הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דואר ישראל המניאק- האם אכלתי אותה?

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מואהאהאהאה. השגתי את החבילה אחרי צעקות והפיכת שולחנות. תודה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
בדואר המרכזי של העיר. בדיוק בדרכה חזרה למכס.

סתם נלחצת זה היה ברור שהיא עוד בארץ, אני מתפלא איך אתמול לא חשבת על זה לבד שהיית בדואר 😃

• פותח/ת השרשור
לא. כי החבילה לא הגיעה למכס. אם היא היתה מגיעה כל המדינה הייתה על הרגליים מנסה להשיג אותי בטלפון.

• פותח/ת השרשור
סתם נלחצת זה היה ברור שהיא עוד בארץ, אני מתפלא איך אתמול לא חשבת על זה לבד שהיית בדואר 😃
כי אמא שלי הלכה לקחת. אם זה הייתי אני הייתי שורף את המקום.

עכשיו אני מבין, אתה לא מהפראירים ולכן הייתי מופתע איך אלירן מקפל את הזנב ויוצא מסניף הדואר בלי לרסק איזה אשנב על הדרך:)

יופי אני שמח שזה הסתדר לך.

כנראה שבדואר הבינו שאתה עושה LB ואין מה לעשות זו דרכם להתנקם.

גיל צפה פגיעה אתה הבא בתור 🙄

המלצה שחצי קשורה לכאן- תנסו להמנע מלהזמין דברים חשובים בדואר בתקופה של יולי אוגוסט. בתקופה הזאת הדוורים יוצאים לחופש ואז מחליפים אותם נערים בגילאי 16-17 כאחד שעבד בזה יצא לי לראות ולשמוע על כאלה שזרקו דואר לפח,ולא שמו פתקים של דואר רשום(כשהם נתפסים מפטרים אותם מן הסתם אבל לרוב הם לא נתפסים). ככה שעדיף להמנע מלהזמין בתקופה הזאת ואם כבר כן הזמנתם תתקשרו ותעכבו אחרי זה לוודא שתקבלו את זה.

• פותח/ת השרשור
החבילה גם שקלה יותר מ2 קילו ונראה לי שרצו שאשלם עליה. אבל נראה לי שהספיקו להם הצעקות 😃

עשיתי הזמנה מחול. ה7.12 הגיע ההודעה על דבר דואר לבית והיה כתוב עליה 6.12.
ב12.12 הגיעה הודעה שניה.
היום הלכתי לדואר (20.12) כדי לקחת את החבילה (לא הייתי בבית שבועיים) ואמרו לי שאין חבילה וששולחים אותה בחזרה אחרי שבועיים.
מה אני יכול לעשות? אכלתי אותה?
האם אני יכול להכנס בדואר שלא באמת עברו שבועיים כי נתנו לי את ההזמנה באיחור של יום?
האם לדבר עם החברה ששלחה? ומי בכלל משלם על הדמי החזרה?

זה קורה לי הרבה מאד פעמים שאני מקבל הודעה שניה (לא את הראשונה) וגם את השניה אני מקבל באיחור של כמה ימים טובים.
פשוט הלכתי לסניף דואר ודיברתי עם הפקידות בצורה נחמדה וביקשתי שיזכרו מי אני ושאני בא קבוע לאסוף חבילות מויטה ושישמרו את זה כמה שהם יכולים והם הבינו והיו נחמדות ועד היום זה עבד. לפעמים קורה שאני מקבל הודעה באיחור של שבועיים והם שומרים לי על זה.
מציע לך לדבר איתם להבא. כי לי זה קורה קבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית