הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג FBW

• פותח/ת השרשור Dream
  • פורסם בתאריך

Dream

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
חזה:
BENCH 61 5X3
רגליים
SQUAT 65.5 5X3
גב
מתח 5X3
כתפיים:
פרס 40 ק"ג. 5X3
יד קדמית:
מוט פטישים 30 ק"ג 8X3
יד אחורית:
לחיצה צרפתית 30 ק"ג 8X3

*דדליפט הורדתי, אף מאמן לא הצליח להסביר לי כמו בן אדם איך עושים את זה, וכשראיתי סרטונים של ריפטו וניסיתי לבצע, הרגשתי כאבים רציניים בגב התחתון. אז אני מתרחק מזה לפחות עכשיו.
*סקוואט מלא (אם אפשר לשתף אתכם..אין לכם מושג כמה מאמנים באים אליי ומנסים לתקן אותי..אלוהים ישמור עליהם)

התחלתי בSS ולא התאים לי..קורה.. אז לקחתי את רוב התרגילים משם והוספתי קצת תרגילים. זה בסדר אם היד הקדמית והאחורית 8 חזרות?

• פותח/ת השרשור
הכל. למה אתה לא עושה SS? אין מספיק פאמפ?

תהיה רציני רגע, אף אחד מהמדריכים לא יודע ללמד אותי דדליפט כמו בן אדם, ואותו הדבר לגבי הפאוור קלין. ככה שכל הקטע של הSS יורד כבר.

ואתה אומר לי לשנות הכל? איך אתה יכול להגיד דבר כזה אם חצי מהתרגילים שיש לי הם מSS?

תלמד דדליפט בעצמך, מה הבעיה? תקרא את הפרק בספר ותראה סרטונים. פאוור קלין נניח פחות קריטי כרגע אפשר להחליף במתח או חתירה.

ומה הקשר מאיפה התרגילים? אי אפשר לעשות FBW כזה עצים. אתה לא תשיג בזה שום דבר. 3 פעמים בשבוע בנצ', 3 פעמים בשבוע פרס, 3 פעמים בשבוע מתח, זה בנוסף לעבודה מיותרת על ידיים, וכל זה באותם אימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית