עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבעייה היא אתה לא יורדים ב 6 ימים במישקל רק מתפריט תזונה אתה צריך לשלב את זה גם עים תוכנית אימונים טובה
אני מבקש לא להגיד דברים לא מבוססים וחסרי אחיזה במציאותלמה כל כך הרבה חלב ? תוריד את כל החלב יש בו לקטוז אני בכלל לא שותה חבל וגם אני בחיטוב יש גם הרבה פחמימות בחיטוב צריך להיות פחות פחמימות מחלבון ואצלך יש יותר והיופלה הלבן תוריד ל0% ותראה שיש בו מקסימום 60 קלוריות ותוכל 2 ממנו בבוקר . תוריד את הפסטה (מקרוני ) ותעבור לאורז מלא !
תוריד גם את הלחמניות ותוכל לחם עינן עד 38 קלוריות לפרוסה , גם כן לחם מלא ! שיהיה תוכל 4 פרוסות לאורך כל היום .אחרי שהורדת וחיברת את כל מה שכתבתי לך תראה בכמה החלבון ירד ותנסה להוסיף אותו בביצים קשות או בטונה במים אתה יכול לאכול ביצה אחת שלמה ועוד 2 לבן של ביצה קשה! החלבון שלה טוב מאוד תוסיף אירובי לאחר כל אימון משקולות 40 דקות בהצלחה !
אחי תמשיך לעשות מה שאתה עושה 3 קילו בשבוע הראשון זה נורמאלי בהחלט. בשבוע השני אתה אמור לראות ירידה איטית יותר או אפילו עצירה בירידה ובשבוע השלישי אתה אמור לראות ירידה של חצי קילו פלוס מינוס. אם זה מה שקורה תמשיך לעקוב אחרי אחוזי השומן שלך והיקפים. אם אתה רואה שאתה תקוע תוריד טיפה קלוריות. ותבדוק עוד שבוע.בסוף בדקתי עכשיו ירדתי 3 קילו... זה בסדר לשבוע ראשון??