הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

worst fucking thing about my gym is...

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
האמת שהמחיר מפריע טיפה... גו אקטיב
טיפה? 😆
ואללה אם אני כבר מגיב במקומך על גו אקטיב במרכז ויצמן ת"א:

רק ספסל אחד לבנץ' פרס שטוח
2 כלובים למכון של מיליון איש
מוזיקה מסריחה
יותר מדי מכונות
אין מוט חופשי לעבוד איתו לחתירות או דדליפט חוץ מבכלובים כי הספסלים של החזה תמיד מלאים (ספסל אחד בשיפוע חיובי וספסל אחד ישר 🙄)

אבל זה רק אני

זה ישמע מוזר אבל אני אוהב את המכון שלי וממש לא מתכוון לעזוב שם, (לא מדבר בתור מדריך אלא בתור מתאמן).
יצא ללירון (מגנזיום) לבקר במכון וגם די התלהב, נכון שאין "כוסיות" ויש פחד תמידי שיפלו אבנים מהמסעדה הסינית שלמעלה (וכבר קרה מקרה) אבל מבחינת המכשור יש פשוט הכל, זה המכון היחידי נראה לי שבו יש כל כך הרבה פלטות של 20 ולאף אחד לא אכפת שאתה דופק את המוט על הרצפה בדד ליפט תוך כדי שואג ומוציא קולות. לא יצא לי לראות מכון עם דאמלים מ1 ק"ג עד 62.5 בקפיצות של 2.5 בקיצור אני מבסוט על המכון שלי (ושוב כמתאמן משה לא לקפוץ עליי).

זה ישמע מוזר אבל אני אוהב את המכון שלי וממש לא מתכוון לעזוב שם, (לא מדבר בתור מדריך אלא בתור מתאמן).
יצא ללירון (מגנזיום) לבקר במכון וגם די התלהב, נכון שאין "כוסיות" ויש פחד תמידי שיפלו אבנים מהמסעדה הסינית שלמעלה (וכבר קרה מקרה) אבל מבחינת המכשור יש פשוט הכל, זה המכון היחידי נראה לי שבו יש כל כך הרבה פלטות של 20 ולאף אחד לא אכפת שאתה דופק את המוט על הרצפה בדד ליפט תוך כדי שואג ומוציא קולות. לא יצא לי לראות מכון עם דאמלים מ1 ק"ג עד 62.5 בקפיצות של 2.5 בקיצור אני מבסוט על המכון שלי (ושוב כמתאמן משה לא לקפוץ עליי).
הציוד בסדר האווירה יש HARDCORE מסויים אבל בוא נראה את החסרונות :
1. הכל מתפרק
2. המזגנים בקושי עובדים
3. צריך למצוץ למדריכים כדי שיעבירו ערוץ (כן יא שמן )
4. המדריכים מפגרים (גם אתה 👹)
5. המנהל של המכון הוא גם שדרן ואם אתה בלי MP3 בערבים אתה סובל
6. יש אותו פלייליסט כל שעה עגולה
7. יש הרבה חולי נפש ומפוצץ רצח אם באים בשעות עומס (עומס יש בכל מכון אבל זה כבר מטורף מה שקורה שם)
8. מיכשור אירובי ברמה קצת ירודה, חוץ מהאליפטי אין משהו שווה, מה גם אם היו רוכשים כמה מכשירי אירובי עם טלויזיות מובנות זה היה מושך המון אנשים, מצידי שיעלה את המחיר למכון בעוד 300 שקל בחודש זה פשוט יהיה שווה את זה.
9. חייב להגדיל את המכון מבחינה גיאוגרפית אי אפשר לעבור בין מכשירים, יותר מדי מכשירים פחות מדי מקום.
10. סה"כ זה קרוב לבית וזה היתרון הכי גדול מבחינת המקום הזה

אסור להיות יחפים .
אנשים לא מחזירים את המשקולות למקום .
כמעט בלתי אפשרי להתאמן לא בבוקר .
די צפוף גם שריק מאנשים .

אבל תכלס חדר כושר ממש סבבה .
די אפשר לעשות מה שרוצים , אני זורק את המוט אחרי הדדליפט,
בונה פיגומים לבוקס סקוואט ונכנס לעבוד עם אנשים (גם אם 2-3 עובדים על הספסל או הכלוב ) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית