הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין

veladix

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
כרגע איזה אפדרין נמכר בארץ?
של איזה חברה.?
באיזה מינונים בא?
איך אני יכול לזהות אותו?

אני השגתי בפעם האחרונה אפדרין בריטי 50 מ"ג, אבל לא הייתי בטוח אם הם מזוייפים או לא, מישהו נתקל בכאלה? זה כדורים עגולים עבים

אני השגתי בפעם האחרונה אפדרין בריטי 50 מ"ג, אבל לא הייתי בטוח אם הם מזוייפים או לא, מישהו נתקל בכאלה? זה כדורים עגולים עבים

בד"כ הכדורים הללו של האפדרין בריטי מגיעים במינון של 40 מ"ג. השתמשתי בהם, היו אחלה.

אני לא חושב שיש כדורים של 40 מ"ג
זה או 8 מ"ג או 25 מ"ג או 30 או 50.

50 זה לא היה זה בטוח, יש מצב 30, אם אתה אומר שאין 40, אבל למיטב זכרוני זה היה 40. בכל מקרה, חוץ מלשלוח את זה לבדיקת מעבדה לא ניתן בודאות לדעת כמה 'באמת' אותו אפדרין מכיל, אלא אם כן זה האפדרין הרפואי שידוע שמכיל 8 מ"ג.

50 זה לא היה זה בטוח, יש מצב 30, אם אתה אומר שאין 40, אבל למיטב זכרוני זה היה 40. בכל מקרה, חוץ מלשלוח את זה לבדיקת מעבדה לא ניתן בודאות לדעת כמה 'באמת' אותו אפדרין מכיל, אלא אם כן זה האפדרין הרפואי שידוע שמכיל 8 מ"ג.
אפדרין רפואי יש גם ב 25 מ"ג כמו VASPRO או BRONKAID אבל יש שם גופשינס שהורסים את כל הקטע.
מה שכן יצא לי לרכוש לפני כמה ימים כדורים של KAIZEN
kaizen-ephedrine-8mg-pouch-.jpg

הבאסה שהם מגיעים בחבילות של 50, קניתי 600 כדורים, כל אחד 8 מ"ג ככה שצריך לקחת 7-8 כדורים ביום לפחות והם מאוד מרירים לפי מה שהבנתי, נחייה ונראה.
היתרון שיש להם תקן של USP
http://www.usp.org/USPVerified/dietarySupplements

אפשר לומר שנגמלתי סופית מהחרא הפקיסטני האנדרגראונד.

אפדרין רפואי יש גם ב 25 מ"ג כמו VASPRO או BRONKAID אבל יש שם גופשינס שהורסים את כל הקטע.
מה שכן יצא לי לרכוש לפני כמה ימים כדורים של KAIZEN
kaizen-ephedrine-8mg-pouch-.jpg

הבאסה שהם מגיעים בחבילות של 50, קניתי 600 כדורים, כל אחד 8 מ"ג ככה שצריך לקחת 7-8 כדורים ביום לפחות והם מאוד מרירים לפי מה שהבנתי, נחייה ונראה.
היתרון שיש להם תקן של USP
http://www.usp.org/USPVerified/dietarySupplements

אפשר לומר שנגמלתי סופית מהחרא הפקיסטני האנדרגראונד.

נראה נחמד על פניו.
שאלה לי אלייך, אתה לוקח אפדרין בקביעות? על בסיס יום-יומי למשך תקופות ארוכות בלי קשר לחיטוב/מסה?

לא. לא נגעתי בחרא הזה יותר מחצי שנה. אין לי בעיה לקחת את זה בקביעות, הבעיה שאני מזיע כמו חמור עם זה וזה לא נעים ליד אנשים. בנוסף זה דופק לי את כל השינה.*

לא. לא נגעתי בחרא הזה יותר מחצי שנה. אין לי בעיה לקחת את זה בקביעות, הבעיה שאני מזיע כמו חמור עם זה וזה לא נעים ליד אנשים. בנוסף זה דופק לי את כל השינה.*

כן, הקטע עם היקיצות בשינה זה מציק ממש. הגוף מתרגל לזה והכל, אתה עייף, אבל עדיין השינה היא חרא.

כי זה מגרה את המערכת העיצבית (בעיקר משפיע על ה ANS = autonomic nervous system + השפעה על רצפטורי הבטא).

כמה זמן בממוצע לוקח ל-CNS+ANS להתאושש לאחר נניח לקיחה רצופה של אפדרין במשך 60 ימים?(מינון של 40@400)

נ.ב

עכשיו אני חולה ולוקח סירופ לשיעול שמכיל את החרא הזה Guaifenesin|גופשינס טהור..עד כמה זה גרוע מבחינה פיזיולוגית לטווח הקצר? בטווח הארוך אני יודע שזה עלול לשנות לרעה את מאזן HDL:LDL וגם עלול ליצור אבנים בכליות ...

נערך לאחרונה:
לטווח הקצר זה סביר, לא ידוע.
בקשר להתאוששות של המערכת העיציבת (ANS זה חלק מה PNS), זמן מחצית החיים של אפדרין הוא יחסית קצר לכן מדובר בכ-24 שעות (כולל לא לקחת קפאין)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית