הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלב מלא - התיעצויות

J.cash

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
שלום לכולם,

אחרי חופשה במכסיקו של שבועיים בלי שום מחשבה על כלום מלבד הנאה, אני מרכיב עכשיו את התפריט מסה שישרת אותי למספר החודשים הקרובים.
לפי מספר המלצות (באינטרנט) חשבתי לשלב חלב מלא בתפריט - עלו לי מספר שאלות בנושא :

*האם אתם משלבים חלב מלא בתפריט שלכם ?
*איפה ניתן לקנות חלב מלא בישראל (נראה שקשה לשווק את זה בגלל שזה "משמין") ?
*האם יש הבדל ערכים (לא קלורי) בין חלב מלא לבין חלב 3% (הכי קרוב לחלב מלא, לפחות לפי אחוזי שומן) ?

שאלה קטנה נוספת - יש הרבה המלצות על לשים את רוב מוצרי החלב בארוחה שלפני השינה, עכשיו אני יכול לעשות את זה, אבל זה יעלה קצת במאמצים, האם התמורה היא כזו קריטית ? או שתכלס זה שטויות (כמו רוב התזמונים)...

תודה מראש.

כמה אחוז זה חלב מלא?

ממה שראיתי בסופרים, יש חלב 5%, זה עם תוספת שמנת, או חלב 10% לקפה, גם זה עם תוספת של שמנת.
אני חושב שחלב מלא מוגדר כחלב 3%.

1. חלב מלא בד"כ מוצאים בחנויות אורגניות - אני יודע שלטבעקסטל יש, לסופרמרקט של "עדן" יש ועוד [ נסה גם חנויות טבע]
2. ההבדלים בין הערכים זניח למדי גרם לפה גרם לשם
3. אין צורך לרכז הכל לפני השינה אין בכך שום יעול.

חלב מלא בארה"ב מוגדר על 4.5% שומן, בארץ כנראה תמצא 5% מינימום.

• פותח/ת השרשור
להבנתי זה חלב 3.7 ומה שמיוחד בו זה שזה הכמות שמגיע מהפרה - בלי הוספות או הורדות...

משה אתה שותה חלב מלא ? בטבע יש חלב עיזים מלא - אבל הוא מאוד יקר (אזור ה 16 שקל לליטר אם אני לא טועה).

מה שאני שואל זה אם יש הבדל לא קלורי אלא תזונתי בין חלב שמוגדר מלא לבין חלב "רגיל" שעבר פסטור שיש בו 3%... יכול להיות שאני מבלבל.

להבנתי זה חלב 3.7 ומה שמיוחד בו זה שזה הכמות שמגיע מהפרה - בלי הוספות או הורדות...

משה אתה שותה חלב מלא ? בטבע יש חלב עיזים מלא - אבל הוא מאוד יקר (אזור ה 16 שקל לליטר אם אני לא טועה).

מה שאני שואל זה אם יש הבדל לא קלורי אלא תזונתי בין חלב שמוגדר מלא לבין חלב "רגיל" שעבר פסטור שיש בו 3%... יכול להיות שאני מבלבל.
יש מחקרים שמראים שחלב מלא יותר אידיאלי לאחר האימון לדוגמא אבל האחוזים ממש בודדים מדובר ב3-4% מחלב רגיל שזה כלום ולדעתי לא שווה את ההשקעה.
בעיקרון אני לא ממש שותה חלב בכללי ככה שאלי זה לא ממש רלוונטי, אבל כשהייתי בארה"ב שתיתי חלב עיזים מלא ונהנתי מכל רגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית