הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכפות רגליים

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
שלום, אני כרגע עובר טירונות קרבית, ויש אין סוף מסדרים, וכפות הרגליים פשוט מתות, במיוחד בקן העומק.
האם יש דרכים להקל על הכאבים? תרגילים מסויימים לחזק את המקום? קרח? הנעליים הצבאיות לא למקלות על הכאבים בכלל למרות שקיבלתי את החדשות
תודה

נ.ב זה נכון שדוחפים סודה לשתייה באוכל הצבאי כדי שלא נהיה חרמנים?

הסודה לשתייה זה מיתוס שרץ בצבא 30 שנה.
וחוץ ממדרסים אני לא חושב שיש משה לעשות.. זה לא שאתה יכול לחזק את השרירים שם בעזרת תרגילים.

גם אני הייתי סובל מכאבי תופת בכפות רגליים, עם הזמן זה הולך ודוהה והתחושה בכפות רגליים הולכת ונעלמת חחחח. מדי פעם אתה יכול פשוט לעמוד על הצד החיצוני של הרגלזה מוריד טיפה מהלחץ, או שתנסה לעמוד יותר על קצה האצבעות ולהוריד לחץ מהעקבים. מצאתי שזה מקל טיפה על העסק, אבל אל תצפה ליותר מדי חח

גם לי זה היה. אמא שלי קנתה לי מדרסים ואת האמת זה די עזר.

אין מה לעשות, מתרגלים.

• פותח/ת השרשור
גם אני הייתי סובל מכאבי תופת בכפות רגליים, עם הזמן זה הולך ודוהה והתחושה בכפות רגליים הולכת ונעלמת חחחח. מדי פעם אתה יכול פשוט לעמוד על הצד החיצוני של הרגלזה מוריד טיפה מהלחץ, או שתנסה לעמוד יותר על קצה האצבעות ולהוריד לחץ מהעקבים. מצאתי שזה מקל טיפה על העסק, אבל אל תצפה ליותר מדי חח

אני גם עומד על הצדדים לכה שניות כדי להוריד לחץ, אבל לא להרבה זמן (או שזה לא נוח או שהמפקד מעיר)

אתה עומד שם בעומסים שלא היית רגיל אליהם, זה קורה לכולם, תשאל את החבר'ה שלך.

זה יהיה הכי גרוע אחרי מסעות (מצטער שאני מבאס אותך)

תנסה למרוח בן גיי לפני השינה על כפות הרגליים-יש חבר'ה שזה עוזר להם

• פותח/ת השרשור
אני פשוט אשים הרבה קרח בסופ"ש שאני יוצא

שאלה קצת פחות קשורה...אממ למה אומרים לשים את הרגליים הפצועות בהגבהה? הרי כשהרגל נוטת למעלה אז פחות דם מוזרם לאזור הפצוע, דבר שלא מחפשים, אלה להזרים דם לאזור ?

• פותח/ת השרשור
תודה...קרח יכול לעזור לאזור שהוא כואב \ פגוע, נכון? אפשר לשים כל כמה שעות ל ~20 דקות?

לדעתי חבל שתתעסק בקרח שאתה יוצא הביתה, כבר ככה זה שישי-שבת, תגיע בשישי תן חיבוק ונשיקה לאמא תשב לאכול ולך לראות את החבר'ה.

הכאבים ברגליים יעברו לך באמת, גם לי זה היה ולעוד הרבה שאני מכיר, כמו שאמרו-מדרסים, ומתרגלים אין מה לעשות, זה חלק מהקקה שיש בטירונות

דרך אגב, מותר לשאול לאן התגייסת?

• פותח/ת השרשור
איסוף קרבי (מודיעין שדה)

---------- התגובה התווספה 27-11-2010 ב 10:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה 26-11-2010 ב 20:39 ----------

מה דעתכם על רפידות לנעל? שמתי מדרסים בנעליים הצבאיות ולא היה ממש הבדל משמעותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית