הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש גיינר (לא בטוח) אבל לא יודע איזה...?

HonuITI

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום!
אני מחפש בעיקרון אבקה שתעזור לי לעלות במסת גוף(משקל) ומסת שריר
ולהתנפח טיפה ולא לעלות יותר מדי באחוזי שומן
כבר חרשתי את כל גוגל ואני לא יודע איזה לבחור
בבקשה עיזרו לי...
לפני שהתחלתי להתאמן שקלתי 75 שזה לפני 4 חודשים
עכשיו אני שוקל 77-78 והגובה שלי 1.82 אחוזי שומן שלי הם 8%
אני רוצה לעלות למשקל בין 85-90
ואני בן 24 אם זה רלוונטי.
ועד עכשיו היה לי אבקת חלבון של Ultimate Nutrition Prostar
הייתי לוקח 2 ביום(בוקר וערב) אם לא הייתי מתאמן ואם הייתי מתאמן הייתי לוקח 3 (בוקר, לפני אימון, אחרי אימון)
ועל הכף רשום 70cc כשבוקר וערב ולפני אימון זה היה חצי כף ואחרי אימון כף שלם.
אני מקווה שנתתי את כל הפרטים הנחוצים
אשמח לתגובות בהקדם האפשרי למה עומד להיגמר לי האבקה 😃

בתודה!
יואל

נ.ב
התקציב שלי הוא 300-350 ש"ח.
והבנתי שיש מחקרים/בדיקות ודברים כאלו אשמח רק לאבקות שעברות את מחקרים/בדיקות 😃

נערך לאחרונה:
וואו איך הספקת לעבור על כל התוצאות שגוגל יכולה לתת לך?

אבקת גיינר או אבקת חלבון לא יעזרו לך לעלות במסת גוף או שריר. אלו הם תוספי תזונה שהשימוש בהם צריך להיות מוחלט ע"י שיקולי תפריט, ערכים תזונתיים יומיים כלליים, ויחסי עלות ותועלת.

מה שייתן לך לעלות במסת שריר וגוף הם אימונים, תזונה ומנוחה נכונים ומתוכננים. למשל, אם תצרוך גיינר, אולם לא תתאמן כמו שצריך, ולא תאכל כמו שצריך מעבר לצריכת הגיינר שלך, הכל יהיה לחינם.

מאחר ואתה מפגין בורות כללית לגבי כל המושגים הרלוונטיים לצורך שלך בידע שיעזור לך להשיג את מטרתך, אני ממליץ לך בחום לעבור על המאמרים בפורטל ולקרוא וללמוד.

לא מתנפחים מגיינרים או מאבקות חלבון והעלייה באחוזי השומן תלויה אך ורק בך ובמאזן הקלורי שאתה שומר עליו. הערכים התזונתיים שצריכת אבקה כל שהיא מוסיפה הם רק חלק מהערכים הכלליים והמאזן הקלורי שאתה צריך לדאוג להם בהתאם למטרה שבחרת להשיג.

באופן כללי, עלית בקושי 2-3 קילו ב-4 חודשים שזה יכול להעיד על תכנית אימונים או תזונה דפוקה (כנראה התכנית). אם אתה רוצה להגיע ל-90 קילו בצורה הזו זה ייקח לך הרבה מאוד זמן ולא גיינר ולא אבקות אחרות יעזרו לך.

תקרא בפורטל ותלמד איך להתאמן ולאכול.

שלום!
בבקשה עיזרו לי...
הייתי לוקח 2 ביום(בוקר וערב) אם לא הייתי מתאמן ואם הייתי מתאמן הייתי לוקח 3 (בוקר, לפני אימון, אחרי אימון)

בתודה!
יואל

נ.ב

זה שמעלי ענה לך יפה
אם תחליט שאתה צריך גיינר אז אני ממליץ לך על הגיינר של ISS
הוא הכי חסכוני ומשתלם שיש, יש לו גם טעמים טובים
זה הגיינר
http://www.musclehouse.co.il/?CategoryID=164&ArticleID=104

שלום!
בבקשה עיזרו לי...

בתודה!
יואל

נ.ב
אני לא בטוח בכלל שאתה צריך אבקת חלבון מספיק שתיקח את זה מאוכל רגיל, ובכלל לפי הדיבור שלך רואים שאתה לא מבין הרבה אני הייתי במקומך עכשיו צובר ידע.

וואו איך הספקת לעבור על כל התוצאות שגוגל יכולה לתת לך?

אבקת גיינר או אבקת חלבון לא יעזרו לך לעלות במסת גוף או שריר. אלו הם תוספי תזונה שהשימוש בהם צריך להיות מוחלט ע"י שיקולי תפריט, ערכים תזונתיים יומיים כלליים, ויחסי עלות ותועלת.

מה שייתן לך לעלות במסת שריר וגוף הם אימונים, תזונה ומנוחה נכונים ומתוכננים. למשל, אם תצרוך גיינר, אולם לא תתאמן כמו שצריך, ולא תאכל כמו שצריך מעבר לצריכת הגיינר שלך, הכל יהיה לחינם.

מאחר ואתה מפגין בורות כללית לגבי כל המושגים הרלוונטיים לצורך שלך בידע שיעזור לך להשיג את מטרתך, אני ממליץ לך בחום לעבור על המאמרים בפורטל ולקרוא וללמוד.

לא מתנפחים מגיינרים או מאבקות חלבון והעלייה באחוזי השומן תלויה אך ורק בך ובמאזן הקלורי שאתה שומר עליו. הערכים התזונתיים שצריכת אבקה כל שהיא מוסיפה הם רק חלק מהערכים הכלליים והמאזן הקלורי שאתה צריך לדאוג להם בהתאם למטרה שבחרת להשיג.

באופן כללי, עלית בקושי 2-3 קילו ב-4 חודשים שזה יכול להעיד על תכנית אימונים או תזונה דפוקה (כנראה התכנית). אם אתה רוצה להגיע ל-90 קילו בצורה הזו זה ייקח לך הרבה מאוד זמן ולא גיינר ולא אבקות אחרות יעזרו לך.

תקרא בפורטל ותלמד איך להתאמן ולאכול.

אני דווקא חושב שמכל תוכנית אפשר להתפתח אם התזונה שלך נכונה (כמובן שיש הבדל בין תוכנית SS ותוכנית שאיזה "מאמן" נתן לך או שאתה הכנתה לבד) אני חושה אם הייתה אוכל כמו שצריך הייתה עולה הרבה יותר מ 2 קילו.

---------- התגובה התווספה ב 08:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:44 ----------

וכמו שהציעו לך כאן לפי דעתי ISS הכי טובה ביחס למחיר

אני לא יכול לראות את המילה מתנפח.. Selotep למה אתה חוזר אחריו ואומר מתנפח?
ואני מחזק את מה שCygnus אמר.
אגב לגבי התכניות אימונים, זה נכון שהוא יגדל כמעט בכל תכנית אבל ההתקדמות שלו תהיה שונה מתכנית לתכנית.

אני לא בטוח בכלל שאתה צריך אבקת חלבון מספיק שתיקח את זה מאוכל רגיל, ובכלל לפי הדיבור שלך רואים שאתה לא מבין הרבה אני הייתי במקומך עכשיו צובר ידע.

אני דווקא חושב שמכל תוכנית אפשר להתפתח אם התזונה שלך נכונה (כמובן שיש הבדל בין תוכנית SS ותוכנית שאיזה "מאמן" נתן לך או שאתה הכנתה לבד) אני חושה אם הייתה אוכל כמו שצריך הייתה עולה הרבה יותר מ 2 קילו.

---------- התגובה התווספה ב 08:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:44 ----------

וכמו שהציעו לך כאן לפי דעתי ISS הכי טובה ביחס למחיר

הוא לא כתב להתנפח:P

איך זה קשור למה שאמרתי?

אני במקומך הייתי בוחר במישהו שמבין בתחום והולך איתו, משום שזה נושא מאוד מבלבל

מה יכול להיות מבלבל כאן? פיזיולוגיה זה פיזיולוגיה. אין כאן תחומים אפורים כפי שאתה מציג את זה. ורוב האנשים ש"מבינים בתחום" כביכול הם ליצנים ושרלטנים.

טקטיקות ההפחדה הללו כמו שלך רק מונעות מאנשים את הגישה האנליטית הפשוטה של להשיג ידע מבוסס, לנתח אותו ואז להסיק ממנו צרכים ומסקנות ותכניות אישיות.

אז במקום ללכת ולהיצמד לגורו אני הייתי הולך וקורא מאמרים, כמו שיש בשפע בפורטל כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית