הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוף העולם ! אז מה?

Blabla144

משתמש מתחיל
196
9
נק' מוניטין:
16
196
9
חחח שמעתם על הניסוי בגבול שוויץ צרפת אם אני לא טועה , מאיץ החלקיקים הגדול בעולם ינוסה מחר ב10 וחצי בבוקר ,יש סיכוי שהתוצאות יהיו גם לא כל כך נחמדות כמו כמות לא קטנה של חורים שחורים שיבלעו כל דבר שקיים, שזאת אחת התאוריות ויש עוד הרבה טובות ולא טובות!🤫

תרגע.
אלו יחסי ציבור ותו לא.

יש לך חלקיקים שמתנגשים באטמוספרה בעוצמות הרבה יותר גבוהות מאלו שיהייו במאיץ ובינתיים אנחנו חיים יפה מאוד בלי שחורים שחורים בלעו לנו את העולם.
יש ביקום תהליכים כלכך הרבה יותר אנרגטיים מאלו שהרעיון שמשהו כזה יקרה הוא הזוי לגמרי.

כן שמעתי על זה היום במכללה, דיברו על זה שכאילו יהיה מחר סוף העולם.
מעניין מה יהיו התוצאות, כל המרצים בפיסיקה במכללה מחכים לזה בקוצר רוח, זה הפך להיות שיחת היום אצלהם :smile:

• פותח/ת השרשור
תרגע.
אלו יחסי ציבור ותו לא.

יש לך חלקיקים שמתנגשים באטמוספרה בעוצמות הרבה יותר גבוהות מאלו שיהייו במאיץ ובינתיים אנחנו חיים יפה מאוד בלי שחורים שחורים בלעו לנו את העולם.
יש ביקום תהליכים כלכך הרבה יותר אנרגטיים מאלו שהרעיון שמשהו כזה יקרה הוא הזוי לגמרי.
אני יודע אבל היה רשום איפה שהוא שהסיכוי כל כך נמוך שזה כמעט ובטוח לא יקרה, העניין שזה מצחיק ליראות את כולם נלחצים.
ובאמת מעניין אם הניסוי הזה יועיל להם באמת הושקעה בזה השקעה מטורפת מבחינה כלכלית ומבחינה מחקרית .

זה משתלם אולי, רק כי גילו שם כמה וכמה גילויים מדהימים בזמן הבנייה עצמה (למשל שהאדמה מתרוממת בעד 15 ס"מ! כל לילה בגלל הגאות) והמבנה הזה הוא אולי שיא ההישגים האנושיים של כל המדעים המדויקים.

חוץ מזה, או שלא יקרה כלום, או שיגלו עוד חלקיק חסר תועלת לחלוטין שלא ישנה דבר לאף אחד, חוץ מלכותבי ספרים ופיסיקאים תאורטיים למיניהם. ברמה הפרקטית זה אכן בזבוז מוחלט של כסף...

למי עוד באמת אכפת מזה שנידע מה קרה 0.00000000007 שניות אחרי המפץ?

זה משתלם אולי, רק כי גילו שם כמה וכמה גילויים מדהימים בזמן הבנייה עצמה (למשל שהאדמה מתרוממת בעד 15 ס"מ! כל לילה בגלל הגאות) והמבנה הזה הוא אולי שיא ההישגים האנושיים של כל המדעים המדויקים.

חוץ מזה, או שלא יקרה כלום, או שיגלו עוד חלקיק חסר תועלת לחלוטין שלא ישנה דבר לאף אחד, חוץ מלכותבי ספרים ופיסיקאים תאורטיים למיניהם. ברמה הפרקטית זה אכן בזבוז מוחלט של כסף...

למי עוד באמת אכפת מזה שנידע מה קרה 0.00000000007 שניות אחרי המפץ?

אין גבול לתיאבון הידע ידידי 😃
תמיד נרצה לדעת עוד, למרות שלפעמים זה לא כזה מעניין.

אחרי שקמים?

חירבון-כוס קפה עם עיתון-לשים מוזיקה טובה ולא לעשות כלום 😃
למות בנחת ^^

אם באמת היה סוף העולם מחר,מה הדבר הראשון שהיתם עושים ?
קונים DNP , GH , TRICANA , סוסטנון , דוחפים הכל עם מזרק אחד גדול של 5 ליטר לתחת [את הכדורים גורסים במיקסר ומכניסים גם למזרק 😛] , ועושים אימון של 5 שעות בתוספת של 1 גרם קפיאין + 50 מ"ג אפדרין + הולכים להשתעשע קצת עם בננות + מקדונדלס+KFC+פיצה האט + מקס ברנר+מבזבזים את כל הכסף בבנק וגם נכנסים למינוס למי אכפת 😃

נשמע נחמד, אבל למה הכתב כתב בנימה מתחכמת כל כך, שונא חכמולוגים, היתי שמח לרסק לו תגולגולת ביד אחת עם כל שאר החנונים המסריחים שחיים בעולם הזה 😵‍💫🥊

לסגירת חשבונות יש חלק בלהקדיש משהו בשביל עצמי 🖕
תכלס אני איתך...
כשניתנת לי האופציה לנצל סיטואציה של כאוס ובלבול מוחלטים, ללא חושבין, וללא שום תוצאה לאחר כך (אלא אם כן אתם מאמינים בה' וכו'... שיהיה לכם לבריאות) אני אשמח מאד להיות זה שחיסל כמה בני זונות (בדרכים נורא נורא מוזרות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית