקוואט 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית