הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ *סקווט * לחיצת רגליים * וחזה * 12/3

מצב
השרשור נעול

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
היום הפצצתי בסירטונים, צילמתי כמה שיותר היום 😃 ואני מקווה מאוד שבלחיצת חזה הטכניקה שלי כבר מה שנקרא 'מושלמת' - או לפחות מספיק טובה כדי להתקדם במשקל, כי בנתיים אני פוחד להתקדם.
בקשר לסקווט, 30ק"ג יוצא לי מצויין, 35 סביר, ו40~50 קשה לי לעלות אחרי הסט השלישי.
בקשר ללחיצת רגליים, אני לא יודע אם עשיתי טוב, מה שכן לא הזזתי את הגב, הרגליים היו מקבילות ובערך בצדדי האמצע של המשטח.
אשמח לשמוע תגובות בונות מה לשפר ומה כן טוב!
תודה רבה רבה רבה מראש לכולכם!
נתחיל בסקווט: שימו לב שזה מהמשקלים הגבוהים לנמוכים, ותגידו לי אם הטכניקה יותר טוב במשקלים הנמוכים, ומה צריך לשפר בטכניקה.

נמשיך עם לחיצת חזה:
הכנסתי שכמות פנימה ככה שממש הרגשתי שהם מוכנסות פנימה, הוצאתי חזה כמה שיכולתי, פתחתי רגליים לצדדים ולקחתי אותם קצת אחורה. תגידו לי אתם מה לא בסדר (בהנחה שיש משהו לא בסדר בטכניקה). 30 קילו

ונסיים עם לחיצת רגליים:
לא הזזתי את הגב, הרגליים היו מקבילות ובערך בצדדי האמצע של המשטח.

שוב פעם, תודה רבה לעונים.🙌

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא מתיימר להיות טוב בתיקון תנועות

אבל לדעתי בלחיצת חזה בסרטון השני חסר לך כוח ברגליים. אתה מרים את הגב התחתון מעט? כמו שממליצים בSS?
זה יתן לך יותר כוח, ככה גם הרחב גבי נכנס יותר לפעולה.

לגבי סקוואט. זה נראה שהרגליים גולשות קדימה יותר מדי. אתה עומד לדעתי יותר מדי רחב.

לגבי לחיצת רגליים. תעלה משקל. זה תרגיל קל 😃

• פותח/ת השרשור
אני לא מתיימר להיות טוב בתיקון תנועות

אבל לדעתי בלחיצת חזה בסרטון השני חסר לך כוח ברגליים. אתה מרים את הגב התחתון מעט? כמו שממליצים בSS?
זה יתן לך יותר כוח, ככה גם הרחב גבי נכנס יותר לפעולה.

לגבי סקוואט. זה נראה שהרגליים גולשות קדימה יותר מדי. אתה עומד לדעתי יותר מדי רחב.

לגבי לחיצת רגליים. תעלה משקל. זה תרגיל קל 😃
בקשר לכוח ברגליים, התחיל להיעלם הכוח בסט השלישי.
בקשר לגב התחתון - אני לא מזיז אותו, ואני לא עושה SS.
בקשר לסקווט - כן לצערי הרגליים גולשות אחושארמוטה חח, אבל שים לב בסרטון של ה 30קילו הרגליים לא זזות בכלל ואני עולה במהירות ובקלילות - מה דעתך?
לחיצת רגליים לא כל כך קל אבל אני אעלה עוד קצת, הרגליים שלי חלשות :|
:victory:תודה:victory:

הסקוואט של ה 35 ו40 קילו היה מוזר,הברכיים שלך ממש ממש גלשו,אתה גם עומד קצת רחב מדיי לפי דעתי (לא ממש רואים),גם נראה שאין היפ דרייב בכלל... ב 30 קילו הברכיים עדיין גולשות אבל פחות,זה נראה יותר טוב

הלחיצת חזה נראה קצת יותר טוב...זה נראה כאילו אתה יורד עם המוט לכיוון הבטן ולא לכיוון החזה,תנסה שהמוט יגע קצת יותר למעלה בגוף שלך (אם הבנת מה אני מתכוון)

• פותח/ת השרשור
הסקוואט של ה 35 ו40 קילו היה מוזר,הברכיים שלך ממש ממש גלשו,אתה גם עומד קצת רחב מדיי לפי דעתי (לא ממש רואים),גם נראה שאין היפ דרייב בכלל... ב 30 קילו הברכיים עדיין גולשות אבל פחות,זה נראה יותר טוב
סבבה, לדעתי ב30 קילו זה מושלם 😃
הלחיצת חזה נראה קצת יותר טוב...זה נראה כאילו אתה יורד עם המוט לכיוון הבטן ולא לכיוון החזה,תנסה שהמוט יגע קצת יותר למעלה בגוף שלך (אם הבנת מה אני מתכוון)
בקשר ללחיצת חזה, נכון, שמתי לב שהורדתי די נמוך, אני צריך להוריד קצת יותר למעלה.

בסקוואט אתה נופל קדימה עם המשקל- תעבוד בצורה שתרגיש שהעקבים דוחפים כל התנועה.
בלחיצת חזה אתה תופס רחב מידי לטעמי- תתפוס ככה שהאמה שלך תיהיה מאונכת לרצפה .
בלחיצת ררגליים על תתן לתחת "לעלות למעלה".

• פותח/ת השרשור
בסקוואט אתה נופל קדימה עם המשקל- תעבוד בצורה שתרגיש שהעקבים דוחפים כל התנועה.
בלחיצת חזה אתה תופס רחב מידי לטעמי- תתפוס ככה שהאמה שלך תיהיה מאונכת לרצפה .
בלחיצת ררגליים על תתן לתחת "לעלות למעלה".
בסקווט - זה הדבר היחידי שעדיין אני לא מצליח לשלוט אליו.
בלחיצת חזה - ההחזקה היא מושלמת
בלחיצת רגליים - תאמין לי שאני עושה הכל כדי לא להזיז את התחת מהמקום או להיעזר בה כי אני יודע שאסור להזיז אותה ואת הגב אלא רק להיעזר ברגליים.

תקשיב גבר, בנוגע לסקוואט, אם היית יודע איך עושים את התנועה היה אפשר לתקן אותך, אבל לצערי אין לך מושג איך עושים סקוואט. אני ממליץ לך לקרוא את הספר של SS ולראות את הDVD על מנת ללמוד טוב את התנועה כי מה שאתה עושה זה לא קרוב לסקוואט כפי שהוא אמור להראות.
עוד המלצה, אין טעם לבקש ביקורת על טכניקה של לחיצת חזה וכל שאר תרגילי השטויות, הטכניקה בחזה באה עם הזמן ואפשר לבקש עזרה בה גם מכל מאמן מקומי או מתאמן עם קצת נסיון, הבעיות שלך נובעות מחוסר נסיון בהחזקת המוט זה הכל. כשאתה מעלה לפורום סרטונים אני ממליץ לך לעלות רק סרטוני סקוואט ודד ליפט אחרת אתה סתם מבזבז לגולשים את הזמן.

נערך לאחרונה:
בסקואט ובלחיצות חזה
תמיד שאתה יורד הכי למטה אתה עוצר, ואז אתה מוריד עוד טיפה ועולה...
למה?
ולמה בכלל העלת את הלג פרס 😳

בסקווט - זה הדבר היחידי שעדיין אני לא מצליח לשלוט אליו.
בלחיצת חזה - ההחזקה היא מושלמת
בלחיצת רגליים - תאמין לי שאני עושה הכל כדי לא להזיז את התחת מהמקום או להיעזר בה כי אני יודע שאסור להזיז אותה ואת הגב אלא רק להיעזר ברגליים.

תתרגל את זה אפילו בלי מוט כדי שתרגיש איך זה שהמשקל "על העקבים" לכל אורך התנועה.
לגבי הלחיצת חזה- ניתן לתפוס גם רחב כמו שאתה תופס.
בלחיצת רגליים- מתחילת התרגיל תצמיד את הגב למשענת (תצמיד גם את עצם הסקרום- העצם שבולטת שאתה מרגיש תחת לעמוד השדרה-באגן) תוציא חזה- תשמור על הקשת בגב לכל אורך התנועה. אם אתה לא עושה את הלחיצה כמו בסקוואט שהרגליים פונות החוצה והברכיים לצדדים אז ה"סוף" של התונעה (הכוונה הסוף בכיוון שהברכיים באות אליך) יגיע הרבה יותר מהר-אתה תרגיש שהירך נתקעת בבטן/מותן. תעצור שתגיע לשם כי מעבר לזה אתה פשוט מעגל את התחת למעלה.

• פותח/ת השרשור
תקשיב גבר, בנוגע לסקוואט, אם היית יודע איך עושים את התנועה היה אפשר לתקן אותך, אבל לצערי אין לך מושג איך עושים סקוואט.
תקשיב גבר, אני יכול ללמד אותך לעשות סקווט, פשוט הבעיה שהרגליים שלי חלשות וקשה לי לא לגלוש איתם אחרי ה-30קילו. שים לב שב30קילו הרגליים שלי לא גולשות בכלל.
תתרגל את זה אפילו בלי מוט כדי שתרגיש איך זה שהמשקל "על העקבים" לכל אורך התנועה.
לגבי הלחיצת חזה- ניתן לתפוס גם רחב כמו שאתה תופס.
בלחיצת רגליים- מתחילת התרגיל תצמיד את הגב למשענת (תצמיד גם את עצם הסקרום- העצם שבולטת שאתה מרגיש תחת לעמוד השדרה-באגן) תוציא חזה- תשמור על הקשת בגב לכל אורך התנועה. אם אתה לא עושה את הלחיצה כמו בסקוואט שהרגליים פונות החוצה והברכיים לצדדים אז ה"סוף" של התונעה (הכוונה הסוף בכיוון שהברכיים באות אליך) יגיע הרבה יותר מהר-אתה תרגיש שהירך נתקעת בבטן/מותן. תעצור שתגיע לשם כי מעבר לזה אתה פשוט מעגל את התחת למעלה.
בקשר למוט ריק, אני אנסה.
לחיצת חזה - שמח שיש בינינו הסכמה 😃
לחיצת רגליים - אני אקרא עוד קצת על לחיצת רגליים ;)

תקשיב גבר, אני יכול ללמד אותך לעשות סקווט, פשוט הבעיה שהרגליים שלי חלשות וקשה לי לא לגלוש איתם אחרי ה-30קילו. שים לב שב30קילו הרגליים שלי לא גולשות בכלל.
עצם העובדה שאתה חושב שה30 ק"ג היה עם טכניקה טובה כבר מצביע על הבעיה שאתה לא באמת יודע איך הסקוואט אמור לראות, אתה מעביר את המשקל שלך קדימה בעליה + מרים את החזה יותר מדי.
זה שיפור בהחלט, אבל זה עוד לא שם.

• פותח/ת השרשור
אתה מעביר את המשקל שלך קדימה בעליה + מרים את החזה יותר מדי.
מסכים איתך בהחלט בקשר לזה שאני מעביר את המשקל קדימה, אני עדיין לא מצליח לשלוט על זה שאני צריך להישען על העקבים ולא על קצות האצבעות ברגליים.
בקשר לחזה, אני צריך פחות להרים אותו?

אתה לא צריך לחשוב על להרים פחות את החזה, זה יסתדר ברגע שיהיה לך היפ דרייב מסודר כמו שצריך.
תנסה להרים את האצבעות של הרגליים ולהשען על העקב ולדחוף רק ממנו, תסתכל על הסרטון של ריפ fixing the hip drive

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך לחשוב על להרים פחות את החזה, זה יסתדר ברגע שיהיה לך היפ דרייב מסודר כמו שצריך.
תנסה להרים את האצבעות של הרגליים ולהשען על העקב ולדחוף רק ממנו, תסתכל על הסרטון של ריפ fixing the hip drive
המון תודה לך.🙌

בקשר למוט ריק, אני אנסה.
לחיצת חזה - שמח שיש בינינו הסכמה 😃
לחיצת רגליים - אני אקרא עוד קצת על לחיצת רגליים ;)
באמת?
אני דורש להוסיף את זה לחובות לראק! לחמוד פה יש את האומץ לדבר ככה למי שהסקוואט שלו ב-150 קילו יותר? אתה אפס. סליחה אם נפגעת. רק ניסיתי לעזור לך, עדיף שתקבל את זה בפנים מהאשר שתחיה בהשליות.

נערך לאחרונה:

תגיד לי אתה מפגר? תלמד את עצמך לעשות קודם סקוואט, כי בנתיים אתה סתם מתיישב לחרבון עם מוט על הגב. אני שמח שאתה חושב שלחיצות החזה שלך והסקוואטים שלך הם מושלמים ואתה יכול להוות דוגמא של ממש לאחרים אבל להעלות פה סרטונים מפגרים של סקוואטים נוראיים, לחיצות רגליים ומשיכות יד אחורית לביקורת ואז לצאת על אנשים כמוהו עם "אני יכול ללמד אותך" ואז להביא תירוצים מטומטמים מצביעים על פיגור שכלי.

אם אתה בא לפה לבקש עזרה תבלע את האגו ותקבל את מה שאומרים לך כי כרגע הסקוואט שלך דפוק ברמות. זה לא סקוואט.

אה, ו-✌️

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
באמת?
אני דורש להוסיף את זה לחובות לראק! לחמוד פה יש את האומץ לדבר ככה למי שהסקוואט שלו ב-150 קילו יותר? אתה אפס. סליחה אם נפגעת. רק ניסיתי לעזור לך, עדיף שתקבל את זה בפנים מהאשר שתחיה בהשליות.
חובות ראק? אתה מפגר..? בקשר לסקווט, כל מה שאתה אומר זה לא נכון ולא מקצועי בכלל, אז עדיף שלא תגיב באשכול.
תגיד לי אתה מפגר? תלמד את עצמך לעשות קודם סקוואט, כי בנתיים אתה סתם מתיישב לחרבון עם מוט על הגב. אני שמח שאתה חושב שלחיצות החזה שלך והסקוואטים שלך הם מושלמים ואתה יכול להוות דוגמא של ממש לאחרים אבל להעלות פה סרטונים מפגרים של סקוואטים נוראיים, לחיצות רגליים ומשיכות יד אחורית לביקורת ואז לצאת על אנשים כמוהו עם "אני יכול ללמד אותך" ואז להביא תירוצים מטומטמים מצביעים על פיגור שכלי.

אם אתה בא לפה לבקש עזרה תבלע את האגו ותקבל את מה שאומרים לך כי כרגע הסקוואט שלך דפוק ברמות. זה לא סקוואט.

אה, ו-✌️
אני לא מפגר - אולי אתה, תגיד שמת לב שאפעם לא רשמת תגובה "חיובית" באשכולות שפתחתי? אז עדיף שלא תגיב באשכולות שאני פותח/אפתח.
אם הסקווט שלי כל כך גרוע, אז מה גרוע בו לדעתך? איפה שהמוט יושב - בסדר גמור, הגובה שאני יורד אליו - מצויין, אני מסתכל נכון, הבעיה היחידה שיש לי זה שהרגליים שלי גולשות.
בקשר ללחיצת חזה - מה לא טוב עשיתי גאון?
בקשר ללחיצת רגליים - זה לא ממש רלוונטי לקטגורייה פה אבל אני אשפר את זה, בסופו של דבר התרגיל ממש פשוט.
אני מבקש שלא תגיב יותר באשכולות שלי - כי אתה פשוט חרא של בנאדם ואני לא יכול/רוצה לקחת לתשומת לבי את התגובות ה"אופטימיות" שלך ואת הוויכוח המגעיל שאתה יוצר באשכולות שלי כל פעם מחדש.

שורה תחתונה, מי שאומר "הסקווט לא מתקרב לסקווט" ו/או דברים בסגנון שישמור את הערות שלו לעצמו ושלא יגיב באשכול.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית