הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות סייקל מסה -2

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
שלום חבר'ה..

סייקל 1 היה טסט' אנטט 500 מ"ג בשבוע, מפוצל ל-2 זריקות של 250 מ"ג. ודיאנבול 30 מ"ג 4 שבועות.

הסייקל ה-2
אנטט 500 מ"ג לשבוע למשך 10 שבועות.
דקה 400 מ"ג לשבוע למשך 9 שבועות
דיאנבול 30 מ"ג למשך 5 שבועות.
פרווירון כדור ביום במשך הסייקל

HCG 500 יחידות במהלך הסייקל לשבוע.
ונובלודקס וכלומיד לקראת סוף הסייקל..

אשמח לתיקונים...

תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
יש עוד הרבה דקויות שלא הזכרת,כמו ,למשל, ש אסטרים ארוכים לא נכנסים לפעולה מיום הראשון וגם משבוע ראשון לא...יש כמה אסכולות בתחום,אסכולה הכי נפוצה בתחום-זוהי אסכולה ערבית מפורסמת "אני מזריק עד שאני מת"... אני אישית חושב גם שכדאי מאוד מאוד ברגע שאנחנו ממצילים על משהו להתרחק מהאסכולה הערבית.

600 בסיירוקס

ובמידה והחומר רפואי גם 600 מ"ג לשבוע?

ואיך הבלונדון של סיירוקס, יש לך ניסיון איתו?

• פותח/ת השרשור
נסיתי רק סיירוקס,עכשיו מנסה פארמקום. אין לי עם מה להשוות. עבד מצויין אבל

תודה רבה, ולגבי המינון באופן כללי לסייקל 2, צריך להיות 600 מ"ג לשבוע, או שפחות?

נערך לאחרונה:
לפי דעתי אין לך מה לחפש במינונים של פחות מ600 מ"ג לשבוע, למרות שניתן להתחיל גם מ400 מ"ג לשבוע כפי שרבים עושים וזאת מכיוון שבולדנון חומר חלש יחסית לחומרים אחרים, אתה פשוט לא תרגיש אותו אם תקח במינון נמוך, או שהאפקט יהיה ממש מינורי..

קלינה, לחלק את ה-600 מ"ג ל-2 זריקות במהלך השבוע ?.. או בזריקה אחת?

ולגבי הטסט', אפשר לערבב את החומר ביחד אם הבלונדון באותו מזרק, או כל חומר במזרק לבד ?

אפשר בלי בעיה לערבב ותחלק את המינון לשתי זריקות בשבוע 300מג X2 זה 1.5 CC

סייקל ראשון יש מצב להעלות ל750 מג בשבוע או שזה מוקדם מדי הרבה חברה אומרים לי לעלות חשבתי אולי לתת איזה חודש 750 ואז לרדת בהדרגה ולהגיע גם ל250 בסוף הסייקל.

סייקל ראשון יש מצב להעלות ל750 מג בשבוע או שזה מוקדם מדי הרבה חברה אומרים לי לעלות חשבתי אולי לתת איזה חודש 750 ואז לרדת בהדרגה ולהגיע גם ל250 בסוף הסייקל.
אין צורך. תשאר על 600 על תקשיב לכל האידיוטים במכון שלך

אין צורך. תשאר על 600 על תקשיב לכל האידיוטים במכון שלך
יש מצב שהוא לא הבין שממליצים לו שבועיים ראשונות לעשות סוג של העמסה. אם יש לו 2 בקבוקים ,אז בסוף ישאר 2מל,אז עדיף להכניס אותם בתור העמסה בשבועיים ראשונות. IMHO

יש מצב שהוא לא הבין שממליצים לו שבועיים ראשונות לעשות סוג של העמסה. אם יש לו 2 בקבוקים ,אז בסוף ישאר 2מל,אז עדיף להכניס אותם בתור העמסה בשבועיים ראשונות. IMHO

זה לא מה שהבנתי אבל למה לעשות front load לבולדנון? זה גם ככה חומר איטי לאללה.

סוג של כמות רצפתורים שדי תלויים במסאת שריר ומינון רגיל לא"מכסה" את כולם במתן מינון שבועי זהה. פרונט לואד כיויכול מעסיק אותם. תיאוריה ספקולטיבית מאתר רוסי נחשב. אני מאמין.

front load נועד להגיע לרמות גבוהות בדם כמה שיותר מהר. אני אישית לא חושב שיש בזה צורך. ולהיפך
front load יגרום לדיסנטציה של רצפטורים מהר יותר והגעה ל platue מהר יותר ואז יהיה צורך בהלאת מינון. אני לא רואה היגיון

אמרתי כבר-תאיוריה ספקולטיבית.לא חייב לעשות את זה. אני די נתפס בכל מני שיטות שמצליחות,גם אם אין להם גיבוי מחקרי.

• פותח/ת השרשור
בילבלתם אותי עכשיו..

קלינה למשך 10 שבועות, לקחת 600 מ"ג בלונדון ?... או רק בשבועיים הרשאונים, ואחר כך לרדת ל-400 ?

אני לא עושה סייקלים ארוכים. 6 שבועות לכל היתר. מינון 600 בולד בשבוע ו500-750 טסט תלוי בתקופה.לגבי העמסה- פרונט לואדינג- תמיד רלוונטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית