הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אבקת חלבון ISS - חוות דעת

מתן וענונו

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
22
277
0
קיבלתי היום את האבקת חלבון של ISS בטעם קרם עוגיות.
אתם לא מבינים איזה טעים זה ! ! !
יצא לי לטעום כמה אבקות בימים האחרונים והוא פשוט רמה אחת מעל כולם.
גם חבר שלי טעם הרבה טעמים והוא אמר שזה ליגה שונה.

באמת שהיה לי חשק לדפוק עוד כוס רק בשביל הטעם !

• פותח/ת השרשור
אתה לא חושב שזה מגיע על חשבון משהו??? סוכרים למשל???

הבעיה עם הישראלים שגם אם התוצאות של ISS vo ברמה גבוה עדיין אנשים יעדיפו את מה שמשווקים להם יותר טוב...

משה, לבדיקה לקחת את הקרם עוגיות ?

שמע, אני לא יכול לדעת ורק עוד שבוע וחצי שנקבל את התוצאות של הבדיקה באמת נדע מה קורה.

הבעיה עם הישראלים שגם אם התוצאות של ISS יהיו ברמה גבוה עדיין אנשים יעדיפו את מה שמשווקים להם יותר טוב...

משה, לבדיקה לקחת את הקרם עוגיות ?

כן.
בהזדמנות זאת אני רוצה להדות ל-prUser (עמית) על הזמן והסבלנות, למי שלא יודע הוא נידב כמה סקופים מהחלבון שלו לבדיקה.

ובתמורה זכה לחזות בזיו פניו של משה (או מישל?) ל 10 שניות. אתם יכולים לעבוד בשביל השב"כ, אתם...😃

אם זה יוצא תקין, אז אופטימום בבעיה: זה גם זול יותר, וגם טעים בהרבה יותר.

ובתמורה זכה לחזות בזיו פניו של משה (או מישל?) ל 10 שניות. אתם יכולים לעבוד בשביל השב"כ, אתם...😃

אם זה יוצא תקין, אז אופטימום בבעיה: זה גם זול יותר, וגם טעים בהרבה יותר.
זה היה מישל, הגענו בנפרד נפגשנו במעבדה, למרות שהטלפון שלי נשאר אצלו (בגלל זה גם נפגשנו במעבדה).
אם תרכוש איזה משהו מעניין כזה או אחר בקרוב נשמח לעשות עוד ביקור 😍

הבעיה עם הישראלים שגם אם התוצאות של ISS יהיו ברמה גבוה עדיין אנשים יעדיפו את מה שמשווקים להם יותר טוב...
בעיה עם ישראלים? מה אתה שוודי?
חוץ מזה, מה איכפת לך מה אחרים קונים ? להיפך, אם כולם יתחילו לקנות ISS אז המחיר שלו יעלה.

מטי.

מה אתם בודקים אחרי אבקות חלבון?
לא נראה לי שאבקות חלבון יגמרו יש עוד הרבה מה לבדוק
TSL, אולטימייט, איטרקטיב, נצ'ר בסט, BSN אולי, אחרי זה נלך לקטע של הקריאטינים נבדוק את של אופטימום ואת של צ'מפיון ואז נראה, פורמולות יהיה כמעט בלתי אפשרי לבדוק כי יש שם יותר מדי מרכיבים ולבדוק כל פורמולה יעלה לנו איזה 5000 שקל, לא חסר מה לבדוק בכל מקרה אולי נלך גם על ג'ינרים נראה מה הקהילה תגיד לי לא אכפת תאחלס אני רק הגשר.

לא נראה לי שאבקות חלבון יגמרו יש עוד הרבה מה לבדוק
TSL, אולטימייט, איטרקטיב, נצ'ר בסט, BSN אולי, אחרי זה נלך לקטע של הקריאטינים נבדוק את של אופטימום ואת של צ'מפיון ואז נראה, פורמולות יהיה כמעט בלתי אפשרי לבדוק כי יש שם יותר מדי מרכיבים ולבדוק כל פורמולה יעלה לנו איזה 5000 שקל, לא חסר מה לבדוק בכל מקרה אולי נלך גם על ג'ינרים נראה מה הקהילה תגיד לי לא אכפת תאחלס אני רק הגשר.

יוניברסל אתם לא בודקים?

הייתי בודק תכולת כספית ומתכות בטונה. הרי בגלל זה אנשים מפחדים לאכול הרבה מהחלבון המשובח והזול הזה.

יוניברסל אתם לא בודקים?
אם יהיה ביקוש נבדוק, לא מוכרים את זה כמעט בארץ לכן לא נראה לי שיהיה.

הייתי בודק תכולת כספית ומתכות בטונה. הרי בגלל זה אנשים מפחדים לאכול הרבה מהחלבון המשובח והזול הזה.

אפשר לבדוק את התוכלת, היא גם רשומה על המוצר לא מבין למה לבדוק, בכל מקרה מספרי כספית ומינונים לא יודעים עדיין במלואם לעולם המדע, אני אנסה לברר על זה קצת יותר לחפש איזה מחקר נראה מה אני אמצא.

יוניברסל כמעט ולא מוכרים בארץ? בכלל לא נכון מוכרים בהרבה מקומות

בכל מקרה .אני חושב שלבדוק את אינטראקטיב יהיה ממש מוצלח , אבקה זולה שנפוצו עליה הרבה שמועות. מתיימרת לאחוזי חלבון גבוהים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית