הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר למתח בתוכנית SS של מארק משהו סותר..

digidigi

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
-36
100
0
תראו , עד לפני שבועיים הייתי עושה מתח עם משקל(10-8 קילו עליי) ועושה 5 חזרות כפול 3 סטים סבבה, לפני שבועיים קראתי קריאה קצת מעמיקה וראיתי משו שלא שמתי לב שעד שלא מצליחים מתח 15 חזרות 3 פעמים לא לשים עליך משקל , אז סבבה ככה עשיתי עכשיו מה שמוזר לי שכל התוכנית שלו מבוססת על עצימות שכמה היא עדיפה מנפח(וכאן הנפח גבוה וממש מעמיס עליי ),אז פה הוא אומר ככה לגבי המתח
מה ההיגיון פה ? זה לא סותר את זה ? אני שבועיים ולא מצליח להגיע ל3 סטים של 15 חזרות וזה ממש אבל ממש קשה , אז מה כל הקטע איפה העניין של העצימות של להוסיף עליי משקל ולעשות 5 חזרות? אשמח מאוד אם תענו לי על זה ותחדדו לי נקודה שאולי לא שמתי לב אליה..

זו המלצה שנויה במחלוקת. אתה יכול בהחלט לעבוד עם תוספת משקל.
אני אישית דווקא חושב שככל שתתקדם בתוספת המשקל כך יהיה לך בהמשך יותר קל לעשות 15 חזרות על משקל גוף.

• פותח/ת השרשור
זו המלצה שנויה במחלוקת. אתה יכול בהחלט לעבוד עם תוספת משקל.
אני אישית דווקא חושב שככל שתתקדם בתוספת המשקל כך יהיה לך בהמשך יותר קל לעשות 15 חזרות על משקל גוף.
אז זהו התברר לי שלא, אמרתי לעצמי שאני יצליח בטוח 15 אבל ממש לא , סט אחד רק של 15 וכל השאר פחות מ10

צריך יותר מתוספת של 10 ק"ג ל-5 כדי להגיע ל-15 חזרות על משקל הגוף. ב-15 חזרות נכנסים אלמנטים של סיבולת
שאם לא עובדים עליהם, קשה להגיע לשם, אלא אם כן המשקל נמוך יחסית למשקלים הגבוהים שלך.

• פותח/ת השרשור
צריך יותר מתוספת של 10 ק"ג ל-5 כדי להגיע ל-15 חזרות על משקל הגוף. ב-15 חזרות נכנסים אלמנטים של סיבולת
שאם לא עובדים עליהם, קשה להגיע לשם, אלא אם כן המשקל נמוך יחסית למשקלים הגבוהים שלך.

אז מה לעשות בעצם .? לעבוד עם תוספת משקל 5 חזרות שאני בטוח שאני אעשה אותן יפה עם משקל של 5 קילו עליי כפול 3 פעמים , או עבודה של חזרות מרוובות עד ל15 ?

תעבור ל-5 חזרות עם משקל עליך. תוסיף כל פעם את הפלטה הכי קטנה - 1.25 ק"ג וגם אם נתקעת בתוספת אל תרוץ לעשות ריסט, כי אל תשכח שאתה עולה גם במשקל הגוף, כך שעדיין אתה למעשה מוסיף משקל לתרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית