הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 60ק"ג דדליפט , 12/15

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
העלתי מ 40ק"ג ל 60ק"ג.
אני חושב שהטכניקה לא טוב מכמה סיבות:
1. אני לא מרים מספיק חזה.
2. אני צריך עוד יותר "למחוץ" את הגב התחתון וליצור איזשהי קשת בו ובכך לייצב את הגב המרכזי והעליון.
3. אני זז קדימה עם המוט, או ליתר דיוק - אני לא נשען על העקבים.
4. נעליים לא טובות - כן כן אני יודע, לכן כמעט בלתי אפשרי להישען על העקבים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חושב שעצם העובדה שאתה עובד עכשיו עם פלטות גדולות זה נראה בהרבה יותר טוב, את זה שאתה זז קצת קדימה עם המוט תתקן בעזרת נעליים, אני לא אומר שתקנה אולסטארס מכוערות(ראית אני מתאמן עם נייק), אבל מה שיש לך זה נעלי ריצה כאלה זה כאילו שאתה עומד על מיטה כשאתה עושה את הדדליפט, תקנה נעליים שטוחות עם סולייה קשה, לאדידס יש אחלה דגמים, קפוץ לחנות וקנה איזה נעל טובה.

הכתפיים לא מעל המוט ובגלל זה אתה יושב אחורה מה שגורם לבירכיים להפריע למוט לעבור בקו ישר, מה שאתה עושה כדי לתקן את זה, זה לנעול בירכיים מוקדם מידי ככה שזה עובר לSLDL
ולפני כול הדברים האלה אתה חייב לעבוד על הגמישות של המסטרינג שלך כדי שתוכל לשמור גב, אתה סתם תפצע ויכאב לך הגב אם לא תשמור עליו.
ותעזוב את עניין הנעליים, כשהנעליים יהיו הבעיה שלך תתעסק בזה. אפשר לעשות דדלפיט יפה מאד עם כול נעל.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שעצם העובדה שאתה עובד עכשיו עם פלטות גדולות זה נראה בהרבה יותר טוב, את זה שאתה זז קצת קדימה עם המוט תתקן בעזרת נעליים, אני לא אומר שתקנה אולסטארס מכוערות(ראית אני מתאמן עם נייק), אבל מה שיש לך זה נעלי ריצה כאלה זה כאילו שאתה עומד על מיטה כשאתה עושה את הדדליפט, תקנה נעליים שטוחות עם סולייה קשה, לאדידס יש אחלה דגמים, קפוץ לחנות וקנה איזה נעל טובה.
היי רמי, אתה צודק בזה שלפעמים אני פשוט שוכח שאני צריך להישען כמה שיותר קרוב לעקבים או אליהם בעצם, בקשר לנעלי ריצה כמו שריפטו אומר - זה מאוד מפריע.
הכתפיים לא מעל המוט ובגלל זה אתה יושב אחורה מה שגורם לבירכיים להפריע למוט לעבור בקו ישר, מה שאתה עושה כדי לתקן את זה, זה לנעול בירכיים מוקדם מידי ככה שזה עובר לSLDL
ולפני כול הדברים האלה אתה חייב לעבוד על הגמישות של המסטרינג שלך כדי שתוכל לשמור גב, אתה סתם תפצע ויכאב לך הגב אם לא תשמור עליו.
ותעזוב את עניין הנעליים, כשהנעליים יהיו הבעיה שלך תתעסק בזה. אפשר לעשות דדלפיט יפה מאד עם כול נעל.
היי תומר, שוב כמו שאמרתי לרמי, חובה נעליים עם סולייה חלקה, לא כיף לעשות דדליפט על מיטה - האמן לי - מה שיכול להרוס את הטכניקה משמעותית.
הכפתיים לא אמורות להיות מעל המוט, הן אמורות להיות קצת יותר מלפנים(תקן אותי אם אני טועה!).

שאלה אליכם, כשאני עם המוט ואני עומד, איך מתכופפים בצורה נכונה?
חשבתי על לכופף את החזה בלבד כמה שאני יכול, ואז לרדת קצת עם התחת ולהוציא את הנעילה מהרגליים.

אתה לא מוציא חזה.
בכלל, ואל תגיד שכן ותתווכח איתי עכשיו, אתה לא מוציא חזה
אתה עושה שילוב של SL ודדליפט קלאסי משו מוזר

הראתי לך בסלואו מושן במכון חח..
אתה אמור לרדת בדיוק כמו שאתה עולה. אתה הרי עולה עם התחת ומושך, אז אתה פשוט נותן למוט ליפול אבל מתנגד לו כדי שלא תפצע. התחת יורד ביחד עם המוט שיורד למטה.

ומשהו מאוד חשוב זה משהו שלא אמרתי לך. תתחיל להתרגל למצב שבו החזה בחוץ והתחת בחוץ. גם אני כמוך הייתי עושה תדדליפט עם הגב מוקשת. התרגלתי לאותו מצב של חזה בחוץ ביחד עם התחת ואז שבאתי לדדליפט פשוט הצלחתי להקשית. גמישות זה דבר שצריך לבנות אותו בכל היום ולא בעזרת הדדליפט עצמו..
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
הראתי לך בסלואו מושן במכון חח..
אתה אמור לרדת בדיוק כמו שאתה עולה. אתה הרי עולה עם התחת ומושך, אז אתה פשוט נותן למוט ליפול אבל מתנגד לו כדי שלא תפצע. התחת יורד ביחד עם המוט שיורד למטה.

ומשהו מאוד חשוב זה משהו שלא אמרתי לך. תתחיל להתרגל למצב שבו החזה בחוץ והתחת בחוץ. גם אני כמוך הייתי עושה תדדליפט עם הגב מוקשת. התרגלתי לאותו מצב מצב של חזה בחוץ ביחד עם התחת ואז שבאתי לדדליפט היית את ההקשתה ההיא.

בהצלחה.
אני צריך להכניס את ה HIP פנימה ואז בעצם אני אצליח להוציא חזה.. אימון הבא סט ראשון אני אעשה עם אותו משקל - אם הלך לי מצויין עם טכניקה טובה אני אעלה משקל. אני חושב שאני אקנה נעליים בסופ"ש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית