הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לעליה בכח ללא סקוואט

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
בעקבות פציעה אני לא יכול לעשות יותר סקוואט, אני בינתיים בתוכנית ליצנים והחלטתי שהגיע הזמן לחזור למוטב.

המשקלים העדכניים לתוכנית:
בנצ' 105 2X7
מילטרי 50 1X8
BOR- 90 2X15
דדליפט אחרי איפוס מוחלט 80 2X8 בעליה
מתח+15 2X15

או FBW או AB לא מעניין אותי, אני אמשוך את התוכנית חודש-חודשיים שאני אגיע למשקלי מקס' ואמשיך לBULKING ROUTINE או משהו בסגנון.

הממ דרופ סט בפשיטת ברכיים. האמת שאין לי מושג. אולי יעבוד. אני חושב שהייתי הולך דווקא על טווח גבוה של חזרות (כמו שכתבתי, 8-12), 3 סטים אמור להספיק בשביל הגירוי.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה- רשמתי לפני.
אני מתכוון להתחיל לרוץ בקרוב- אולי זה יוסיף עוד קצת גירוי לרגלים, מינורי אומנם אבל עדיין.

מכונה לבד?זה יספיק?במקומך הייתי עושה משהו כזה
A סומו דדליפט+גוד מורנינג(או כל תרגיל דומה)
B פשיטת ברכיים+דדליפט קלאסי

סומו דדליפט ואח"כ גוד מורנינג? בשביל מה? (מה גם שאני מאלה שחושבים שכדאי לחכות עם הגוד מורנינג עד שהמשקלים בתרגילי הבסיס דורשים את זה).

גם אני רק שזה זמני ובתור אופציה,אפשר לוותר עליו
בכל מקרה..זה אחלה תחליף לעבודה על תחת והאמסטרינג עד שהוא יחזור לסקוואטים

• פותח/ת השרשור
מכונה לבד?זה יספיק?במקומך הייתי עושה משהו כזה
A סומו דדליפט+גוד מורנינג(או כל תרגיל דומה)
B פשיטת ברכיים+דדליפט קלאסי

זה יוצא 3 פעמים דדליפט בשבוע, אני לא יודע אם הגוף יצליח להתאושש מזה ואני מעדיף לא לקחת את הצ'אנס.

• פותח/ת השרשור
שכחתי להוסיף- אני מתכוון להוסיף 2 סטים של סיבולת לאחר כל אימון לחזה (שכיבות שמיכה) ולבטן לקראת יום סיירות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית