הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת סקוואט

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב אחרי כמה זמן של תירגולי סקוואט אם אתם זוכרים היו לי קצת בעיות והיום צילמתי את עצמי עושה סקוואט מקווה שישתפר משהו ואני יוכל להתחיל לעשות את התוכנית כמו שצריך:

(אני יודע שאין באונס אבל אני עובד על זה מקווה ששאר הדברים בסדר)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דגשים:
1.זה נראה כאילו כל שנייה אתה משחק עם התחת יותר מידי כשאתה יורד, תוציא ת'תחת ותרד, ותעלה קצת יותר מהר.
2.הרגליים שלך קצת גולשות, ואני בספק אם אתה שובר מקביל
3. נראה כאילו אתה מסתכל בזוית של 90 מעלות, תסתכל בזוית של 45 מעלות.

דגשים:
1.זה נראה כאילו כל שנייה אתה משחק עם התחת יותר מידי כשאתה יורד, תוציא ת'תחת ותרד, ותעלה קצת יותר מהר.
2.הרגליים שלך קצת גולשות, ואני בספק אם אתה שובר מקביל
3. נראה כאילו אתה מסתכל בזוית של 90 מעלות, תסתכל בזוית של 45 מעלות.

הוא שובר מקביל+. הוא מנסה מוציא את התחת כמו שצריך ומנסה להדגיש היפ דרייב. הוא מוציא ברכיים לצדדים בבירור ואי אפשר להעיד על גלישתן כי אתה לא רואה איפה הוא עומד.

סה"כ זה סקוואט של מישהו שמנסה לשפר טכניקה ומבצע את התרגיל עם תיקונים שהוא מבליט ומקצין את השיפורים הללו. בגלל זה הוא עולה לאט ולא עושה באונס כאילו הוא מוודא שירד מספיק עמוק, שהוציא את התחת מספיק.

ותביט למטה במקום ישר קדימה כאילו אתה מביט למראה, אם אתה באמת מביט למראה אל תעשה זאת.

• פותח/ת השרשור
אני לא מביט למראה אבל אני ישים לב יותר למבט למטה

תודה על התגובות כל מה שאמרת זה בדיוק מה שניסיתי להראות
ניסיתי להרגיש את המתיחה ולדעת שאני יורד מספיק עמוק

אכן נראה כמו מישהו שהפנים את הדגשים, אבל התנועה לא זורמת. שים עוד משקל על הגב ותצלם. זה מאוד קשה לרדת עמוק כשהמשקל קל.

• פותח/ת השרשור
אכן נראה כמו מישהו שהפנים את הדגשים, אבל התנועה לא זורמת. שים עוד משקל על הגב ותצלם. זה מאוד קשה לרדת עמוק כשהמשקל קל.

אין בעיה אני אעלה השבוע עם עוד משקל. רציתי לשים משקל קל כדי לדעת שאני עושה נכון לפחות את התנועה, מה שלא היה קודם.
ברור שמוסיפים עוד משקל יהיה קשה יותר לשמור על הטכניקה, אבל אני אמשיך להעלות עוד סרטונים.

תודה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הטכניקה שלך לא אמור להתחרבן ברגע שאתה מוסיף משקל. רק במשקלים רציניים, או בחזרות האחרונות של סטים כבדים. אני מדברת כרגע לא על סרטון של ה- 1RM שלך, אלא על סרטון עם קצת יותר משקל, שיעזור לך לרדת עמוק, ויגרום לתנועה להיות חלקה יותר.

הוא שובר מקביל+. הוא מנסה מוציא את התחת כמו שצריך ומנסה להדגיש היפ דרייב. הוא מוציא ברכיים לצדדים בבירור ואי אפשר להעיד על גלישתן כי אתה לא רואה איפה הוא עומד.
כנראה שהוא שובר מקביל, איאפשר לדעת בבירור.
מה קשור מוציא את התחת ומנסה להדגיש? כמו ש CHAOS אמרה, התנועה צריכה להיות חלקה, אז תפסיק לדבר שטויות.

סה"כ זה סקוואט של מישהו שמנסה לשפר טכניקה ומבצע את התרגיל עם תיקונים שהוא מבליט ומקצין את השיפורים הללו. בגלל זה הוא עולה לאט ולא עושה באונס כאילו הוא מוודא שירד מספיק עמוק, שהוציא את התחת מספיק.
סה"כ, הסקווט כשהוא יורד הוא לא טוב, כשהוא עולה קשה לו "להדגיש" או "לתקן" את ההיפ דרייב כי הוא לא מסתכל בזווית של 45 מעלות, הוא מסתכל ישר, הוא צריך להתרכז בנקודה אחת. ולהיות יותר מפוקס.
ותביט למטה במקום ישר קדימה כאילו אתה מביט למראה, אם אתה באמת מביט למראה אל תעשה זאת.
✌️

קודם אתה אומר שאתה בספק אם הוא שובר מקביל, ועכשיו אתה אומר שהוא כנראה שובר מקביל, וכל זאת כשאתה מוסיף גם שלא ניתן לראות בבירור. אולי תחליט?

הוא שובר מקביל בבירור ואפילו מנסה לרדת עוד יותר עמוק. בגלל זה ובגלל שהוא מנסה להיות מודע למה שהוא עושה ובגלל שהמשקל שעל הגב קל מדי, התנועה שלו לא חלקה ואיטית ללא באונס כפי שציינתי וכפי ש-systematicchaos ציינה. אז, איפה דיברתי שטויות? ומה בדיוק ניסית לתקן במה שאמרתי?

מספיק לנסות לצאת חכם ✌️

הוא לא צריך להתרכז בנקודה אחת בשביל היפ דרייב. אל תקח את זה קשה או משהו אבל קודם תלמד לבצע את התרגילים כמו שצריך ואז תנסה לתקן אנשים.
אי אפשר ללמוד את ביצוע התרגילים רק מהספר ומזה ללמד אנשים.

• פותח/ת השרשור
הוא לא צריך להתרכז בנקודה אחת בשביל היפ דרייב. אל תקח את זה קשה או משהו אבל קודם תלמד לבצע את התרגילים כמו שצריך ואז תנסה לתקן אנשים.
אי אפשר ללמוד את ביצוע התרגילים רק מהספר ומזה ללמד אנשים.

סה"כ הטכניקה בסדר?

זה שהסקווט שלי לא מושלם, זאת לא אומרת שאני לא יודע מה צריך לעשות בשביל לתקן אותו.
עובדה, שאני מתקן את הסקווט שלי מפעם לפעם.

זה שהסקווט שלי לא מושלם, זאת לא אומרת שאני לא יודע מה צריך לעשות בשביל לתקן אותו.
עובדה, שאני מתקן את הסקווט שלי מפעם לפעם.
תן לאנשים שיודעים לעשות את העבודה שלהם
אתה לא:🙁 מהאנשים שיודעים

• פותח/ת השרשור
ממה שניתן לראות כן, אבל פעם הבאה צלם בלי הספסל הזה, הצילום צריך להכיל מהיריכיים מטה כולל איך אתה עומד, אז ניתן לראות אם אתה גולש עם הבירכיים גב ישר וכו'.
די בעיה כי זה הכלוב שאילתרתי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית