הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Universal Nutrition

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
אני דיי מתעניין בחומרים של החברה הנ"ל וראיתי שיש שמה הרבה מאוד סוגים של קופסאות כאלו אם שקיות בפנים (לדוגמא אנימל פאק אנימל קאטס), אז ראיתי איזה מוצר שנקרא אנימל טסט הסתכלתי במרכיבים שמה ויש שמה דברים אם שמות שנורא מסכירים סטרואידים אכשיו אני יודע שזה לא סטרואידים אז מזה פרו הורמונים?? כי לפי המחיר הזה צריך להיות בפני GH:)😃.
אה גם ריציתי לשאול לגביי המוצרים שמה קצת חוות דעת בעיקר על ANIMAL PACK ו ANIMAL CUTS/
כי אני מתכנן לעשות חיטוב בזמן הקרוב אז בבקשה קצת חוות דעת מאנשים מנוסים

שמע לא יודע לגבי האנימל טסט אבל האנימל פאק נראה לי גניבת כסף. ראית כמה כדורים צריך לבלוע כל יום?

ANIMAL PACK זה מולטי ויטמין יש יותר טובים ממנו.
ANIMAL CUTS זה השורף שומן שלהם. הוא נותן אחלה אנרגיה ויש עליו תגובות טובות למי שניסה,אבל אם כבר חיטוב אז הכי טוב זה אפדרין.
אנימל טסט זה הפורמולה שלהם לשיחרור של הורמון הגדילה GH וטסט. זה לא מתקרב לדבר האמיתי על תצפה מזה למשהו מיוחד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ANIMAL PACK זה מולטי ויטמין יש יותר טובים ממנו כמו אופטי-מן של אופטימום.
ANIMAL CUTS זה השורף שומן שלהם. הוא נותן אחלה אנרגיה ויש עליו תגובות טובות למי שניסה,אבל אם כבר חיטוב אז הכי טוב זה אפדרין.
אנימל טסט זה הפורמולה שלהם לשיחרור של הורמון הגדילה GH וטסט. זה לא מתקרב לדבר האמיתי על תצפה מזה למשהו מיוחד.
אתה צודק אפדרין זה יותר טוב מANIMAL CUTS אבל אני לא אוהב אפדרין של דילרים(וכל חומר אחר של דילרים) כי אין לי מושג מזה במיוחד שזה בא בשקיות וואקום ועוד חברות מוזרות. עד שאני לא ימצא אפדרין רפואי שאני בטוח ב 100% שיש שמה באמת אפדרין ושום חומר אחר אני לא יקנה.

• פותח/ת השרשור
לאנימל פאק דווקא יש אחלה תגובות והמלצות
לגבי האנימל טסט ראיתי שזה לא עבר בכלל על אנשים כי זה סתם חרטה כנראה ולא שווה את הכסף

לא שווה את הכסף, אבל אם יש לך מיותר אז בהצלחה.
קנה מולטיוימין בלי כל מיני תוספות מיותרות(חומצות אמינו..).
קנה קפאין ואם ממש בא לך קח שורף שומנים(אפנדין,יהומבין-ל12% ומטה, ועוד כל מיני).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית