היום הפצצתי בסירטונים, צילמתי כמה שיותר היום 😃 ואני מקווה מאוד שבלחיצת חזה הטכניקה שלי כבר מה שנקרא 'מושלמת' - או לפחות מספיק טובה כדי להתקדם במשקל, כי בנתיים אני פוחד להתקדם.
בקשר לסקווט, 30ק"ג יוצא לי מצויין, 35 סביר, ו40~50 קשה לי לעלות אחרי הסט השלישי.
בקשר ללחיצת רגליים, אני לא יודע אם עשיתי טוב, מה שכן לא הזזתי את הגב, הרגליים היו מקבילות ובערך בצדדי האמצע של המשטח.
אשמח לשמוע תגובות בונות מה לשפר ומה כן טוב!
בקשר לסקווט, 30ק"ג יוצא לי מצויין, 35 סביר, ו40~50 קשה לי לעלות אחרי הסט השלישי.
בקשר ללחיצת רגליים, אני לא יודע אם עשיתי טוב, מה שכן לא הזזתי את הגב, הרגליים היו מקבילות ובערך בצדדי האמצע של המשטח.
אשמח לשמוע תגובות בונות מה לשפר ומה כן טוב!
תודה רבה רבה רבה מראש לכולכם!
נתחיל בסקווט: שימו לב שזה מהמשקלים הגבוהים לנמוכים, ותגידו לי אם הטכניקה יותר טוב במשקלים הנמוכים, ומה צריך לשפר בטכניקה.
נמשיך עם לחיצת חזה:
הכנסתי שכמות פנימה ככה שממש הרגשתי שהם מוכנסות פנימה, הוצאתי חזה כמה שיכולתי, פתחתי רגליים לצדדים ולקחתי אותם קצת אחורה. תגידו לי אתם מה לא בסדר (בהנחה שיש משהו לא בסדר בטכניקה). 30 קילו
ונסיים עם לחיצת רגליים:
לא הזזתי את הגב, הרגליים היו מקבילות ובערך בצדדי האמצע של המשטח.
שוב פעם, תודה רבה לעונים.🙌
הכנסתי שכמות פנימה ככה שממש הרגשתי שהם מוכנסות פנימה, הוצאתי חזה כמה שיכולתי, פתחתי רגליים לצדדים ולקחתי אותם קצת אחורה. תגידו לי אתם מה לא בסדר (בהנחה שיש משהו לא בסדר בטכניקה). 30 קילו
ונסיים עם לחיצת רגליים:
לא הזזתי את הגב, הרגליים היו מקבילות ובערך בצדדי האמצע של המשטח.
שוב פעם, תודה רבה לעונים.🙌
נערך לאחרונה ע"י מנהל: