חזה גברי (גניקומסטיה) יורד בחיטוב ?

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
חזה גברי (גניקומסטיה) יורד בחיטוב ?
יש לי שומן בחזה הוא יורד בחיטוב ?

אני מאמין שהתכוונת לחזה נשי

אם זה אמיתי אז לא, אם זה הפסאודו אז זה אפשרי, אבל אי אפשר לדעת עד כמה חיטוב שתעשה יעזור, אולי בגלל הגנטיקה שלך תצטרך להגיע לאחוז שומן יחסית נמוך בשביל לסדר את זה.

• פותח/ת השרשור
כן המצב שלי יותר דומה לפאוסדו הזה
ועכשיו אני בחיטוב על 17 אחוזי שומן ואני מתכנן לרדת ל-10 אחוז אז זה ירד ?

• פותח/ת השרשור
הרקמת שד שלי היא נשית ויש לי שם שומן , השומן ירד בחיטוב ? ואיזה מקרים אתה מכיר שזה ירד ?^

---------- התגובה התווספה ב 17:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:29 ----------

מכיר 3 מקרים שזה עזר

גבר אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית
איזה מקרים אתה מכיר שזה עזר ?

---------- התגובה התווספה ב 22:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:31 ----------

של חיטוב די קיצוני ו40 מג טאמוקס. שמות אני לא אמסור. מדובר ב חבר בן 19,21,24

• פותח/ת השרשור
אני עושה חיטוב קיצוני או לא אבל אני עדיין יורד ובעזרת ה' יגיע עוד לאחוז שומן נמוך 9 10 ואז יתחיל מסה ,ומזה 40 מג טאומקס ? אני לא מחפש שהפטמות ישתנו אני רק רוצה שהשומן ירד .. הוא ירד ?

נערך לאחרונה:
טאמוקסיפן הוא כדור אנטי ארומטזה די חזק,מינון 40 מג,מינון די גבהה. אם הבעיה היא לא רק שומן,אלא גם בלוטת חלב מוגדלת ללא ממצאים פטלוגיים,אז יש מצב שטמוקס וחיטוב עוזרים. ראיתי את זה 3 פעמים.

רגע,אז הכוונה שאם זה פסאודו נדיר שזה יורד בחיטוב? כאילו רק באחוזי שומן חד ספרתיים?
מה שקשור להורמונים זה הפסאודו ויש תקווה שזה ירד אחרי גיל ההתבגרות?

• פותח/ת השרשור
זה כבר ירד לי קצת השומן משם הייתי על 20 % לפני תחילת החיטוב ועכשיו אני על 17 וזה ירד. אתם חושבים שזה ירד לחלוטין ב10 אחוז שומן ? מזה טאמוקסיפן ? מה הוא עושה בעצם ? ומזה שטמוקס?

נערך לאחרונה:
טאמוקסיפן הוא כדור אנטי ארומטזה די חזק,מינון 40 מג,מינון די גבהה. אם הבעיה היא לא רק שומן,אלא גם בלוטת חלב מוגדלת ללא ממצאים פטלוגיים,אז יש מצב שטמוקס וחיטוב עוזרים. ראיתי את זה 3 פעמים.

אגב לגבי הטמוקסיפן\נולבה, זה מצריך מרשם רופא או שאפשר לקנות את זה ככה?
לגבי המינון, 40 מ"ג לכמה זמן (בהנחה שעושים חיטוב של כחודשיים-שלושה) ?
באיזה שלב של החיטוב לוקחים את הנולבה? (התחלה\אמצע\סוף\כל החיטוב)

תודה!

אנטי אסטרוגן, לא אנטי ארומטזה.

• פותח/ת השרשור
מהם עושים הכדורים האלה אבלל ? ומאיפה קונים אותם ?
השומן ירד לי בחזה כי כבר ירדתי 3 אחוזי שומן וזה ירד כרגע אני על 17 אחוז אם אני יגיע 10 זה ירד ?

---------- התגובה התווספה ב 23:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:35 ----------

אם יש לך פסאדו שום כדורים לא יעזרו לך, תרד באחוז שומן לכיוון ה 10% ואז תראה אם אתה צריך ניתוח או לא.

• פותח/ת השרשור
לא הלכתי לפסלטיקאי והוא אמר שזה גניקומסטיה בינתיים השומן ירד קצת אני ירד ל10 ויראה אם השומן ירד כמעט לחלוטין הפטמות לא כל כך מפריעות לי אגב יש אותם גם לעוז זהבי שהוא גם היה ילד שמנמן .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית