עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני השגתי בפעם האחרונה אפדרין בריטי 50 מ"ג, אבל לא הייתי בטוח אם הם מזוייפים או לא, מישהו נתקל בכאלה? זה כדורים עגולים עבים
אני לא חושב שיש כדורים של 40 מ"גבד"כ הכדורים הללו של האפדרין בריטי מגיעים במינון של 40 מ"ג. השתמשתי בהם, היו אחלה.
אני לא חושב שיש כדורים של 40 מ"ג
זה או 8 מ"ג או 25 מ"ג או 30 או 50.
אפדרין רפואי יש גם ב 25 מ"ג כמו VASPRO או BRONKAID אבל יש שם גופשינס שהורסים את כל הקטע.50 זה לא היה זה בטוח, יש מצב 30, אם אתה אומר שאין 40, אבל למיטב זכרוני זה היה 40. בכל מקרה, חוץ מלשלוח את זה לבדיקת מעבדה לא ניתן בודאות לדעת כמה 'באמת' אותו אפדרין מכיל, אלא אם כן זה האפדרין הרפואי שידוע שמכיל 8 מ"ג.
אפדרין רפואי יש גם ב 25 מ"ג כמו VASPRO או BRONKAID אבל יש שם גופשינס שהורסים את כל הקטע.
מה שכן יצא לי לרכוש לפני כמה ימים כדורים של KAIZEN
![]()
הבאסה שהם מגיעים בחבילות של 50, קניתי 600 כדורים, כל אחד 8 מ"ג ככה שצריך לקחת 7-8 כדורים ביום לפחות והם מאוד מרירים לפי מה שהבנתי, נחייה ונראה.
היתרון שיש להם תקן של USP
http://www.usp.org/USPVerified/dietarySupplements
אפשר לומר שנגמלתי סופית מהחרא הפקיסטני האנדרגראונד.
לא. לא נגעתי בחרא הזה יותר מחצי שנה. אין לי בעיה לקחת את זה בקביעות, הבעיה שאני מזיע כמו חמור עם זה וזה לא נעים ליד אנשים. בנוסף זה דופק לי את כל השינה.*
כי זה מגרה את המערכת העיצבית (בעיקר משפיע על ה ANS = autonomic nervous system + השפעה על רצפטורי הבטא).למה זה קורה?
כי זה מגרה את המערכת העיצבית (בעיקר משפיע על ה ANS = autonomic nervous system + השפעה על רצפטורי הבטא).