הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו מכיר 1.3-dymethylamylamine

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
מאיפה אפשר להשיג את זה?

תודה 😃

---------- התגובה התווספה ב 15:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:21 ----------

או בכלל איך זה נקרא בתור תוסף..

• פותח/ת השרשור
אחלה, מישהו מכיר מוצר מסויים שמוכרים שזה המרכיב בו?
מצאתי רק אחד של PrimaForce שזאת התמונה שלו:
13dimethyl.jpg

אבל אני לא מוצא את מי שמוכר אותו..
מישהו מכיר מוצר אחר?

זה חלק מהחומרים שבג'קד. ומסתבר שזה באמת חומר לא חוקי מבחינת ספורטיבית. לא יודע מה עמדת המדינה לגבי החומר.

אוקי אני מבין שכנאה יש ספורטאים שאסור להם לקחת כביכול בתאוריה כל מני תוספים

מה לא מובן? ג'ק לא נחשב חוקי.
היה לנו לא מזמן אשכול על זה. תריצו חיפוש.

מתוך ויקיפדיה:

Methylhexaneamine is not FDA approved in its own right, although it is a component of geranium oil which is approved for use in foods, and so this has been used to justify claims that it should be classified as a dietary supplement rather than a pharmaceutical product. It is technically correct to say that methylhexaneamine is a dietary supplement, as it is a component of the oil from Pelargonium graveolens, which is approved for use in food.

בשורה תחתונה - בתור חומר בפני עצמו הוא לא מאושר אך כאשר הוא מגיע כחלק משמן גרניום הוא כן מאושר. קצת מוזר... אבל כנראה זו הסיבה שג'אקד נמכר בצורה חוקית בארה"ב.

אפשר לדעת מהם ההשפעות שלו? רשום שהוא סם מסיבות פופולארי בניו זילנד 0_ס

הוא מקוטרג כאמפטמין חלש. אמפטמינים מגבירים עירנות, ממריץ, ומגביר הפרשה של סרוטונין - מה ש"עושה אותך שמח" ולכן הוא פופולרי במסיבות (כמו רטלין, אפדרין וכל מני תרכובות שיש בכדורים שפועלים כמו טיפות אף ואנשים לוקחים בשביל הכיף).
מבחינת ספורט - אמפטמינים מדכאים תיאבון ועוזרים בחיטוב.

מעבר לאי חוקיות שלו,יש לו נזקים?
כן, כמו כל משפחת האמפטמינים, אבל זה אמפטמין יחסית חלש ככה שהסיכוי לנזקים קטן יותר.

• פותח/ת השרשור
מה עשו את זה לא חוקי מה?!
*** אמא שלהם, ועכשיו מי ינסה להשיג את זה.. אם כבר להשיג משהו אז אפדרין קפאין.

מה עשו את זה לא חוקי מה?!
*** אמא שלהם, ועכשיו מי ינסה להשיג את זה.. אם כבר להשיג משהו אז אפדרין קפאין.

תרגע אחי. ממריצים הם overraed לדעתי הם אפילו מעקבים גדילה.

קבל אנלוגיה. תחשוב על זה שאתה יוצא לדייט מתקלח מתלבש יפה שם בושם לא משנה אם הבחורה תמשך אליך או לא אתה לפחות תקבל קרדיט על סדר וניקיון ועומת זאת צחשוב על שאתה חוזר הבייתה מאימון מסריח ומלוכלך דופק 2 דרינקים חושב שאתה מלך העולם ויוצא לדייט. אתה אולי חושב שאתה זכר אלפא אבל בעצם את סתם בחור מסריח ולא מקולח. אני מקווה שנקודה הובהרה לגבי ממריצים. 😃

• פותח/ת השרשור
תרגע אחי. ממריצים הם overraed לדעתי הם אפילו מעקבים גדילה.

קבל אנלוגיה. תחשוב על זה שאתה יוצא לדייט מתקלח מתלבש יפה שם בושם לא משנה אם הבחורה תמשך אליך או לא אתה לפחות תקבל קרדיט על סדר וניקיון ועומת זאת צחשוב על שאתה חוזר הבייתה מאימון מסריח ומלוכלך דופק 2 דרינקים חושב שאתה מלך העולם ויוצא לדייט. אתה אולי חושב שאתה זכר אלפא אבל בעצם את סתם בחור מסריח ולא מקולח. אני מקווה שנקודה הובהרה לגבי ממריצים. 😃

האמת להגיד לך?
קצת קשה היה לי להבין את האנלוגיה אבל ניראה לי שעדיף להיות זכר אלפא לא? 🤩

חחח. תראה ממריצים זה הכל אשליה. אתה מקבל את rush שאתה רוצה אתה באמת מרגיש טוב וחושב שאתה מפציץ. אבל זאת אשליה למה? ממריצים מקווצים את כלי הדם וכאשר כלי הדם מקווצים הדם לא מגיע בכמות הרצויה שלריר שעבר עבודה עכשיו ובכך אתה מונע בעצם אספקה של כל ההורמונים סוכר וחומצות אמינו שאתה רוצה לסםק לשריר שלך. בנוסף הם מדכאי תיאבון ברמה כזאת או אחרת. עכשיו תגיד כן אבל יש אגנין ו NO וכל זה לא? כן נכון אבל זה ממריצים ו NO נוגדים אחד את השני NO מרחיב את כלי הדם וממריצים מקווצים את כלי הדם אז אתה מקבל שני דברים שפועלים אחד נגד השני לא משהו שאתה רוצה שיקרה. לסיכום על ממריצים אתה אולי תרגיש טוב ומפוקס אבל בפועל אתה מונע מהגוף שלך לפעול באופן אופטימאלי. אני לא רואה צורך בשימוש בממריצים מעבר לדיאטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית