ייעוץ פרוסות גבנ"ץ-ערך תזונתי.

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
אני מבקש עזרה לגבי הערך התזונתישל הגבינה הצהובה גילבוע
מישו יכול להגי כמה כל פרוסת גבינה שוקלת למי שיש את המשקל האלקטרוני,
בבקשה זה מאוד יעזור לי לחיטוב

• פותח/ת השרשור
פשוט תחלק את מספר החתיכות במשקל הכולל של הגבינה וזהו, לא מדע טילים.
טוב ריציתי לכסוך את החפירה הזאת אבל שאני לא יצא ליצן אני יסביר.
ממחר אני מתכנן חיטוב מ19% ל12% ככה שאני צריך לבנות לעצמי תפריט.
בבית אין לי גבינה צהובה:120ag: כנראה אני יקנה מחר, את המידע של הגבינה אני צריך עכשיו כי אכשיו אני בונה את התפריט.
אגב איזה תוכנית הכי מתאימה לחיטוב,קישור?

גבינה צהובה נעה בדרך כלל בין 22 גרם לפרוסה (בחתוכות על המשקל) ובין 28 גרם (אלה שקונים באריזה, יש 7 חתיכות ב-200 גרם).
לגבי תוכנית שואלים את זה כל יומיים, אתה יכול להריץ חיפוש ולבחור מה שמתאים לך.

אני practically חיי על הגבינצ של גילבוע 22% שומן. מסיים 3-4 חבילות של 330גר בשבוע לבד..
אני קונה את החבילות המוכנות החתוכות האלה בשקית ניילון שקופה.
פרוסה זה 28גר בדוק לפי משקל מטבח.
ערכים לפרוסה אחת:
84 קל'
7 חלבון
0.1 פחמימה
6.2 שומן
מתוכם 3.7 רווי
18.5 כולסטרול
176 נתרן
210 סידן

תהנה

במידה ואני אוכל 3 פעמים בשבוע גבינה צהובה (רגילה 28 אחוז שומן) וכרגע לא מתאמן,יש בעיה עם כמות השומן לטווח הרחוק (חודשים) או שזה זניח ?

תודה.

היי!
1. שיטה להקמת משטר תזונה ופעילות גופנית המבוססת על הגנוטיפ, המהווים את השלבים הבאים: בדיקה בודדת כדי לקבוע APO של הפרט גנוטיפ E; סמך אמר APO של הפרט גנוטיפ E, מתן גנוטיפ משטר תזונה ספציפיים הקמת רמות תזונתיים של תכולת השומן (דלק לטווח ארוך) עם סוג נכונה של שומנים עבור אמר, גנוטיפ תוכן פחמימות (הדלק בטווח הקצר) עם סוג נכונה של פחמימות במשך אמר גנוטיפ; וחלבון תוכן עם סוג נכונה של חלבונים אמר גנוטיפ; ועל בסיס אמר הפרט של APO גנוטיפ E, הקמת ברמת הגנוטיפ הספציפי של התוכן הקלורי עבור אמר הפרט.

2. השיטה של תביעה 1, אמר הצעד של הקמת רמות תזונתיים של שומן, פחמימות תוכן, ותוכן חלבונים נוספים המרכיבים את הצעד של: להקים יחס של שומן כדי פחמימות התוכן מבוסס על אמרה APO של הפרט גנוטיפ E.

3. השיטה של תביעה 2, אמר היחס הכולל: עבור APO E 2 / 2, תכולת השומן יותר; עבור APO E 2 / 3, תכולת השומן יותר; עבור APO E 3 / 3, איזון של תכולת השומן ותוכן פחמימות; עבור APO E 2 / 4, איזון של תכולת השומן ותוכן פחמימות; עבור APO E 3 / 4, התוכן פחמימות יותר; ועל APO E 4 / 4, התוכן פחמימות יותר.
תודה

היי!
1. שיטה להקמת משטר תזונה ופעילות גופנית המבוססת על הגנוטיפ, המהווים את השלבים הבאים: בדיקה בודדת כדי לקבוע APO של הפרט גנוטיפ E; סמך אמר APO של הפרט גנוטיפ E, מתן גנוטיפ משטר תזונה ספציפיים הקמת רמות תזונתיים של תכולת השומן (דלק לטווח ארוך) עם סוג נכונה של שומנים עבור אמר, גנוטיפ תוכן פחמימות (הדלק בטווח הקצר) עם סוג נכונה של פחמימות במשך אמר גנוטיפ; וחלבון תוכן עם סוג נכונה של חלבונים אמר גנוטיפ; ועל בסיס אמר הפרט של APO גנוטיפ E, הקמת ברמת הגנוטיפ הספציפי של התוכן הקלורי עבור אמר הפרט.

2. השיטה של תביעה 1, אמר הצעד של הקמת רמות תזונתיים של שומן, פחמימות תוכן, ותוכן חלבונים נוספים המרכיבים את הצעד של: להקים יחס של שומן כדי פחמימות התוכן מבוסס על אמרה APO של הפרט גנוטיפ E.

3. השיטה של תביעה 2, אמר היחס הכולל: עבור APO E 2 / 2, תכולת השומן יותר; עבור APO E 2 / 3, תכולת השומן יותר; עבור APO E 3 / 3, איזון של תכולת השומן ותוכן פחמימות; עבור APO E 2 / 4, איזון של תכולת השומן ותוכן פחמימות; עבור APO E 3 / 4, התוכן פחמימות יותר; ועל APO E 4 / 4, התוכן פחמימות יותר.
תודה
פעם הבאה בלי google translate בבקשה.

היי!

תודה

מה זה החרטא הזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית