הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה נסגר עם השריפה הזאת?

קונספירציית 09/11 ממש כבר לא בגדר קונספירציה אלא יש הוכחות ומסמכים שלמים שזה בהתערבות הממשלה.
אחד הדברים היותר משמעותיים שם, שממשלת ארה"ב לא מביא לאף אחד להתקרב לעמודים שנשארו מהמגדלים ואפילו הוציאה אותם מהמדינה ומאחסנת אותם במקום סודי, השאלה היא למה?

וואלה לא ידעתי את זה. עדיין לא נראה לי הגיונית התאוריה הראשונה.

---------- התגובה התווספה ב 21:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:57 ----------

אישית לא חושב שזה אמיתי. לא נראה לי הגיוני שכולם רצו לאותו מקום וכולם נשרפו באותו מקום ביחד והתמותתו באותו המקום. זה יותר מתאים להוצאה להורג

היה כתוב אתמול ש15 מההרוגים נמצא יחדיו באותו מקום .

וואלה לא ידעתי את זה. עדיין לא נראה לי הגיונית התאוריה הראשונה.

---------- התגובה התווספה ב 21:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:57 ----------

היה כתוב אתמול ש15 מההרוגים נמצא יחדיו באותו מקום .

באמת?
טוב אי אפשר לדעת איך אנשים מתנהגים במצב כזה. אני מניח שבאופן טבעי בחוסר אונים רוצים להיות ביחד. זה בהחלט נורא

קונספירציית 09/11 ממש כבר לא בגדר קונספירציה אלא יש הוכחות ומסמכים שלמים שזה בהתערבות הממשלה.
אחד הדברים היותר משמעותיים שם, שממשלת ארה"ב לא מביא לאף אחד להתקרב לעמודים שנשארו מהמגדלים ואפילו הוציאה אותם מהמדינה ומאחסנת אותם במקום סודי, השאלה היא למה?

http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=911_morons

אתה לא חושב שלהוריד בניין אחד מהם היה מספיק כדי לעשות את העבודה?

אני לא מתיימר להיות אסטרטג צבאי, פשוט חושב שהקנייה של המטוסים האלה הי דיי מיותרת ואפשר לקנות דברים יותר חיוניים במקום.

והציניות שלך לא עוזרת לך, לפעמים עדיף באמת שתשתוק.

אני סומך במאה אחוז על צה"ל השב"כ והמוסד ועל כל מערכת הבטחון, אבל לפעמים יש החלטות גם שהם שגויות. במחיר הכולל של כל המטוסי F35 שישראל קנתה היה אפשר להביא הרבה יותר מטוסי F16I, וזה לא רק בקשר למטוסים, זה לעוד הרבה דברים... המיסים שאנחנו משלמים הולכים לפעמים על כל כך הרבה שטויות.. ואף מדינה לא מושלמת.

אם היינו יודעים מה אנחנו עושים לא היינו נתקלים בכזאת שריפה אימתנית שחיסלה כ"כ הרבה דונם ועצים וגבתה חיי אדם לשווא.

נכון, אין טעם לשדרג את מערך המטוסים של חיל האוויר, נישאר עם מטוסים ישנים במקום לקנות מטוסים מתקדמים בעלי יכולות חדשניות שצה"ל צריך ויכול לנצל.
זה פשוט עצוב שכזה אסטרטג מוכשר מתבזבז פה בפורום. עצוב :(

הסרט זה חרא זה ידוע, אבל הוא דובר 50% אמת לערך מכלל הסרט. כל החרא המדעי שם דיי מטומטם ולא נכון (מתכות. כימיה של ברזלים שונים וכו').
אבל, יש דבר אחד שהוא בטוח. ארה"ב לא שיחררה עד הלום דוחות על 9/11 וכל הממצאים הוסרו מיידית מהמקום כולל העמודים של הבניין. בנוסף אי אפשר לגשת אליהם והם לא במדינה בכלל.
דבר אחרון, יש מסמכים ברורים שאוסמה בן לאדן היה קשור לאחד האיגודים של ארה"ב לפני הפיגוע ועוד יותר ברור זה הזיוף שעשו לו בתקשורת האמריקאית כמישהו שהתחזה אליו וזה היה ממש ביזיון וחיכוי עלוב.
אז כן או לא? אפשר להאמין ואפשר לא להאמין אני מאמין שכן.

אתה לא חושב שלהוריד בניין אחד מהם היה מספיק כדי לעשות את העבודה?

יש לזה כמה סיבות.
1. להיות בטוח שלפחות אחד מהבניינים יפול
2. פגיעה של מטוס לא אמורה בכלל להוריד בניין שכזה, במיוחד לא בניין שנבנה בשנות ה 70 ומהמתכות בין הכי חזקות בעולם. הבניין נפגע בקומות האחרונות שלו, אין שום סיבה בעולם שהוא יתמוטט כמו פירמידה, אלא אם מישהו באמת השתיל שם חומרי נפץ.
3. יש עוד סיבות למה להם היה לעשות את זה ולמה הם עשו את זה, יש מלא אתרי קונצפירציה על זה וממש איגודים שלמים באינטרנט, יש להם מאות מאמרים והוכחות שהממשל היה מעורב בזה והממשל שם עליהם זין ולא אכפת מה יש להם בידיים.

דרך אגב גם הרצח של קנדי (JFK) היה בחסות הממשל או מקורבים. ורק ב 2034 (75 שנה לאחר המקרה) יהיה אפשר לפתוח את מסמכי החקירה על המקרה ואז יוכיחו באמת מי זה היה.
אם ב 2034 ימצא שרצחו את JFK אנשים מהממשל, תהיה בטוח ש 9/11 זה עוד אחד מאותם המקרים.

הסרט זה חרא זה ידוע, אבל הוא דובר 50% אמת לערך מכלל הסרט. כל החרא המדעי שם דיי מטומטם ולא נכון (מתכות. כימיה של ברזלים שונים וכו').
אבל, יש דבר אחד שהוא בטוח. ארה"ב לא שיחררה עד הלום דוחות על 9/11 וכל הממצאים הוסרו מיידית מהמקום כולל העמודים של הבניין. בנוסף אי אפשר לגשת אליהם והם לא במדינה בכלל.
דבר אחרון, יש מסמכים ברורים שאוסמה בן לאדן היה קשור לאחד האיגודים של ארה"ב לפני הפיגוע ועוד יותר ברור זה הזיוף שעשו לו בתקשורת האמריקאית כמישהו שהתחזה אליו וזה היה ממש ביזיון וחיכוי עלוב.

יש לזה כמה סיבות.
2. פגיעה של מטוס לא אמורה בכלל להוריד בניין שכזה, במיוחד לא בניין שנבנה בשנות ה 70 ומהמתכות בין הכי חזקות בעולם. הבניין נפגע בקומות האחרונות שלו, אין שום סיבה בעולם שהוא יתמוטט כמו פירמידה, אלא אם מישהו באמת השתיל שם חומרי נפץ.
3. יש עוד סיבות למה להם היה לעשות את זה ולמה הם עשו את זה, יש מלא אתרי קונצפירציה על זה וממש איגודים שלמים באינטרנט, יש להם מאות מאמרים והוכחות שהממשל היה מעורב בזה והממשל שם עליהם זין ולא אכפת מה יש להם בידיים.

דרך אגב גם הרצח של קנדי (JFK) היה בחסות הממשל או מקורבים. ורק ב 2034 (75 שנה לאחר המקרה) יהיה אפשר לפתוח את מסמכי החקירה על המקרה ואז יוכיחו באמת מי זה היה.
אם ב 2034 ימצא שרצחו את JFK אנשים מהממשל, תהיה בטוח ש 9/11 זה עוד אחד מאותם המקרים.

לא הבנתי, אז שומן רווי זה טוב או רע?

יש לזה כמה סיבות.

אז לקרוא לג'ק באוור או למאלדר וסקאלי? 😆

אני לא בטוח בכלל שלא מדובר פה בהצתה רגילה כמו הרבה שרפות קודמות שהתרחשו באזור הכרמל, ותנאי מזג האוויר הם שהפכו את השריפה הזאת לקטלנית כלכך.

מה דעתך על תקרית רוזוול ונחיתת הירח משה? 😲

נערך לאחרונה:
הייתה תקופה שחקרתי את כל נושא הקונספירציות (יותר נכון התעניינתי) ודווקא יש הרבה דברים שיש להם לא מעט רפרנסים

915ecd8d1c4b38cc3eca49cd20ab691b.wix_mp

הייתה תקופה שחקרתי את כל נושא הקונספירציות (יותר נכון התעניינתי) ודווקא יש הרבה דברים שיש להם לא מעט רפרנסים

915ecd8d1c4b38cc3eca49cd20ab691b.wix_mp

קראתי על הרבה קונספירציות או תאוריות בזמן האחרון, בעיקר על תקרית רוזוול, חטיפות חייזרים וכדומה, כל מיני דברים מאוד מעניינים (גם התאוריה על הסולן של ביטלס) אבל רק הזמן יעשה את שלו אם הכל שקרים או דברים נכונים 😲

קראתי על הרבה קונספירציות או תאוריות בזמן האחרון, בעיקר על תקרית רוזוול, חטיפות חייזרים וכדומה, כל מיני דברים מאוד מעניינים (גם התאוריה על הסולן של ביטלס) אבל רק הזמן יעשה את שלו אם הכל שקרים או דברים נכונים 😲

דווקא חטיפות חייזרים אני פחות מתעניין. היה חוקר בשם ביל קופר שהוא טען שחלק עצום מכל חטיפות החייזרים הוא מבויים ומפוברק בין השאר כדי שהממשל האמריקאי יוכל באחד מהימים לבצע מה שנקרא
false flag
תכלס המון מהתמונות נראות מזוייפות, אבל כך או כך זה יוצר בלבול אצל אנשים לגבי התופעה.

היום הוא שוכב מתחת לאדמה. הרגו אותו בטענה שהוא "מסוכן" לציבור ויש לו נשק בבית או משהו כזה.
הוא כמובן טען עוד הרבה דברים אחרים אבל כנראה שהוא די קלע למטרה.
אני חושב שהוא גם "חזה" (לא בקטע מיסטי או משהו, על פי מחקרים שלו הכוונה) את 11.9

ריפטו מעניש את ישראל על זה שלא מספיק אנשים פה עושים סקוואט לא ידעתם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית