הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בדו ראשי

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
שלום,
יש לי כאב בדו ראשי בעת מאמץ עם היד הימנית, לדוגמא כשאני עושה יד קדמית, מתח, לחיצת חזה.
אחרי שאני מסיים לעשות 3 סטים של לפחות אחד מהתרגילים לעיל היד שלי פשוט כואבת ברמות ואני לא יכול להזיז אותה אחרי זה למשך כמה שעות.
הבעיה היא שזה כבר קורה במשך שבועיים, ואני לא יודע מה לעשות.
חשבתי על הדברים הבאים:
1. ללכת לאורטופד ולשאול אם קרעתי את השריר? אני מאמין שהתשובה תהיה שלילית כי לא התעסקתי עם משקל יותר גדול מ10ק"ג ליד עם משקולת. עליתי מ7.5 ל 10 בחודש.
2. תוכנית ה SS שלי לא הייתה בדיוק SS כי רציתי לתת לשרירים שלי גירוי לגוף שלי ובמקביל לעשות תרגילים שקשורים לתוכנית כמו דדליפט,וסקווט. הבעיה היא שככל הנראה ה"גירוי" נגמר וזה נגמר במתיחה או פציעה קלה בשריר, בקיצור לעשות רק דדליפט,סקווט,לחיצת רגליים,ובטן בחד"כ.

אם יש לכם דרך אחרת אז תגידו, אשמח לקבל תגובות בונות ורציניות בנושא. זה מאוד חשוב לי.

לילה טוב לכולכם!

אשמח לתת תגובות בונות ורציניות אבל אתה חייב להתבטא בצורה מובנת. מה זה "רציתי לתת לשרירים שלי גירוי לגוף שלי"?

וזה מה שקורה כשמנסים לדחוף שטויות ל-SS על ההתחלה כשאין צורך וכשאין מקום לתרגילי עזר.

ToldYouSo.jpg

תמשיך ללכת ראש בקיר. מעניין כמה דברים יצטרכו לקרות לך עד שתחליט לקרוא את הספר. ואני לא הולך להגיד לך מה לעשות כי אתה במילא עושה מה שבא לך 😃

הוא לא עשה SS, האימון שלו היה מורכב מ FBW משתנה בסיגנון של A1A2

משטטף בצער והיגון שלך כי גם לי יש פציעה ושתי הבייסס בגלל משהו ל כך מוטמטם. (לא רלוונטי כרגע)

אני ניסיתי פרוטוקול פציעות במשך שבועיים לא עזר, ניסיתי מנוחה ולא עוזר, ניסיתי פשוט לחזור להתאמן ולא עזר.

ניסיתי כדורים אנטי דלקטיים BETAREN ולא בדיוק עזר אז עכשיו אני פשוט עוש הפסקה של חודש ודש וחצי ואז חזור התאמן..

אתה יכול לנות את כל מה שאני ניסיתי אולי אחד מהדברים יעזור לך .

תרגיש טוב.

• פותח/ת השרשור
אשמח לתת תגובות בונות ורציניות אבל אתה חייב להתבטא בצורה מובנת. מה זה "רציתי לתת לשרירים שלי גירוי לגוף שלי"?

וזה מה שקורה כשמנסים לדחוף שטויות ל-SS על ההתחלה כשאין צורך וכשאין מקום לתרגילי עזר.
אני מתבטא בצורה הכי טובה שאני יכול, האשכול נכתב בערך ב 12 בלילה לכן לא קראתי אותו שוב פעם וראיתי אם יש טעויות, מה הבנת מהמשפט שציטטת? ללא קשר למילה "לגוף שלי".
שוב, זה לא בדיוק SS
ToldYouSo.jpg

תמשיך ללכת ראש בקיר. מעניין כמה דברים יצטרכו לקרות לך עד שתחליט לקרוא את הספר. ואני לא הולך להגיד לך מה לעשות כי אתה במילא עושה מה שבא לך 😃
אני עשיתי בדיוק מה שמשה אמר לי לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית