הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות בחיטוב

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
התחלתי חיטוב לפני 6 ימים.. וממש הקפדתי על תפריט גירעון של 500 קל ובהתחלה הייתי במשקל 84-83 והיום עליתי על המשקל לבדוק.. ונשארתי אותו משקל אולי פחות חצי קילו..
מה הבעיה פה?
תודה

הבעייה היא אתה לא יורדים ב 6 ימים במישקל רק מתפריט תזונה אתה צריך לשלב את זה גם עים תוכנית אימונים טובה

תחליט. אותו משקל או פחות חצי קילו? זה משנה.
בשבוע אתה אמור לרדת משהו כמו חצי קילו אם אתה עושה את זה כמו שצריך. אפשר גם לרדת יותר השאלה מה ירד.

מספיק לדבר כמו ילדים מפגרים.
תנו כבוד מינימלי. הודעות לא ראויות ימחקו.

נערך לאחרונה:
אתה לא מחפש לרדת במשקל אתה מחפש לרדת באחוזי שומן , כנראה לא עשית מספיק אירובי
אולי תעלה לפה אתה התפריט שלך ונראה במה נוכל לעזור לך כדי לשפר אותו .

• פותח/ת השרשור
יופלה לבן 1.5% 200 גרם 300 גרם 225 קלוריות

חלב טרי בשקית 1 ליטר 3% 200 גרם 116 קלוריות

לחמניה 70 גרם 207 קלוריות הסר

פסטרמה דלת שומן 50 גרם 46 קלוריות

חלב טרי בשקית 1 ליטר 3% 200 גרם 116 קלוריות

מקרוני (מבושל) 100 גרם 155 קלוריות הסר

עוף (שוק ללא עור) מבושל 150 גרם 243 קלוריות

חזה עוף (ללא עור) 200 גרם 202 קלוריות

אגוזי מלך 20 גרם 138 קלוריות הסר

לחמניה 70 גרם 207 קלוריות הסר

באדי תות שדה 125 גר` 3% שומן 100 גרם 96 קלוריות

סה"כ פחמימות: 171.6 גרם
סה"כ כולסטרול: 313 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 1.8 גרם

למה כל כך הרבה חלב ? תוריד את כל החלב יש בו לקטוז אני בכלל לא שותה חבל וגם אני בחיטוב יש גם הרבה פחמימות בחיטוב צריך להיות פחות פחמימות מחלבון ואצלך יש יותר והיופלה הלבן תוריד ל0% ותראה שיש בו מקסימום 60 קלוריות ותוכל 2 ממנו בבוקר . תוריד את הפסטה (מקרוני ) ותעבור לאורז מלא !
תוריד גם את הלחמניות ותוכל לחם עינן עד 38 קלוריות לפרוסה , גם כן לחם מלא ! שיהיה תוכל 4 פרוסות לאורך כל היום .אחרי שהורדת וחיברת את כל מה שכתבתי לך תראה בכמה החלבון ירד ותנסה להוסיף אותו בביצים קשות או בטונה במים אתה יכול לאכול ביצה אחת שלמה ועוד 2 לבן של ביצה קשה! החלבון שלה טוב מאוד תוסיף אירובי לאחר כל אימון משקולות 40 דקות בהצלחה !

נערך לאחרונה:
זה בסדר גמור זה נוזלים תראה עכשיו רק שתרד לפחות חצי קילו , קילו בשבוע לפי התפריט שתיקנתי לך ^ בהצלחה !

איזה מין שטויות אלה על אורז מלא.. אם אתה מעדיף לחם רגיל תאכל לחם רגיל- העיקר שמסתדר עם התפריט.
אז ככה: התפריט שלך בסדר מבחינת קלוריות. חישוב חלבון לפי 1.8 גר' חלבון לקילו משקל גוף. שומן מהווה 25% מסך הקלוריות - שזה בסדר, אולי אפשר להוריד קצת פחמימות ולהוסיף שומן אבל זה לפי מה שנוח לך יותר.
3 קילו בשבוע הראשון זה נוזלים בעיקר. עם הזמן הקצב הזה ירד.
בעיקרון בחיטוב חצי קילו בשבוע זה קצב בסדר. הוספת אירובי תגדיל את הגירעון הקלורי שלך ואולי תאיץ קצת את החיטוב.
תישקל פעם בשבוע בזמן ומקום קבועים ואל תילחץ 😃

נערך לאחרונה:
למה כל כך הרבה חלב ? תוריד את כל החלב יש בו לקטוז אני בכלל לא שותה חבל וגם אני בחיטוב יש גם הרבה פחמימות בחיטוב צריך להיות פחות פחמימות מחלבון ואצלך יש יותר והיופלה הלבן תוריד ל0% ותראה שיש בו מקסימום 60 קלוריות ותוכל 2 ממנו בבוקר . תוריד את הפסטה (מקרוני ) ותעבור לאורז מלא !
תוריד גם את הלחמניות ותוכל לחם עינן עד 38 קלוריות לפרוסה , גם כן לחם מלא ! שיהיה תוכל 4 פרוסות לאורך כל היום .אחרי שהורדת וחיברת את כל מה שכתבתי לך תראה בכמה החלבון ירד ותנסה להוסיף אותו בביצים קשות או בטונה במים אתה יכול לאכול ביצה אחת שלמה ועוד 2 לבן של ביצה קשה! החלבון שלה טוב מאוד תוסיף אירובי לאחר כל אימון משקולות 40 דקות בהצלחה !
אני מבקש לא להגיד דברים לא מבוססים וחסרי אחיזה במציאות

בסוף בדקתי עכשיו ירדתי 3 קילו... זה בסדר לשבוע ראשון??
אחי תמשיך לעשות מה שאתה עושה 3 קילו בשבוע הראשון זה נורמאלי בהחלט. בשבוע השני אתה אמור לראות ירידה איטית יותר או אפילו עצירה בירידה ובשבוע השלישי אתה אמור לראות ירידה של חצי קילו פלוס מינוס. אם זה מה שקורה תמשיך לעקוב אחרי אחוזי השומן שלך והיקפים. אם אתה רואה שאתה תקוע תוריד טיפה קלוריות. ותבדוק עוד שבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית