עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני גם לומד איפה ששירתת (בבח"א 21).תהיה יותר מכווץ שכמות תדחוף לתוך הספה
רגליים אחורה ותעיף את הכפפות
אין לך צורך בהם
אגב אני מקווה שאף אחד לא חופר לך במכון ;)
גם כן אני אנסה לעזור לך אם כשאני אראה אותך שמה
למרות שאני בד"כ מרוכז באימון שלי ולא מעניין אותי כלום אבל אם זה מישהו שרוצה להתחזק אני אשמח לעזור 😃
מה,חמוד?קר לך בידיים ,חמוד?
אני גם לומד איפה ששירתת (בבח"א 21).
תודה רבה, אבל תמיד כשאומרים לי לכווץ שכמות אני לא מבין למה מתכוונים, אני צריך לקחת את הכתפיים שלי ולהכניס אותם פנימה?
בקשר לרגליים אחורה, אני צריך לפתוח אותם עוד קצת ולקחת אותם עוד קצת אחורה?
תודה רבה,
לילה טוב.✌️
---------- התגובה התווספה ב 22:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:56 ----------
מה,חמוד?
מצד אחד, לעבוד בכלוב עובד על חצי מהשרירים.תוריד את הסוגרים/תעבוד עם ספוטר/תעבוד בכלוב - אחרת זה עניין של זמן עד שתיפצע.(אני עבדתי היום בכלוב - שמתי את מוטות הבטיחות בגובה שהקשת שעושים בגב מביאה לטווח תנועה מלא ויחד עם זאת במקרה של כשל פשוט משטחים את הגב ואז המוט לא נמצא על החזה/ראש/גרון שלך, אלא על המוטות וחוסך את כל הספוטרים שמתחילים לעזור לך כבר כשהמוט רק מאט ויש עוד מה לתת).
מצד אחד, לעבוד בכלוב עובד על חצי מהשרירים.
מצד שני, זה יותר בטיחותי.
הטענה שלי היא, שבגלל שהמשקל לא כל כך כבד אין לי ממש בעיות להחזיק את המוט, קצת קשה לי לאזן אותו בהתחלה אני אנסה לשמור אליו ישר ולא להוריד אותו חצי שנייה אחרי שאני מוציא אותו ממצב מנוחה. אני אעשה סט אחד בכלוב ו2סטים חופשי ואני אראה את ההבדל המשמעותי ע"י סירטון וידאו ונראה מה יותר טוב.
לילה טוב!
תודה:victory:
יש אצלנו כלוב שהמוט מחובר לתוך 2 עמודי ברזלים כאלו שאפשר להזיז את המוט בלי שהוא יפול למטה והוא זז רק שאתה מזיז אותו עם הידיים.. ככה שאפשר לעשות שם סקווט ולחיצת חזה, אבל הבעיה שזה יעבוד על חצי מהשרירים. בחדר-כושר המעפן שאני מתאמן בו אין כל כך הרבה מכשירים, וגם צפוף בערב.למה עובד על חצי מהשרירים? עובד על כולם - לא אמרתי לעשות בסמית' מאשין, אמרתי לעשות בכלוב עם המוט החופשי.
יש אצלנו כלוב שהמוט מחובר לתוך 2 עמודי ברזלים כאלו שאפשר להזיז את המוט בלי שהוא יפול למטה והוא זז רק שאתה מזיז אותו עם הידיים.. ככה שאפשר לעשות שם סקווט ולחיצת חזה, אבל הבעיה שזה יעבוד על חצי מהשרירים. בחדר-כושר המעפן שאני מתאמן בו אין כל כך הרבה מכשירים, וגם צפוף בערב.
מהן הסיבות לא לעבוד עליו?זה לא נכון להגיד שהוא עובד על חצי מהשרירים.
יש סיבות אחרות למה לא לעבוד עליו (כל עוד אין לך בעיה לעשות חופשי).
מהן הסיבות לא לעבוד עליו?
אגב, פתחתי אשכול חדש, מקווה שתגיב 😃
קר לך בידיים ,חמוד?
סבתה שמתאמנת אצלי עושה בנצ' 30 על 5
YouTube - VIDEO0027
אתה יענו באת להציק? סע סע מהאשכולסבתה שמתאמנת אצלי עושה בנצ' 30 על 5
YouTube - VIDEO0027